Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Úgy emlékeztem, h van ó…

#601299 KawaBazsy

Úgy emlékeztem, h van órás topik, de nem találtam. Sz'al általában a karórák annyira nem érdekelnek, mert kényelmetlennek tartom a viselésüket. Van egy copy Breitlingem, amit Kambodzsában vettem, de az is emlék inkább, nem hordom. Viszont évek óta rá vagyok állva a Ferrari órákra, rendszeresen nézegetem őket az online store-ban. Most viszont küldtek egy akciós kódot, amit nem hagytam ki, s megrendeltem ezt a karcórát, hét elején itt van. Remélem élőben is ilyen jól néz ki.. :-)

http://store.ferrari.com/en/watches/watches/f1-podium/ferrari-f1-podium-watch-red.html

Kedves Barátaim, Ismerős…

#601104 hosszhuszár

Kedves Barátaim, Ismerőseim!

SENKIT NEM AKAROK "RIOGATNI", DE ÉRDEMES ELOLVASNI AZ ALÁBBI LEVELET, MERT AMIRŐL NEM TUDUNK, AZ BIZONY MÉG LÉTEZHET! VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA, HISZEN EGYRE KEVESEBBEN VAGYUNK!!!!!!

"Kedves Szülők!

Azért írok, mert megdöbbentő dolgot mesélt el nekem egy kolléganőm az

egyetemen tegnap reggel, és ezt meg szeretném osztani minél több

emberrel, hogy esetleg meg tudjuk előzni saját családunkban, közvetlen

környezetünkben a bajt.

Bő két hete, a karácsonyi vásár közepette nővére barátnőjét, egy 42 éves

nőt az Ázsia Centerben szervkereskedők eltüntették (nehéz ide jó szót

találni, elrabolták, de nem messzire vitték, mindenesetre rabul ejtették)

és még ott helyben a pinceszinten kezdték el operálni, valószínű hasi

szerveit akarták volna eltávolítani.

Pontosan úgy történt, hogy párjával nézelődtek, vásároltak, de az utolsó

boltba már nem ment be vele a férje, hanem kinn akarta megvárni. Igen ám,

de csak nem jött, csak nem jött a felesége, akkor elkezdte keresgélni a

boltban, mellékhelyiségben, az egész bevásárlóközpontban, (gondolom a

mobilját már rég nem vette fel...) stb., és mivel nem találta meg, hívta a

rendőrséget. Azok azonnal jöttek kommandós csapattal, és meg is találták a

feleségét, aki már a pincében egy helyiségben műtőasztalon feküdt, hasa

felvágva, szervet még éppen nem távolítottak el belőle. A nő azóta is,

több, mint két hete kómában fekszik.

A történtek hatása alatt vagyok. Azóta már a Sárkány Centerben is történt

kettő hasonló eset, amit a rendőrségtől tudott meg a kolléganőm ismerőse.

Ázsiaiak csinálják az egészet.

Ami számomra ebből alapvető tanulság:*

- sehol (különösen Ázsia Center, Sárkány Center, de bármely nagy

bevásárlóközpontban, különösen ázsiai érdekeltségűekben) nem szabad

egyedül próbafülkébe, mellékhelyiségbe, egyáltalán a boltba sem

beengedni gyermekeinket, házastársunkat, vagy akivel épp együtt vagyunk, és

mi se menjünk be,

- semmilyen kedvezőnek/ ártatlannak tűnő kedves ajánlat miatt

sem szabad sehol sem a bolthelyiségből "mélyebbre" menni, (még a próbafülkébe

sem, valószínű, hogy onnan, a tükör mögül rántják be valahova) illetve

figyelni kell, hogy egyedül sehol se maradjon az ember az árusokkal, még az

eladótérben sem.

Kérlek Benneteket, hogy terjesszétek ezt, tehetetlenek vagyunk, de talán

odafigyeléssel, ázsiai centerek/piacok/ stb. kerülésével megelőzhető a baj.

Valószínű, hogy a fiatal felnőtt szervekre vadásznak a leginkább...

Én sem hittem volna, ha nem ettől a kolléganőmtől hallom. Hírek mindig is

voltak efelől (ez egyáltalán nem újdonság, ha megnézi vki az internetet,

máris kiderül, hogy ez évek óta zajlik...(lsd google: "ázsiai szervkereskedők/ Ázsia center"),

de az ember csak abszurd pletykának tekinti addig, amíg nem a közvetlen

környezetében történik ez meg!!! ((( És persze érthetetlen, hogy miért nem tesz valamit a rendőrség!!!)))

