Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

E-STAR ALTERNATÍV ENERGI…

#599610 macika

E-STAR ALTERNATÍV ENERGIASZOLGÁLTATÓ NYRT.

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÓJA

a tőkepiacról szóló törvény és a 24/2008. (VIII.15.) PM rendelet alapján

Az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. „cs.a.” („Táraság”) az alábbiak szerint

tájékoztatja tisztelt Befektetőit a zilahi projektjével kapcsolatos peres eljárásokról:

Az E-Star ZA Distriterm SRL-nek (Distriterm) a 2010. októberében, a Distriterm kisebbségi

tulajdonosával, Zilah Megyei Jogú Város Önkormányzatával (Önkormányzat) kötött

koncessziós szerződés szerint kötelezettsége volt a szolgáltatás ellátásához szükséges

elavult gerincvezeték megvásárlása a koncesszióba adó Önkormányzat által megszabott

áron (1,7 millió RON + Áfa), amelyre ezt követően 1,8 millió RON értékben felújítást

végezett el. A koncessziós szerződés szerint, a szerződés megszűnése esetén a

gerincvezeték a ráfordítások megtérítését követően kerülhetnek vissza a koncesszióba

adó tulajdonába. A Disrtiterm a többségi tulajdonosával, az E-Star Alternatív Nyrt-vel (EStar) szemben felhalmozott jelentős tartozása ellenében átruházta a gerincvezeték

tulajdonjogát az E-Starra.

A koncessziós szerződés megszűnését követően az Önkormányzat – fizetési

kötelezettségének megszegése mellett - sürgősségi peres eljárás keretén belül kérte a

gerincvezeték átadását. A kérelmet a bíróság elutasította.

Ezt követően az Önkormányzat újabb pert indított a gerincvezeték használatának

ideiglenes engedélyezése tárgyában mely keresetét az első fokú bíróság megalapozottnak

találta. Az E-Star fellebbezéssel élt, melynek a másodfokú bíróság helyt adott, így az EStar mindkettő peres eljárást megnyerte, mindkettő ítélet jogerős. Az E-Star az ügyben

birtokháborítás vádjával büntető feljelentést tett.

Zilah Város Önkormányzatával folytatott tárgyalások továbbra sem vezettek eredményre,

így a Társaság döntött a gerincvezeték 2013. 02. 27. napján történő lezárásáról.

Az E-Star ZA Distriterm SRL. felszámolási eljárása továbbra is folyamatban van.

Budapest, 2013. 02. 25.

Soós Csaba

Vezérigazgató, az Igazgatóság elnöke

E-Star Alternatív Nyrt. „cs.a.

Re: nincs cím

#599575 Kiss Zoltán Előzmény: #599536

Amikor bejelentette a részvény darabszám emelését,nekem olyan érzésem volt mintha ő

valamit tudna!( nincs papirom)

#599560 Dicsák Előzmény: #599536

Nem kell itt mindenkinek mindent értenie :)

A lényeg, hogy legyen haszon télire :)

#599537 macika Előzmény: #599536

tulajdonhányada minimálisra esik vissza..........

meg kell várni a bírósági határozatot

nemde

#599536 Zotya32 Előzmény: #599535

"A másik meglepő és érthetetlen az E-Star részvények elmúlt néhány napi árfolyammozgása. Csütörtökön limittel ugrott az árfolyam, és fent is ragadt a "plafonon". Ezek után megjelent a hír a cég újabb reorganizációs terveiről, ez azt tartalmazta -, ami egyébként korábban a kötvényesek elképzelése volt -, hogy jelentős, 50 millió darabos részvénykibocsátást javasol a menedzsment. Ez olyan mértékű részvényhígulást jelent, hogy a jelenlegi tulajdonosok tulajdonhányada minimálisra esik vissza, hiszen ugyanazt a tortát sokkal több szeletre kell vágni, így az egy részvényre jutó cégérték brutálisan csökken. Elemzőink szerint ez részvényenként mindenképpen kétszámjegyű (valahol 20 és 70 forint közötti) fair értéket jelent részvényenként. És itt a kérdés: miért nem zuhant vissza jelentősen még csütörtökön az ár? Az már csak hab a tortán, hogy pénteken tovább bírt emelkedni.

