2014
a ló éve )
Van egy mai napos rés,remélhetőleg szelvényvágás után töltjük be...akkor viszont 435-445-nek meg kellene lennie rövidebb távon.
A fordított fej-váll is ide mutatna....
Ha 50 Ft-os osztalékkal nem tartja meg a 400 akkor gubanc van. :)
nettó 42 Ft jelenlegi rövid hozamokhoz képest több mint dupla hozam, ráadásul lehet folytatódik még a kamatvágás hozamesés esetleg.
Nagy külföldi parahullám betehet még ennek de egyik fő kockázat kiesett osztalék összege.
Le is ment a roham,itt vannak az ellenállások,de jöhet a fordított fej-váll......2 hét múlva
eladtam 3 nagy pakkot 406, 409 és 412 őn. Még megvan a legnagyobb 355 ös
Tavasszal? Biztos ez? Melyik évben? :-)
Engem meg az,hogy 400 fölötti zárónál már naposon rajzolhatunk egy emelkedő csatornát.:))
Vágás előtt majd ráérsz eldönteni,hogy megtartod-e vagy sem.))
411
tavasszal lesz az eu bírósági per
az még érdekes lehet ha megnyeri, vagy előzetesen nyeri meg a teló visszamenőleg az adót
50 Ft igen. Nagyon derék. :)
Hosszú hosszú álom májusig 450 minimum elvárásom lenne, de 480 felett igazán elégedett lennék tekintve a körülményeket forradalom miegyéb sok idő van addig, de mint a mágnes úgy kellene elvileg vonzania az 500 környékének reményeim szerint.
Merjünk nagyot álmodni! Akár még meg is húzhatják...és lehet több is. Oszt mi van a következő osztalékkal?
ilyenkor mi van a 3fekete varjuval?:)
inkább megint az érdekel hol lesz a vágás?
450 felett jó volna, de ez csak álom egyenlőre
Azért nem szomorkodom, hogy a számításaim ezen része nem jött be. (pedig mi munka volt benne :-)
Javaslat a 2012. gazdasági év eredménye után fizetendő osztalékról
A Magyar Telekom Nyrt. Igazgatósága 2013. február 28-ai ülésén megtárgyalta a Magyar Telekom Nyrt. magyar számviteli szabályok (HAR) szerinti és a Magyar Telekom Csoport IFRS szerint készült 2012. évi gazdálkodásáról szóló éves beszámolóját és azt elfogadásra javasolja a Közgyűlésnek. Az Igazgatóság a 2012. gazdasági év után (100 forint névértékű) részvényenként 50 forint osztalék kifizetését javasolja a Közgyűlésnek.
A Magyar Telekom 2013. április 12-én tartja Éves Rendes Közgyűlését. Az Igazgatóság javaslata szerint osztalékra azon részvényesek lesznek jogosultak, akik 2013. május 9-én értékpapírszámlájukon Magyar Telekom részvénnyel rendelkeznek. Az osztalék kifizetésének javasolt kezdőnapja 2013. május 16.
Na tessék, nehéz szülés volt, de csak összejött!
Hát istenem! Sz@rik is (ráadásul nem kicsit). Biztos valami megfeküdte a gyomrát...
Prostamol uno kellene szegénynek :-)