Regisztráció Elfelejtett jelszó

Biomedical Nyrt

Re: most kaptam....

#598632 exmnbs1 Előzmény: #598631

úgy látszik a Hybrides csalók ismét akcióznak a német OTC-n

Bafin és ügyészségi vizsgálat is lesz megint???

#598631 xmann Előzmény: #598430

Mi ez a minősíthetetlen hányadékkatyvaszátlátszóhazugságtenger???

#598603 Euroman Előzmény: #598567

mindenféle online szerencsejátékkal is keresnek, hogy 600 eur depozit vár, csak játsszak...pedig azt sem csináltam soha, nem kártyázok és nem fogadok...

#598567 Euroman Előzmény: #598563

kizárt dolog....tudom, hogy van ilyen a bét-en, de nekem nem volt és nem is lesz....elég nekem a nutex és az est...azokkal is szívok eleget...

#598564 Fornit Előzmény: #598560

Engem pinksheet rv-kkel kecsegtet néha vmi Penny stock hírlevél. Nem tudom honnan vették a címem, de még a keresztevem is tudják. :)

#598563 Kissherceg Előzmény: #598560

ezek is veszik a címeket aztán jön az okosság tenger? :) irigyellek, hogy megtaláltak. Vettél már Bio-t?

#598560 Euroman Előzmény: #598558

én aztán nem...még soha semmit nem kaptam tőlük...csak néztem, mint a moziban...

#598557 Fornit Előzmény: #598430

200%-os kecsegtető hírlevél :))))

Egyre jobb :))

Lassan jöhetnek a klónok :)

Re: öntike

#598556 Fornit Előzmény: #598127

ROBERT SCHUMAN FOUNDATION AND TRUST

USA környezetvédelmi hivatala

10.000.000 $ os szerződés

Hidrogénelőállító aksi

+

Biomed

Atyavilág, mintha Kénes Dénes írta volta a hírt :)))

#598435 Sly-- Előzmény: #598432

Jesszusom, ez minden fizetett hirdetésen túlmegy.

Nem semmi pr.

Garanciát kell tőlük kérni.:D

#598434 Euroman Előzmény: #598432

dehogy küldöm....van 3 bírósági ügyem, mindháromban a törvényszék igazat adott, elsőfokra visszadobta...5 év után minden ügy úgy áll, mintha tegnap kezdődött volna...egyetlen hivatalban nem hiszek...de az a hirdetés akkor is hatalmas szívatás...

#598433 Zotya32 Előzmény: #598430

ezt meg nekik válaszul :)

havi adatok biomedicalról

Dátum Nyitóár Záróár Minimum ár Maximum ár

2013.01 2 496 1 699 1 601 5 100

2013.02 1 699 1 988 1 699 2 600

most kaptam....

#598430 Euroman

Hírlevél kedd 2013/19/02

Tisztelt előfizetőnk

Most, hogy annyit várakoztattuk Önöket az új letétértékünkre, megígérhetjük Önöknek, hogy a várakozás megérte és 2013.12.31.-én teljes mértékben kifizetődő lesz. Nem a levegőbe beszélünk, hanem realisták vagyunk. A TM arról közismert, hogy mielőtt ténylegesen cselekednénk, mi először csak a tényekkel foglakozunk. Új letétértékünket újra alaposan kikutattuk és kielemeztük. A lehető legnagyobb egyetértés van köztünk abban, hogy megtaláltuk azt a részvényt, amelyik 2013.12.31.-ig több mint 200% nyereséget fog hozni. Még jobbat, 50%-ot garantálunk Önöknek 2013.04.31.-ig!