Van, hogy valamit nem értek, de el tudom magyarázni. Ezt megmagyarázni sem tudom.

Egy szó, mint száz, a nyitott kérdések a következők :

A Raiffeisenes csomag ügyében mi a hiányzó láncszem ?

Mi lesz a követeléskezelőnél lévő kötvényekkel ?

Miért nem esik a részvény ára?

A legjobb megoldást beküldők sorsoláson vesznek részt!"

:))

és mit nyernek? ekakis pelenkát? :)

#599340 Fornit Előzmény: #599330

Meg akartam nézni a weboldalukat vmelyik nap, mikor szóbakerült dr Sárkány, a vírusvédelem vírust észlelt :))

#599339 Fornit Előzmény: #599314

Ha SCS és a bennfentes ismerős meglát a kötvényesek közt az első sorban nem lesz több közgyűlési meghívó, 50millió db higítás szavazása után. :)

Vagy:

Kénesdénes említette a kötvényesek közé beépült embereiket, khmmm csak nem... :))

#599330 prfecó Előzmény: #599314

Kedves Hathor !

Amilyen az Adjon Isten , olyan a fogadj Isten!

Székesfehérváron mindenki ismeri dr. Sárkány Ügyvédi Irodát.

Nem hinném ,hogy ezt olvasnák sy-n az illetékesek , mert már rég felhívtak volna ( mindegyik ismeri telefonszámomat ) és üzleti ajánlatot tennének. Budapesten egy ügyvédi Iroda a sok közül , ügyvédem szerint nem került az első kétszáz közé.

Kötvényesi ajánlást, csak olyan személy kaphat , aki megadja személyi adataiból 3 - t (név , lacim , Szig.szám ) . Megadod ?? Kapsz meghatározást.

Következő közszereplő Moldován Úr lesz, a nagy szavazógép!!!!!!!!!

#599319 exmnbs1 Előzmény: #599314

kecskére képosztát?))))ű

olyan hülye nincs aki egy ilyen bennfentes nyalizót felbérelne

nem vagy watsonnal egy súlycsoportban

#599314 Hathor Előzmény: #599312

Megkérdezem én is esetleges kötvényesek közül, hogy ha valaki nem tud elmenni a kötvényesi találkozóra és képviselni kellene, képviselhetem-e?

természetesen kötvényesek érdekei, szavazatai mellé állva.

Én csak semleges hallgatóságként mennék, de kötvényesi akarat mellé állva.

ha van ilyen, akit képviselhetek. Időpontot még nem néztem mikor van, de ha szabad az időpont, akkor elmennék. ha nem, az sem érdekes.. csak olvastam nem ment el mindenki, kellett volna a szavazat, többség.

Priviben kérnék értesítést.

#599312 Hathor Előzmény: #599302

Szia Fecó,

eddig nem kíméltétek Soós úr szapulását.

Most elkezdtétek szapulni Dr. Sárkány ügyvéd úrat.

Már a felesége is előkerült az ondolát részletekkel nálatok.

Nem beszélve az ott dolgozó alkalmazott leányzóról.

Ez tényleg kell E-star storyhoz?

Te viszed a kötvényesek követelését a hátadon, miért mész bele ilyen dolgokba?

Felhatalmazást kértél valamelyik kötvényestől, hogy képviseld az érdekeiket.

Most Ő ezt látja itt viszont.

#599302 prfecó Előzmény: #599301

Dénes , denike .........dönci-mönci

elfeledkezték kénkőszagú gergely és rudtánczos timi kapcsolatáról.........

azt ígérted némi infót elcsöppentesz az ondolált részekről is, izgatottan vádja Dr. Sodrófáné született drSárkány Gergélyné))