Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: nincs cím

#600550 Hathor Előzmény: #600545

Mutattam akkor is naposomat elliott szerint, hogy 61.8as szintre le várom. Oda ment tickre, ott kialakított egy dojit, azóta fel jött.

Én ott benyitottam egy longot dojinál 61.8as szinten, esetleges fej-váll nyakvonalán.

http://postimage.org/image/7k9o32j25/full/

Mit feltételezek? Azt hogy kifutott egy elliott, így jöhet egy újabb emelkedő hullám fel.

Meddig mehet? Jobb váll tetőig nekem mindenképpen, ha fej-váll. képen a piros jobb vállam, ott egy fibo is 1.329körül.

Ott figyelek megáll-e vagy megy tovább újabb elliott impulz alapján

Ok. de ez jókor nyílt, amikor jel volt. Erre nekem profitvédőt kell tennem és semmi gond. Ha nem jön be, kivág a stop pluszban.

Ha bejön, mehet amíg megy.

#600545 szotyi Előzmény: #600407

Hali Hathor!

e/u-ban hova várod a D-t?

(van olyan egyáltalán???

nem vágom elliott-ot..

nem veszi be az káposztalé a fejemben.. ;-)

Sziasztok! Lassan indulh…

#600543 Frontin

Sziasztok! Lassan indulhatna az az utolsó kör fölfelé. Szerintem mind térben, mind időben komoly meglepetéseket tartogat. Főleg időben szerintem. Részemről egy elhúzódó tetőzésre számítok, éppen emiatt azt gondolom nem is kell elkapkodni a pozik építését, szerintem bőven lesz rá idő. Számszerűsíteni most nem probálnám meg a dolgot, nem foglalkoztam mostanában "mélyebben" a grafikonokkal, talán a napokban bepótolom. Sok sikert mindenkinek!

#600535 Hathor Előzmény: #600528

1.57% plusz..

Matolcsy ma lezárt egy korszakot

2013. február 28. | 09:15

Matolcsy György szerint "óriási bravúrt, gazdaságtörténeti fordulatot" hajtott végre a magyar kormány az elmúlt pár évben, mert Magyarország "az állandó pénzügyi fenyegetés alatt álló csoportból feljebb lépett". Három százalék alá csökkentette ugyanis a költségvetés hiányát és az államadósság is csökken, valamint növekedtek a nettó reálkeresetek. A nemzetgazdasági miniszter az elmúlt időszak gazdaságpolitikájának sikeréről írt a szokásos, Heti Válaszban megjelent publicisztikájában. Szerinte 2013 elején "lezárul egy korszak".

#600531 Matahary Előzmény: #600118

Innen nézve nem is bánkódom :))).

Folytatás?

Sólyomszem azért beárnyékolhatja ezt az örömöt.

Egyelőre mozi...

#600527 BudFox Előzmény: #600525

no, hogy nem mondjátok hogy mindig csak shortolom belongoltam :))

tegnap lezártam még délelőtt a shortokat, most long.

de most aztán meg ne álljon 24.000 ig :D

#600525 Hathor Előzmény: #600523

érdemes lenne egy dow grafikont megnézned 1900tól kezdve.

Szerintem ott is mondták sokan hogy mire emelkedik, még két világháború is volt benne, mégis emelkedik azóta is.

BÉT 1991körül indult 1000Ftról, az elment 30.000ig, azóta 20K környékén vagyunk mostanában..

#600523 BudFox Előzmény: #600521

bennem azért vannak kétségek...mire föl is kéne állandóan újabb meg újabb csúcsokra menni ?

a fák sem nőhetnek az égig...

én óvatosságra intek.

#600521 Hathor Előzmény: #600506

Tedd hozzá.

Amikor 2.3%ot esett, előtte levő nap 2.3%ot emelkedett.

Mondtam akkor is, azzal pont nullán volt, így semmi sem történt akkor.

BUX 1.16%pluszban.

És még egy rossz hír, annak aki az összeomlást várja:

Kitörési lehetőségek a Wall Streeten

2013. február 28. | 08:50

Amerikában nem fárad a bika, így több papír kitörési ponthoz érkezett, ahonnan komoly rali következhet.

#600508 Kissherceg Előzmény: #600500

Lassan észre vehetnéd sztm, hogy nyugat ATH közlében BÉt meg a béka feneke alatt és ez nem a pesszimista/optimista sztori miatt van... Hiszen kötvény piacunkat csak habzsolják a befektetők...

Ha azokat nézed, akkor ott is kellene kereskedni, mert hatinak nem sok köze van hozzájuk...

#600507 Euroman Előzmény: #600500

azért tegyük hozzá, hogy nikkei előző két nap: -2,35 %, -1,30%...azért ez kicsit árnyalja a képet...erősen volatilis

#600506 Euroman Előzmény: #600500

azért tegyük hozzá, hogy nikkei előző két nap: -2,35 %, -1,30%...azért ez kicsit árnyalja a képet...erősen volatilis

#600500 Hathor Előzmény: #600407

Yo reggelt!

És az őrület megy tovább fel ,-)

USA megint napi max közelébe zárt 1.3%körül.

Nikkei már 2.71%pluszban, shnghai 2%, Hang seng 1.45%plusz. és többi Ázsiai is szép zöldben.

Na végre..

Horror film tovább elnapolva.

Egyre közelebb mindenkori csúcsához a Dow

2013. február 27. | 22:20

--------------------------------------------

A 20Ks csúzlit nagyon húzzák itthon, pesszimistákkal tele az ország.

Ma jött egy vártnál jobb Mtel jelentés.

#600431 Hathor Előzmény: #600426

Pénteken 2-kor megszólal az új jegybankelnök

2013. február 27. | 17:47

A parlament gazdasági bizottságának ülése pénteken kettőkor kezdődik és egyetlen napirendi pontja a Magyar Nemzeti Bank elnökjelöltjének meghallgatása. Vagyis ekkor hallhatja a nagyközönség az új jegybankelnök első gondolatait és terveit a várható monetáris politikáról.

#600425 Euroman Előzmény: #600419

az óra, perc véletlen...Simor mandátuma 2013.03.03 vasárnapig tart...lehet, hogy pénteken ker. időben nyögi be, lehet, hogy pénteken este, vagy szombaton....ezellen szól, hogy pénteken már parlamenti meghallgatása sem a jelöltnek....jó játék ez egy hülyegyereknek...olyan igazi fityeszes megoldás