Regisztráció Elfelejtett jelszó

EZÜST

Re: olvasók

#60461 Bakiba Előzmény: #60456

Fránya vessző, az nem volt:)

Ha közérdekű akkor itt is mehet, ha kicsit személyes akkor privi:)

#60456 Brain75 Előzmény: #60441

Kicsit nem értem a mondatod eljét, lehet lehagytál egy veszőt és azért nem teljesen tiszta.

Hol lenne jobb beszélgetni erről itt vagy privátban ?

#60441 Bakiba Előzmény: #60437

Most mehet amit senkinek se ajánlottam bejött stop zárt, kicsit vissza adtam a piacnak:( Ilyenkor hanyagolom egy picit, kicsit messzebbről kell néznem:))

#60437 Brain75 Előzmény: #60406

Ha van egy kis időd akkor beszélgessünk már erről a nyavajás ezüstről. Jó lenne kicsit tisztábban látni a dolgokat ezzel kapcsolatban.

#60406 Bakiba Előzmény: #60382

Kiutalok neki egy kis sell gombot 15.71 senkinek se ajánlom még magamnak se de csatiig vissza mehet:)

#60084 Bakiba Előzmény: #59998

Csúzli elsült, skalp nyugtázva:))

Lefordulásnál...... különben nyugi, felfele szintnél:))

#59850 Bakiba Előzmény: #59733

Ilyen az amikor a nyuszi vissza lő, ezt kört zártam:)

Vicces bankos cuccok jönnek csúzli felhúzva, mozdulásnál lő lehet 14.6 lefele, de vissza is ugorhatunk, de én szerintem egy kis vissza oszt uzsgyi le:))

#59733 Bakiba Előzmény: #59610

Úgy lászik szeretnének levadászni, és trófeaként kitenni a falra, de még nem sikerült nekik:))

Többi változatlan.

#59610 Bakiba Előzmény: #59533

Nincs is longom, viszont ahogy írtam megprobált visszamászni egyelőre nem sikerült ezért onnan kapot egy próba shortot:)

Stop már betéve vagyis ha fordulunk akkor megyek a piaccal, ha nem akkor jó irányba állok:))

#59533 Sanguis Előzmény: #59500

Vigyázz az ezüst longgal.:) Az arany is esőre áll, megy utána az ezüst is, csak nagyobb léptékkel.

#59500 Bakiba Előzmény: #59210

Kicsi mászogatás vissza a csatiba, long vagy short 45-nél eldől, viszont ma kamatyolnak, ami mozgásokat generálhat, szóval résen lenni:))

#59210 Brain75 Előzmény: #59209

Akkor nagyjából ugyan oda várjuk.

Ez már jó jel arra hogy nem vagyok teljesen hülye hozzá. Meglátjuk. Most nekem is mozi. Ha eléri a csatorna alját akkor kiderül mi lesz.