vettem egy pakkot..
már csak 360nál veszek..
Köszi a linket, bár ezeket eddig is tudtuk, csak nem sejtettük ugye...amúgy is már kiszámoltam a 44 Ft-ot, és ez tuti :-) Csak az a problémám, hogy a jövő évi osztalék valszeg max 37 forint lehet :-)
Most leálltam a gyüjtőgetéssel, mivel teljesen nyilvánvaló az irány sajna!
Nem biztos,szvsz jövő héten már kivárás lehet a gyj előtt.....attól még leszúrások lehetnek,én még egyenlőre gyűjtögetek.....
Az "Én" azt persze szigorúan nagy betűvel!! :-)
:-) Rossznak nem rossz, de nem Te vagy Én írányítom a piacot, két napja 373-375 közöttire tippeltem az alját, lentebb lesz... és ez tuti :-)
"Egyébként nem találta meg az alját! "
nem? DE!! :) elég szakmai..
ki gondolná decemberben 355volt..a mostani árral a 40Ft osztalék májusi kifizetéssel nem rossz..
Költséglefaragás, na, az még hátravan. Pazarló egy cég, rengeteg tartalék van még a működtetésben.
Te nyertél :) Vagy vesztettél? :)
Kéretik nem offolni!! :-) Van aki szakmázni szeretne!
Ja, hogy a telkóval is kéne foglalkozni...:-) Egyébként nem találta meg az alját! Az elmúlt napokban is mindig ez történrt, reggel kicsit fel, aztán jön az öntés.
tényleg olyanok vagytok mint a kutyák..offoltok amíg oda nem csapnak..utána egy darabig rend van..
-------------------
úgy néz ki mtel megtalálta az alját..
Minek?? Mert megérdemnli! (Csak a szakik döntik el ugye, nem a NÜK) CR-nek azóta is félre áll a pofikája.... AZ ötödiknél már sírni is fog (persze most is sírt, csak nem a kamerák előtt)
látom ebben is egyet értünk:) aranylabda is jobban állt volna iniestának és xavinak....minek ennek a mitugrásznak 4x odaadni...
Ma megy majd tovább a zúzás..... szóval csipegetés sem lesz, talán hétfőn....
Jézusom, hova keveredtem.... Asszony már húzza is a Barcás ágyneműt. Na jó éjszakát!
CR-t én is jobbnak tartom mint Messit. Gyors, jól fejel, jól lő távolról és jól cselez. Messi gyors, jól cselez jobban mint CR, biztos jól fejel (ha nincs mellette senki), nincs olyan távoli lövése mint CR-nek, összességében egy hajszállal gyengébb vsz.
Na meg kedvenc csapatomban MU-nál játszott CR ami ha teljesen egyformák akkor is felé billenti a mérleg nyelvét. :)