persze közben meg ment a beültető szöveg )))
Jó lenne, ha ezt a csontot már befejeznétek. Nem az volt a lényeg, hogy mit adtál-vettél és hol, hanem az a duma, ami közben ment...
De nem fogod fel úgysem.
persze, meg is érte, még 300on is, nem is adtam
Az mind el lett adva 545-566on.
A szövegkörnyezete nem mindegy honnan van idézve.
NA ez a kamu abban amit mond maga Mackó úr!
Itt is az a baj, hogy emelkedik az árfolyam, és reggel nem lett a 32es kívánsága meg.
aha nem adom ex
nekem megérte 500-nál is 400-nál pláne
azt lett 99 Ft
ez a kamu!!
Lehetett venni 270en is, vagy 300nál a zászló alakzatomnál.
Azt ki lehetett dobni 575ön duplázva.
500as is 495nél, volt amit aznap 510en el lehetett adni, meg másnap is.
Tudom az a 3%kevés volt egy napra.
Azért Mackó úr folyamatosan várta 500at, hogy mogyorózza Lupint azon a szinten. Ez nem érdekes.
Azóta megjártam 116-260at, meg 222-137között lefele bővített vétellel 220-230között eladva.
Maguk meg mindenben cégközlönyt néznek, mikor lesz csőd szöveggel.
hát persze
ekaki vegye maci úr 500-nál
azt lett 99 Ft
brávó
számoljuk csak ki, akkor mennyi magot rakosgatott bele?
túlmisztifikáljátokharthortezfix.....
pont azt írja/ta le, amit a chartból kibogarászott....és ha bejött amit előzőekben mondott, chart alapján, akkor mondja, hogy ugye, hogy ugye....))
Látod, a phyl-t is lehet a partvonalról kormányozni...
Steier nem hiszem, hogy úgy szeretne visszaszállni, hogy részvényt vesz a piacon...
muszáj belépni, mert a partvonalról nem lehet kormányozni a keg-et... ha meg nincs szándékban, akkor kár vele foglalkozni, ami elmúlt, elmúlt... ha vmit elvettek, és nem akarom visszaszerezni, akkor nem foglalkozom vele, elfelejtem...
Úgy legyen!
De ahhoz be kell lépni nem csak spekiknek is...
stiv ide, stiv oda, ez a következő hetekben mozogni fog... nem kell aggódni, simán benne van az 50+ húsvétig. érzem a csontjaimban :))
jórészt stiv pufferelte
matávot szokta nyomatni, de ott most kivár
ezt meg maximum letrédeli és dobja
azért ő se hüle
Sok embert nem sikerült ma beugrasztani, de akiket megetettek 37-8-9-en, azok majd dobálják vissza 36-5-4-re megint. Közben a blogos papírja csak gyűlik és gyűlik...
Remélem akkor is lesz papírod még, és megy majd a duma, amikor a kötvényesek a több millió részvényüket a piacra borítják. Mert elég nyilvánvaló, hogy kamuból tartják az árat, amíg 2.6 millió darab van, itt már nem nehéz megtartani, és elhitetni a kötvényesekkel, hogy ér ennyit.
régen ingatlanban utazott mostanában válthatott a tolvajrv-ekre