Ezzel az anyaggal, amiből a jövő fog felépülni, Önök és mi egy vagyont fogunk keresni. Ugyanis a részvény már régen letétben van nálunk, arra az esetre, ha más részvényesek is megneszelnék. Az a részvény, amiről beszélünk, egy anyagra épül, amire még részletesen kitérünk. Egy biztos, ne várjon, ne fontolgasson, cselekedjék. Bízhat bennünk, és hogy miért, azt rögtön elmondjuk Önöknek. A TM pénzügyi elemzői tudják, hogy Önök 2013-ban kis és külföldi részvényekkel hol tudnának még igazán zsíros nyereségre szert tenni. Az első részvény, amelyet feltétlenül megvásárlásra ajánlunk Önöknek:

Budapest Stock Exchange

Utolsó ajánlataink, nem egészen egy év alatt, kivétel nélkül 100% nyereséget hoztak Önöknek. Ez pedig nem azért történhetett, mert mi látnokok vagyunk, nem, mi a tényeket látjuk. Az tény, ha valaki alapított egy vállalatot, az előtt tényleg fényes jövő áll, ld. Sky Deutschland és Sartorius cégek, akkor azokba idejekorán kell befektetni. Ha a széles néptömegek csak keveset, vagy mint a múlt évben a Sky Deutschland esetében, 2012. áprilisban 1,68 EUR árfolyamon, csak rosszat mondanak a vállalatról, akkor tudható, hogy itt nagy dolgoknak kell történniük. És a BIOMEDICAL nagy dolgokat tervez! Ez 2013. nyereség-sztorija lesz, az Önök nyereségének sztorija 2013.-ban!

Hogy tudnak Önök a BIOMEDICALLAL tartós és egyre nagyobb nyereségre szert tenni:

A Biomedical nem az a részvény, amelyik egyszerűen 30% -ot emelkedik egy nap alatt, ahhoz ez a vállalat túlságosan beágyazott és erős. De a Biomedical az a részvény, amelyik HÉTRŐL-HÉTRE néhány százalékot emelkedik. - Biomedical pont az a részvény, amelyik hónapról-hónapra 15 vagy 25% -ot emelkedik. És talán még jobban, mint azt lehetett volna várni...

Ha Önök most, akárcsak mi, okosan járnak el, akkor nem szabad több időt elvesztegetniük, mert az elején a legjobb vásárolni - az elsők fognak a legjobban profitálni - és aki a kezdetektől ott van ennél a profit-sztorinál, az biztos, hogy a legnagyobb profitot fogja elérni. Aztán akár megnyugodva, növelhetik később a pozícióikat a részvényben, és tartósan hétről-hétre, hónapról-hónapra, szép nyereséget húzhatnak!!! 2013.12.31.-én aztán személyesen fogják nekünk megköszönni. Már ma feszülten várjuk a visszajelzést. Mielőtt még unatkozni kezdenének, elmondjuk Önöknek az okokat, hogy miért lesz ebből a részvényből a tőzsde csillaga:

- A forgalomnak az igazgatóság kijelentései alapján 3 év alatt meg kell 50-szereződnie!!!

- Több millió EUR tiszta nyereség már jövőre.

- Ez a feltételezhető nyereség kevesebb, mint 4 év alatt 50 millió / évre emelkedhet.

Megfordítva, egy ilyen alacsony árfolyam-nyereség- aránynál, jövőre 20 EUR részvényárfolyamról, és 4 év múlva, hihetetlen, 180 EUR árfolyamról beszélünk! - Ebben van ennek a részvénynek a valódi potenciálja! 20 EUR feletti árfolyam több mint 250% profitot jelent, és egy 180 EUR árfolyam már maga lenne az őrület! Nos, engedjék, hogy a tényeknél, a realitások talaján maradjunk, mi megígérjük Önöknek, hogy 2013.12.31.-én több mint 250% profitot fognak elérni a Biomedical WKN:A1JCQL-nel!

Az igazi nyereségpotenciál a részletekben, egy nagyon lényeges részletben rejtőzik!

Hát akkor kapcsoljunk csak vissza egy sebességfokozattal és kezdjünk el komolyan számolni! Mert mostanáig a vállalkozás, noha sikeresen működik és szorgalmasan készül fel, a tervezett és a kivetített forgalombővülése csak egyszer fog bekövetkezni! A potenciál mindazonáltal benne van - és nem feltétlenül irreális, ha a vállalat történetének részleteit megvizsgáljuk! Erről később sokkal többet mondunk...