Tibenszky György

Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem"

06-30-638-1766

Re: nincs cím

#599419 taresz Előzmény: #599414

Aki mercit restaurál, annak egy plotter nem lehet gond. Majdnem mint egy nyomtató.

szeretnék venni egy vágó…

#599414 hosszhuszár

szeretnék venni egy vágóplottert.

van aki már dolgozott ilyen géppel,ill, tudja, hogyan kell kezelni?

nem vennék, ha nem tudom kezelni.

Köszönöm.

Fiúk, lányok! Képben …

#599385 KawaBazsy

Fiúk, lányok!

Képben van vki befektetési egységhez kötött életbiztosítás ügyben? Bnőm vett ilyen módon hitelre ingatlant, ahol ő egy ilyen rákot fizet, ami elméletileg azért jó mert ha meghal, akkor kifizetik helyette a hitelét. No most az ingatlant forinthitelből végtörlesztette, de ezt meghagyta. No most azt mondja, h a legutóbbi elszámolás szerint mínuszban van az egyenleg tehát a 4.5 év alatt befizetett összeg kb 70 %-án. Ez meg nekem elég gáznak tűnik, mert mi van ha béna a bróker, s még a befizetett összeget se kapja vissza. Van ezeknek garantált minimuma, találkozott már vki hasonlóval?

Valakinek egy felesleges…

#599310 taresz

Valakinek egy felesleges eladó Thule tetőboksza? Megvenném.

#597061 Előzmény: #596893

Először is sajnálom ami történt veled. Küldöm, hogy miről lehetett szó:

http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/196785

Esetleg hívjad fel a rendőrséget, HÁTHA szerencséd lesz és meg van még amit elvittek.

Persze a riportban hülyeséget beszélnek, hiszen ha kattan a zár és villog, akkor az az auto be van zárva, és ha ebből az állásból nyitják, akkor az annyit tesz, hogy ELLOPTÁK a kódokat, ami a klasszikus copy+paste régi rádiós kódok esetében ősrégi trükk.

Az új ugrókódoknál azonban ez nem működik. Erre találták ki - ezek szerint - azt a pofonegyszerű """megoldást""", hogy egyszerűen BLOKKOLJÁK a zárást, mert nagy erejű jelet adnak az adott frekvencián, és erre a bejátszásban látható kifejezetten pofonegyszerű, hétköznapi rádiós adó-vevő scannereket (Yaesu?) használják fel. Egyszerűen beprogramozzák az ismert távirányító frekvenciákat, a scanner pillanatok alatt megtalálja, lenyomják az ADÁS gombot, oszt annyi a zárásnak, meg egy bambi. Ha ezt még megspékelik azzal, hogy egy "kattanó hangot" kiadó kütyűt dobnak az auto alá, vagy melletted áll valaki, vagy az előtted álló autoban, amit ez a nagy erejű jel aktivál, akkor meg még "HALLANI is fogod", hogy zár az autod és nyugodtan mész tovább.

Szvsz tehát inkább arról lehet szó, hogy oda sem néznek az emberek, hogy villan-e, mert csak a gombot nyomják. Abban én személy szerint nem hiszek, hogy egy rádiós scanner magát a zár behúzását tudná blokkolni ÚGY, hogy közben a riasztó visszajelez.

Szvsz a három perc ehhez képest is rövid idő, szvsz az lehet, amit hosszhuszár is említett, hogy már a Balatonon nem voltak ott a cuccok, hiszen ott eleve logikusabb lenne egy kifigyelés, nomeg az idő is több lenne rá.

Egyébként nem tudom milyen autod van, de ha újabb, jobb, akkor azon meg lehet azt is oldani, hogy csak a vezető oldali ajtó nyíljon ki, ha kiszállsz és ne mindent nyisson a centrálzár - ebben az esetben a kiszállás után SEM nyílik ki a csomagtartód, tehát hiába blokkolnak, akkor sem férnek hozzá.

#596927 Kriszti@n Előzmény: #596926

volt riasztóm,másolatom is mindenből. de b@ssza az agyam hogy más is hozzáférhet a dolgaimhoz. az autón semmi nem látszott(most sem látszik) Balatonon álltam meg előtte, és nem mentem a csomagtartóhoz mikor kiszálltam.bementem , 3 percre, hazamentem. otthon kinyitottam a csomagtartót és üres volt... röviden ennyi..