:) tudják.. zsuzsanna napon megszólalnak a pacsirták.. a tél még próbálkozik de annyi neki.. gólya is jött.. a csonttollúak is zizegnek egy ideje.. fütyül a rigó.. a cinkék is üvöltenek mint fába szorult féreg..
:) tudják.. zsuzsanna napon megszólalnak a pacsirták.. a tél még próbálkozik de annyi neki.. gólya is jött.. a csonttollúak is zizegnek egy ideje.. fütyül a rigó.. a cinkék is üvöltenek mint fába szorult féreg..
Elég furcsának találom, hogy itt nálunk ma is esett a hó, a régi még el sem olvadt, de tízcentisek a hóvirágok. Kibújnak a hó alól a bimbók.
A korai tulipánok és a sárga színű nárciszok is 2-3 centisek. A mogyorók virágai egyre hosszabbak, pattogzanak a barkák. A japánbirs bimbói egyre nagyobbak.
Remélem, hogy ők jobban tudják ezt, mert itt még napközben sem megy a hőmérséklet 2 fok fölé.
Vasárnap estig újabb 20-30 cm hó jön nyugat Magyarországra!Ennek a télnek csak akkor lesz vége,ha a fuso ismét 50 lesz!!!Ajjjaj!
Ezt az örömödet az ő örömükre fordítsad:)
Én is ezt teszem 90 éves anyukámmal:)
nő most nincs (hál' Istennek)...csak idős, nagyon beteg szülők, de örülök, hogy még élnek...
Csak viccnek szántam, én se kocsmázom. Kint, Angliában gyakran jártunk pub-ba, de az egészen más, sokkal kulturáltabb szórakozási lehetőség.
szia! ki tudtam magam ásni....most az erkályt és a teraszt pucoltam le...már +4,5 fok van itt is, és az egész egy qrva nehéz latyakká állt össze...ennek már semmi értelme nem volt...azonkívül, hogy egy jót lapátoltam....kocsmába nem járok, sőt mióta nincs melóm itthon sem iszom semmi alkoholt....sajnos a sok üléstől így is nő a súlyom, nem kell, hogy még az alkohol is lerakódjon...búfelejtőnek jó lenne, de az úgyis csak tüneti kezelés....
Itt már 7 fok, s átszűr a nap a felhők felett!
Euroman, kit tudtad már ásni magad, legalább a kocsmáig? :-D
Itt is 6fok van.
És hasonló a helyzet, azért még vannak hófoltok.
Közel lakunk egymáshoz ,-)
Úgy rémlik volt vmi ilyesmi. Császár Előd és társai talán :))
méért nincs nyáron hó,az volna jóó,ha volna hóóó:)))
nincs vmi ilyen buzzzi zene a 90-es évekből??:))
Itt szinte az összes hó elolvadt, s 5.5 fokot mutat a hőmérő.. 2 hét, s itt a TAVASZ! :-)