Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#598600 banyaiz Előzmény: #598584

Most kezd érdekes lenni a történet vsz.

Látom ma is öntögették. 380 környékén akartam megvenni most itt van. Venni vagy nem venni ez a kérdés? :)

Lemorzsolódott kb 30 Ft-ot utóbbi napokban, hmm. Mondjuk ami némileg magyarázza EU-ban amit szektortársak műveltek, hogy osztalékcsökkenés, jövőbeni csökkenést jeletettek ez mint ok, de, hogy ez mit fog jelenteni, javasolni hmm.

Ha most 420 körül lenne döntenem kellene, de így lehet jobb megvárni a jelentést azon filózom, mert max mi történhet jó javaslat jó jelentés még akkor is 400 alatt meg lehetne csípni. Mondjuk van még addig egy hét sok minden történhet.

#598584 akpo7 Előzmény: #598483

Sztem meg az is elkepzelheto, hogy nem lesz olyan "sok". Bar nekem mindegy, mert iden nem vettem osztalekra (eddig hala az egnek).

Ha nem is idenre, de 2014-ben fizetendo osztalekra tuti kijonnek vmi negativ dologgal. Ez egyszeruen a multbeli (elmult tobb ev) osztalek elotti mozgasok alapjan nem lehetne ilyen szutyok, ha nem lenne vmi turpissag.

De ha szerencsetek van, csak remegnek a kezek.

#598565 Fornit Előzmény: #598500

Záróban pár darabot vettem. Tizedannyit mint volt eddig. Persze az 406-ról...

#598500 Hibaz Előzmény: #598484

Ha az elmult 2 évet nézzük, akkor is a mélypont után,osztalékvárakozás előtt visszaszórták vagy 30-40 ft-al.....csakhogy így vágás után könnyen újabb mélypont lesz....:((

A végén kiderül, hogy tú…

#598485 Nyeretlen_Keteves

A végén kiderül, hogy túl optimista voltam tegnap avval a 373-375 jelentésig történettel.....

#598475 banyaiz Előzmény: #598469

Nem tudom mennyin vetted, de szerintem arra van kisebb esély, hogy osztalék előtt ne menjen el legalább 450-ig.

Jó, ha világ összefossa magát , rossz osztalék javaslat stb van azért kockázat, de hát miben nincs.

#598474 banyaiz Előzmény: #598468

Ha maga a cég nem épül le, és az osztalék mértéke jobb mint a banki kamat , vagy legalább annyi akkor nincs gáz mert előbb utóbb csak lesz olyan időszak , hogy jó árfolyamon kereskednek vele.

Csak állandóan ez van napirenden, hogy lassan lassan leépül nem tartja az osztalék szintet stb.

Persze nem kell ahhoz hű de nagy növekedési sztori, hogy visszaálljon pl 800-ra, és akkor árfnyer. mellett felvett éves osztalékok, nem rossz. :)

Egy leírva jól hangzik így lesz e?

#598469 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #598467

5-10 évre nem gondolkodom semmilyen papírban sem, ebben meg pláne nem, nagy szárnyalás biztos nem lesz, de az idei év még lehet érdekes, bár amennyit hozhat ez, azt mással is meglehet keresni, vagy nem (nincs más papírom a bétről, ez is csak az alacsonyabb kockázat miatt szerepel(t) a portfolióban, aztán nesze :-), bár idén, már kerestem vele, de a maradék az jelenleg már bukóban van.

#598468 Tapasz Előzmény: #598467

10 év múlva reméhetőleg a kifizetett osztalékokkal 0-án leszel, aztán miunden osztalék tiszta haszon :-))

#598467 banyaiz Előzmény: #598460

Halvány lila elképzelésem nincs, hogy ennek a cégnek mi a jövője mondjuk 5-10 éves időtávon.

Simán el tudom képzelni , hogy 800-1200 között mozog majd miközben évente kifizetett 60-70-80 Ft osztalékok x évig.

De azt is, hogy egy ilyen elmúlt 10 évben bemutatott vergődésben lesz.

Azt nem látom igazán, hogy mitől tudna nőni nagyot a cég innen még, fejőstehén lett. Mikor volt ez a dotcom téma akkor hová elment és sztori volt benne stb. Nem látok benne ilyet.

Egy Otp-nél pl mint pozitív jövőkép látom azt, hogy dolgoztatják a jobban a leányokat, felpörögnek dől a profit. Ami egyáltalán nem biztos így lesz, csak mint elméleti lehetőség.

Itt nem látom ezt a sztori lehetőséget, de persze ez semmit nem jelent.

Az biztos ha pofáncsapás lesz adó ügyben az jó hír a papírnak, persze lehet válaszreakció egy újabb különadó más címen képességek megvannak hozzá. :)

#598458 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #598454

Üljél is vazzeg..., csipegetni azért lehet, hátha hirtelen skyrocket lesz:-), bár nem hinném.

A kereskedés a tegnap vázolt forgatókönyv szerint folytatódik, ráadásul tök fantáziátlan, és uncsi :-) (Na, akkor most 5 perc múlva biztos izgis lesz)

#598456 banyaiz Előzmény: #598448

320 erős érzelmeket.

Telkó adó ügyben a pofánvágás aktuális, de vsz osztalékspekibe ez nem fog most besegíteni.

#598454 banyaiz Előzmény: #598428

Várokozó állásponton vagyok.

Szívem szerint venném, de ráülök még a kezeimre.

#598448 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #598421

Gondold el, az milyen érzelmeket váltana ki ha lemenne 320-ig ... :-) Egyébként az is számít, hogy jövőre milyen osztalékot tud fizetni a cég. (számításaimban, amivel nem akartalak ugye untatni :-), ez a tétel nagyon bizonytalan.

A telkó adó ügye is még kérdés, mennyi is az 70Ft részvényenként? (én a túldeficit izé döntés előtt vágnám az ítéletet a K. vezető elé..... fizetne mint a katonatiszt, persze a bosszú sem maradna el ugye, ami után megint fizetni kellene, csak azt már lehet, hogy nem fogja érinteni a K. vezetőt)