ráér... majd a közgyűlés előtt lesz mozgás.. tippem szerint majd március 15-e után fog felpörögni, és remélem, hogy eléri legalább az 50-60 ft-os sávot...
ráér... majd a közgyűlés előtt lesz mozgás.. tippem szerint majd március 15-e után fog felpörögni, és remélem, hogy eléri legalább az 50-60 ft-os sávot...
ezzel mi a baj?
Nekem teljesen jó a KEG bárhol.
A többivel mindek offol, ha nekem nem lehet?
Hét elején még 33volt KEG, utána 40, most 37.
És mi ebben a baj?
Tudja: 33-40emelkedik, 40-37 korrekciózik.
Holnap jegybankváltás, öröm, hogy mellette a héten emelkedik a papír.
Megint kezdi a pánik keltést.
Felőlem nyugodtan, csak nem értem mi a gond 7FT emelkedés után, ha 3at korrekciózik.
30 forintos papírok "viadala "
közkéz 100% ))
na meg a remek phyl 30 is volt ma
ott a műkereskedő hungáriás alszik?
Ma egy kicsit csendesebb napunk lehet. Tegnap kicsit megijedtem, mert ha ez komolyabban beindult volna azt tragédiaként értékeltem volna. Csak olyan emelkedés tartósságában tudok hinni, amihez nem kapcsolódnak a kicsik tömeges vételei. Ha itt az aljánál a kicsik alaposan becuccolnának, akkor az az emelkedést ellehetetlenítené. A tőzsde nem arra van kitalálva, hogy ők legyenek a nyerők. (A nagyok pedig majd sírnak itt a topicban?)
A "halál kommandó" is igen aktívan végzi áldásos tevékenységét. Itt szépen el kellene csendesednie a kereskedésnek, akkor csendben lehetne tovább fellopni az árfolyamot.
stiv most nem ér rá kamupufferelni
megkérdeztem tőle . mondja mi van vele mennyi? ))
tolvaj kategória.....
Gondolom trade kategória. Azonban mindenképp olyanok kereskednek sztem KEG-el, akik hozzájutnak bennfentes információkhoz. Milyen okai voltak annak, h ma emelkedett kb 7%-ot?
majd a kamus blogos elmondja
bár elég nullás "atombiztos" vegyen maci úr (
Egész februárban nem volt ennyim, sőt mostanában alig kötöttem.
Sztem Te azért vagy Mackó, Kedves Macika, mert főleg a medvepiacon kereskedsz jól, igaz?
A másik felvetésem pedig az, h számos B kategóriás papírnál szükség van bennfentes információra.
Ezt fogalmazd majd másként, mert a ' x köröm volt'-ról egy bizonyos foglalkozást űző hölgyek jutnak eszembe. :-)
ne offolj
egyébként igazad van
mol is szenved rendesen és fog idén
"(#169762) Re: Adták a nyersanyagokat - A befektetők kávézni mentek Értékelés: 0
előzmény (#169752: sly36) | válasz erre | Ma, 11:45
szerintem dax felmegy kissé, hóvége és rés
exmnbs1"
ennyit rólad