Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#599097 walex Előzmény: #599007

Egon kiváló kontraindikátor Telkóban oszti előtti 3 hónapban.

Lehet valami rokoni kapcsolata az elemzők másik gyöngyszeméve, K. Ákossal? :)

Évek óta figyelem, hogy mindig pont ellenkező irányba beszéli, mint ami lesz végül.

#599093 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #599085

Megindult......

Azért azt megjegyezném (igaz tegnap meginogtam.....elismerem, de ezek szerint nem kéne... , mert az első megérzés a tuti , akarom mondani az első tudományosan megalapozott számítás természetesen :-), hogy kedden azt írtam, hogy 373-375 között lesz az alja, eddig 374 volt..az azért elég közötte volt ugye :-). Ha valaki netán úgy érezné, hogy ez önfényezés, na annak azt tudom csak mondani, hogy tökéletesen igaza van! :-) A szakma kisújjamban, ideje más területen próbálkoznom, mondjuk a kecsketartás területén még látok kihívásokat...

#599085 banyaiz Előzmény: #599071

Látom megszerették ma a papírt. :)

Nem vettem még. Lehet, hogy ez a tegnapi volt az alja osztalék előtt.

Jövő hét azért izgalmas lesz, jelent csütörtökön Telko elvileg megtudjuk milyen osztalékot javasol, hogyan látják a jövőt. Utána pedig extra bónuszként Viktor megnevezi a szupertitkos jelöltet mnb élére vagy pénteken, vagy szombaton.

Elég mozgalmasnak ígérkezik. :)

aki nem vett lemaradt.. …

#599071 Ibiza

aki nem vett lemaradt.. ez az aljvadászat hátránya..

#599010 Hibaz Előzmény: #599007

Még csak most jövünk vissza a napos bolingerbe,de reméljük ez egy csökkenő ék lesz csütörtökig.......

miért esik

Megmondom miért esik. Azért mert tegnap vettem 386-ért.

Decemberben vettem 392-nél, azonnal esni kezdett. Utána 376-nál, esett tovább, majd 367-nél is vettem. Akkor januárban sikerült végül is jól kiszállnom belőle, most meg amint visszaszálltam, esik mint a monszuneső...

Vettem ma is 379, 378 és…

#598923 Tapasz

Vettem ma is 379, 378 és 377 ért tbszre

#598894 Euroman Előzmény: #598885

nekem telenor hipernet-em van....21 mbit-es....nekem kiválóan működik...ez nem lte, de így is gyors, és főleg korlátlan.

#598851 Ibiza Előzmény: #598842

sztem utolsó utáni..de kiderül..az idő mindent megold..a fiatalságot is..

#598844 Parmerozpazepan Előzmény: #598802

Lószart vannak prémium helyzetben a mobilcégek. Fejleszteni kéne, de a tulajdonosok nem hülyék, hogy ideöntsenek egy halom pénzt, amit rögtön tovább is kell utalni a ktg-vetésbe... Baromira leestek a bevételek, küzdés van.