Itt még mindig szakad, tömegközlekedéssel megyek be Pestre, nem szívatom magam kocsival a csúcsban..
Itt még mindig szakad, tömegközlekedéssel megyek be Pestre, nem szívatom magam kocsival a csúcsban..
itt nagy pelyhekben esik. El kéne menni a gyerekekért a suliba..
jelenleg süt a nap, könnyű porhó volt, 15 perc alatt elszórtam...most fekete a járda, mert plusz fokok vannak, olyan mintha csak az eső esett volna...
Ma éjszaka 5-15 cm,holnap éjszaka 15-25 cm Sopron,Kőszeg térségében!
nem olvad ám, most nyomtam el, olyan 3-4 cm, és esik...
Itt kb 3-4 cm esett, -1 fok van. De akkor is jön a tavasz! :-)
havat erre még látni sem lehetett már.....
olyan 4-5 cm esett,
rohadtul örülök.
azt hittem ilyen már nem lesz.
de olvadozik is már talán.
hol esik-hol nem
Tegnap Leányfalun voltam egy haveromnál, aki rotált a kertben?! Lassan ültetni fog...
Nálunk alapból van még 15 cm fagyott hó, erre meg éjjel még jött 2-3 cm...
Pesten megint lehet már 3cm körüli hó..
Úgy hiányzott már.. :D
majdnem leolvadtak az utolsó hókupacaink is a napokban, amit összelapátoltunk előző hóból.
most néztem ki a járdára, itt már 20 cm most megvan és még mindig szakad...
A met.hu vagy a foreca is jelzi az előre várható csapadék mennyiséget!Számítás pedig:
1mm csapadék kb. 1.2 cm porhónak felel meg!Nekem igy jött ki vasárnap reggelre a 20-25 cm!De nem vágyom rá!
hát igen, jövő hétre +13 fokot is mondanak...de ha vasárnapig esik, akkor azt el kell takarítani, nem lehet vele megvárni az olvadást....egyelőre apró pelyhekben szakad, és a szél is erősen fúj...-5 fok van
Itt is esik, de elméletileg el is olvad a 7végén..
ja ,ja pacsiták dalolnak
hóvirágok kibujtak
cinkék férgeket keresgélnek , én meg az ásott lassan kell betermelni a friss műtrágyát
zsuzsanna meg fütyülte "nincs egy rongyom " de szerencsére szelektív a hallásom és három ruhásszekrény dugig van töltve:-))
itt nem szakad, de esik...jó eséllyel, később el is tud olvadni..
Sat24.com,van 72 órás,de 144 órás előrejelzésük is!Az időkép látványos de.......vicces:)