Fránya vessző, az nem volt:)
Ha közérdekű akkor itt is mehet, ha kicsit személyes akkor privi:)
Fránya vessző, az nem volt:)
Ha közérdekű akkor itt is mehet, ha kicsit személyes akkor privi:)
Kicsit nem értem a mondatod eljét, lehet lehagytál egy veszőt és azért nem teljesen tiszta.
Hol lenne jobb beszélgetni erről itt vagy privátban ?
Most mehet amit senkinek se ajánlottam bejött stop zárt, kicsit vissza adtam a piacnak:( Ilyenkor hanyagolom egy picit, kicsit messzebbről kell néznem:))
Ha van egy kis időd akkor beszélgessünk már erről a nyavajás ezüstről. Jó lenne kicsit tisztábban látni a dolgokat ezzel kapcsolatban.
Kiutalok neki egy kis sell gombot 15.71 senkinek se ajánlom még magamnak se de csatiig vissza mehet:)
Zárva:)) kicsit magára kell hagynom, remélem jól viselkedik:)
Csúzli elsült, skalp nyugtázva:))
Lefordulásnál...... különben nyugi, felfele szintnél:))
Ilyen az amikor a nyuszi vissza lő, ezt kört zártam:)
Vicces bankos cuccok jönnek csúzli felhúzva, mozdulásnál lő lehet 14.6 lefele, de vissza is ugorhatunk, de én szerintem egy kis vissza oszt uzsgyi le:))
Úgy lászik szeretnének levadászni, és trófeaként kitenni a falra, de még nem sikerült nekik:))
Többi változatlan.
Nincs is longom, viszont ahogy írtam megprobált visszamászni egyelőre nem sikerült ezért onnan kapot egy próba shortot:)
Stop már betéve vagyis ha fordulunk akkor megyek a piaccal, ha nem akkor jó irányba állok:))
Vigyázz az ezüst longgal.:) Az arany is esőre áll, megy utána az ezüst is, csak nagyobb léptékkel.
Kicsi mászogatás vissza a csatiba, long vagy short 45-nél eldől, viszont ma kamatyolnak, ami mozgásokat generálhat, szóval résen lenni:))