:)
:)
De ne azt, a másikat! :-)
Egyébként lekakilom a történetet, egy biztos, az államnak semmi keresnivalója nincs ezen a területen, főleg ha ilyen csoró!!
rossz helyen konszolidál az árfolyam
Bazze, tényleg nem látod?
Az MT nem az államnak vágott alá, hanem a Vodafonnak.
"Egyszóval, megint nem látod a fától az erdőt"
Sosem látom azt a kurv@ erdőt! Vazzeg vágd már ki azt a fát :-)
http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-547603
"A kormány keresi a megoldást az önkényuralmi jelképek használatának tiltására, miután az Alkotmánybíróság megsemmisítette a Btk. erről szóló rendelkezését - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára."
Gondolj a kötelező biztosításra, hogy mennyit kell fizetned, ha nincs.
A Vodafon az ítélet szerint két éve használ egy olyan frekvenciát, amelyről most kimondták, hogy birtokba sem vehette volna. Sőt mi több, ő volt az alperes, aki ezt kimondatta a bírósággal.
Innentől az, hogy kártérítésként az állam mennyi pénzt kér a jogosulatlan(!) frekvenciahasználatért, az egyáltalán nem abban a nagyságrendben mozog, mint egy frekvencia díja, hiszen ez a cselekmény különösen nagy értékre elkövetett lopásnak, és jogosulatlan frekvenciahasználatnak minősül, ami hivatalból üldözendő köztörvényes bűncselekmény és nem PTK alá tartozó cselekmény.
Egyszóval, megint nem látod a fától az erdőt: A Vodafon einstandolta azt a frekvenciát, amelynek a jogalapját megtámadta a bíróságon.
Nem az állam vette el tőle, az állam egészen a Kúriáig elment azért, hogy megtarthassa, de a Vodafon is elment addig, hogy elveszítse. Furcsa dolgok ám ezek, amikor valaki nem tudja, hogy melyik ujját harapja, aztán leharapja a nemi szervét.
Ja érik. Ráadásul most, hogy már a vörös csillag nincs betilva nyugodtan ki is tűzhetik, vagy rátetováltathatják magukra. :)
De jó lesz. Akkor olyan lesz a telefonálás, mint a vonatozás a MÁV-val. Nem ezt hívták régen cocializmusnak?
Na persze! Einstand!? Szerintem aludj rá még egyet! :-)
http://hvg.hu/itthon/20130226_Dontott_a_Kuria_elsullyedt_az_allami_mobi#rss
Mondjuk ezzel a Vodafon igen rossz helyzetbe került, hiszen akár ma lekapcsoltathatják a teljes 3G-s szolgáltatását, avagy elképesztő kötbért kérhet tőle az állam:
"Legtöbbet közülük a Vodafone, amely már használatba is vette az elnyert blokkot, amellyel országos lefedettségűvé növelte 3G-s hálózatát."
Azért valahol igen necces, hogy miközben az állami szolgáltató beperlik, hogy nem jogosult arra a frekvenicára, amire ők sem ugyanazon pályázat alapján, aközben ők nyugodtan birtokba veszik azt, mert nekik szabad.
Érik a Vodafon államivá tétele, akár a kártérítés fejében egyébként ellenérték nélkül.
Persze, hogy olvastam, sőt linkeltem is a témát már ma, a fidesz miatt... totyikba.(szemem a pályán)
Ezek idióták! Mivel a rezsicsökkentésre építik a kampányt (mi másra lehetne?), itt aztán nem szabad csatát veszteni! A probléma az, hogy sok honfitársunk el is hiszi, hogy a rezsicsökkentést, a gazdaságunk remek teljesítmény teszi lehetővé.
Már hogyne számítana! Elszámoltatást követelek! Hívják vissza a mi Gyuszinkat (kár lenne elpazarolni kivételes tehetségét a dinnyére, meg krumplira....
Majd nehogy a Kúria döntése miatt is beguruljanak...
OFF:
Ezt olvastad már?
http://index.hu/gazdasag/2013/02/26/begurult_a_fideszt_a_tajekoztatastol/
Csuda jó világ van itt, van szólásszabadság, számításokkal alátámasztott döntések meg minden.
Ez a kedvenc részem:
Akkor is csökkennie kell, ha többet fogyasztottak
A fideszes képviselő a Fidesz-KDNP nevében a leghatározottabban visszautasította az ELMŰ-nek a rezsicsökkentéssel kapcsolatban minden fogyasztónak eljuttatott, szerinte "nyíltan politikai tartalmú" levelét, valamint közölte azt is: nem fogadják el Főtáv napokban tett bejelentését sem, amely arról szólt, hogy a januári számla a 10 százalékos díjcsökkenés ellenére magasabb lehet, mert a hideg miatt nőtt a hőfogyasztás.
Rengeteg pénzt elbasxtak erre, de sajnos ez nem számít...
Így mulat a Magyar! :-) Heteken belül úgy is jön majd a menetrendszerű pekidzs... (de csak azért, mert az EU sosem tanálja el a számokat, még szerencse, hogy a Gyuri igen...).
Amúgy az állami mobilizére többet b@sztunk el eddig, mint az e-útdíjra..., csak, hogy nekem legyen igazam :-)
A költségvetés meg gránitszilárdságú... (szerintem márványsajtból készült)
sokat, de nem annyit, mint az e-utdijra...és akkor még ez a büdös faxság:
Ez persze borítékolható volt... Akkor most vegyék meg a Vodát...! Jajjjjj de szép lenne!
Egyébként eddig mennyi lóvét b@szott el a kormány, erre a teljesen kilátástalan próbálkozására? Gratulálok nekik!
Vsz osztalékjavaslat, és jövőbeni várakozásai menedzsmentnek döntőek lesznek.
Kijön egy 45 Ft körüli javaslat, és semmi rendkívüli negatívum jövőbeni várakozás a részükről , akkor elég korlátos lefelé így osztalék előtt 2-3 hónappal.
45 Ft-os bruttó, az kb 38 nettó. 10%-os osztalékhozam. Ha ez nem támasztaná meg az árfolyamot nagyon negatív hangulatban is 350-70 környékén akkor nem tudom mi. :)
40 Ft-os osztalék az nettó 33-34 között az sem rossz.
De 40 alatt az már a csalódás kategória lenne nekem.