1. szakasz: Az aktuális árfolyam rövid ideig tartó emelkedésével, a következő 10 EUR feletti, legmagasabb árfolyamra számolunk!

Abból indulunk ki, hogy a részvény az aktuális árfolyamszintről először akadálytalanul fog erre a magas szintre emelkedni. Ez hozzávetőlegesen 50 - 100% -os potenciális nyereséget jelent az Önök számára.

Ez nem tűnik soknak elsőre, pedig: az igazgatóság több millió Euro tiszta nyereségről beszél és ez már jövőre elérhető. ALIG van alapja annak, hogy ennek a részvénynek CSÖKKENJEN az értéke. Az aktuális részvényárfolyam tehát nevetséges és egyáltalán nem tükrözi vissza még megközelítőleg sem a vállalat valódi értékét.

Önök nem egy fantáziabuborékba invesztálnak, hanem egy 2011. óta nagyon sikeres vállalkozásba. Ebben az értékelési módszerben nincs semmiféle fantáziálás az árfolyamról, sem valamilyen árfolyam-multiplikátor, sem egy lehetséges árfolyamrobbanás, amit beleszámoltunk az árfolyamba. A részvényt egyrészről RENDKÍVÜL EXPLOZÍVNAK, másrészről szerfelett biztonságosnak tarjuk - ez egy nagyon ritka kombináció! A nyereségpotenciál valóban VALAMIVEL MAGASABB, mint amit eddig bemutattunk Önöknek!

2. szakasz: Az értékelési szint emelkedése 20 EUR fedezet fölé 250% feletti árfolyam-nyereségnél.

A vállalat a következő évben eléri a tervezett forgalmi adatokat és azt a legalsó szintet, amin a vállalat értéke, 20-21 EUR árfolyamon garantálva lenne. A részvényt, a mi előrejelzésünk szerint, csak akkor lehetne nagyon erős szinten tartani és az aktuális árfolyamszintről tartósan és állandóan a jelzett értékre emelni.

3. szakasz: A következő években folyamatos emelkedés következik be - 500% és nagyobb árfolyamnyereség lenne lehetséges. Ha a forgalom a vártak szerint alakul, az értékelési szint a rákövetkező évben még egyszer a négyszeresére emelkedhet!!!

AMI BIZTOS: A Biomedical gigantikus árfolyam potenciállal rendelkezik átlagon felüli fedezet mellett. Ennek a részvénynek gigászi és mindenekelőtt FEL NEM ISMERT POETNCIÁLJA van. Nincsenek óriási napi- vagy heti árfolyam-ingadozásai - de mégis tartós nyereségre van lehetőség! Mindazonáltal ez nem jelenti azt, hogy a részvény egyik napról a másikra 10% vagy akár 20% -ot ne tudna emelkedni...

DE MOST TÉRJÜNK VISSZA ISMÉT A TULAJDONKÉPPENI TÉMÁNKHOZ. A TÉMA, AMIVEL BIOMEDICAL TÖRTÉNETÉT LEÍRJUK. EZ EGY VÉGET NEM ÉRŐ TÖRTÉNET, NEMCSAK A TŐZSDÉN, HANEM A VILÁGON! A TÉMA NEVE HIDROGÉN.

Most megtudják, hogy ezt a vállalatot mi fogja a közeljövőben olyan értékessé tenni. A hidrogén ipari nagyságrendekben történő raktározási lehetőségének kifejlesztéséről van szó, egész konkrétan, vegyi raktárak gyártásáról a hidrogéntartalékok tárolására és az egész világon egyedülálló hidrogén-akkumulátoros motorok kifejlesztéséről. Ebben az összefüggésben történik a szükséges fejlesztés és a beruházások előmozdítása, hogy az ebből keletkező termék mind belföldön, mind az EU-ban és világszerte forgalmazásra kerüljön. Skandináviában és Ny-Európában már egy sor hidrogén-erőmű működik, amelyeket a Biomedical innovációja révén fejlesztettek tovább. Magyarországon és Közép-Európa országaiban, a hidrogén alapú energiatermelés, mint teljesen új energiaágazat, még teljesen gyerekciőben jár.

Már látják azt a hihetetlen potenciált, amit az egész hidrogén-téma magában rejt. Ráadásul azt is meg fogják érteni, hogy mi az, ami a Biomedicalt a következő években oly hihetetlen mértékben értékessé fogja tenni. A megújítható energiaforrások és ezek közé számít konkrétan a hidrogén, lehet a kiút a világunk és környezetünk válságából. Mivel Magyarország egy kis nemzet, az energiaforrásai nagyon korlátozottak, és ami a fosszilis energiahordozókat illeti, Magyarország nagyon exportfüggő, ami ott is mindinkább a politikum tárgyát képezi. És itt játszanak még az EU projekttámogatási tervei a hidrogén alapú energiatermelés területén, rendkívül fontos szerepet. Óriási beruházási szerepet, ami a Biomedicalt közvetlenül érinti. Itt lesz Dávidból Góliát és csak azért, mert világunknak egyre inkább és egyre nagyobb mértékben az alternatív energiákhoz kell visszanyúlnia.

Érti most már, hogy a Biomedicalba való befektetés miért lesz már ebben az évben kifizetődő? A Biomedical ezen rendkívüli ötletei és innovációs forrásai a termékeit a legrövidebb idő alatt az alternatív energia-termelés megkerülhetetlen részévé teszik.

A Biomedical már 2013. második negyedévében, de legkésőbb az utolsó negyedévben egy új hidrogén-motor prototípus bemutatását tervezi. Az erre benyújtott terveket már előzőleg megkaptuk, és amit a szemünkkel azokban láttunk, az messze a leghihetetlenebb dolog volt, amit valaha is láthattunk. Ez a prototípus forradalmasítani fogja a világot és egy kis vállalatot, nevezetesen a Biomedicalt, egy olyan kis országban, mint Magyarország, globális piaci szereplővé fogja tenni! Rövidesen egy hitelt érdemlő és egészen részletes tanulmányt várunk a vállalattól, amelyet mi Önöknek minden esetben, mindenekelőtt, be fogunk mutatni. Erre vonatkozólag kaptunk már az igazgatóságtól egy világos jelzést, hogy ez a tanulmány az árfolyamot fel fogja robbantani. Ami akkor következik, azt már fentebb részletesen leírtuk Önöknek.

Ezen felül Önök a következő hetekben egyre több információt fognak kapni a Biomedicalhoz, mert mi megvesszük az első 4.000 db kibocsátott Biomedical WKN A1JCQL részvényt. Frankfurti Tőzsde, TM-Letétkezelő. Ez szűken 20% letéti résznek felel meg. 20% -kal súlyoztuk ki a részvényt a letétkezelőben, ami a mi szemünkben még igazán konzervatív. Ugyanakkor nyitva tartjuk magunknak az opciót, hogy az elkövetkező hetekben a letétrészt felemeljük.

Ha az első befektetők még most felugranak a guruló vonatra, ezt a részvényt nem lehet többé megállítani.

A TM minőségbélyegzője - a hivatkozás elemzésünk valóságtartalmára:

Mi soha nem terjesztünk rossz vagy megtévesztő információkat ajánlatainkban. Kizárólag a vállalattal kapcsolatos tartalmú sajtóközleményekre, vagy mindenki számára elérhető információkra hivatkozunk Néhány esetben személyesen és közvetlenül beszélünk a vállalat vezetőivel, lehetővé téve számukra a pontos, hírekben való megjelenés nyújtotta előnyöket. A hamis közlés büntetendő és mi a leghatározottabban elutasítjuk. - Erre a TM-Finanz nem volt és nem lesz szüksége!

Általános kérdéseket ide kell küldeni

info@trading-manager.hu

www.trading-manager.hu

Annak érdekében, hogy ez az információ nem lesz többé,

KATTINTSON IDE

ÁSZF | Nyilatkozat | Impresszum / Lemondás | Kapcsolat