Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#598428 Hibaz Előzmény: #598423

Ez mind igaz,de ezt már rég tudjuk....

Nézzük a chartot,nem lenne most rossz egy hosszú alsó kanóc,és 392 fölé kerülni a napokban.....

ha bruttó osztaléknyit v…

#598426 Ibiza

ha bruttó osztaléknyit vagy többel megy le másnap és egy 7 alatt sem megy vissza akkor nem nagy üzlet..

#598423 banyaiz Előzmény: #598289

Bejött a képbe néhány Eu-s dolog tcom szektort nem annyira szeretik most.

Ami miatt ez zavaró jó külföld mellett verték le ide. Rossz külföld esetén tovább eshet innen, vagy betámasztják a szektort ez is kérdés.

Azt nehezen akarom elhinni, hogy pl szelvényvágás előtt 10%-os vagy az feletti osztalékhozammal forogjon, és a kutya ne vegye.

#598421 banyaiz Előzmény: #598287

Ez világos, csak 50 Ft körülinél lenne igazán értelme spekulálni egyet vele.

Mert ha bejön a 44 Ft-od ami nem kevés ilyen áron, de mégsem 50, szóval kisebb érzelmeket váltana ki vsz.

#598285 banyaiz Előzmény: #598284

Bruttó 44-et keveslem egy kicsit. 50 Ft tetszene. De ha így morzsolódik lehet megvárom inkább a gyorsjelentést és a javaslatot, max pár%-al feljebb tudom csak megvenni, ha úgy alakul.

#598282 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #598277

Lesznek még olyan napok, mikor minden piros lesz, csak ez fog kizöldülni! Elvégre jön a tavasz! Macika a pf-en kesereg, hogy tévedett (egyébként szokott, mint mindenki más). Na jó, lehetséges, hogy ő az átlagnál kicsit többször :-), de jelen esetben, csak el akarják hitetni vele (bár azt nem tudom neki milyen átlaga van)

#598279 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #598277

Ne számolgass, csak higgy nekem! Az államkötvény nem hitel! :-)

Úgy kalkuláltam az osztalék 43-45 Ft között lesz(tehát 44), a részletes számításokat most mellőzném.

#598277 banyaiz Előzmény: #598270

380 körül gondoltam csipegetni, de hát majdnem ott van, úgy, hogy külföld nem esett.

Nem így képzeltem az eseményeket. 5% korrekció külföldön Usában ami lehozta volna ide.

Korrekció érdeklődés hiányában elmaradt külföldön, ami olyan szempontból aggaszt, hogy ne akkor legyen amikor belevettem. :)

Azért az túl szép lenne külföldön májusig így araszolnának fel, bár nem lehetetlen.

50 Ft körüli osztalékkal 10%-nál nagyobb osztalékhozam 435 . Szerintem annál jóval több is benne lehet, de nem tudom hová tenni ezt a gyengélkedését. Telekom szektort nem annyira szeretik most Eu-ban mindenféle nyavajgás van, hát várok még.

#598270 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #598248

Nincs gááááz!

Jelentésig leviszik 373-375 környékére (elvan a gyerek, ha játszik ugye, közben szépen csipegetek belőle, mert az én eszemen nem járnak ám túl, de nem ám :-) , onnan van benne 20-25% a csúcsig (megfelelő oszti esetén természetesen), vágás 435-nél. No és ez tuti! :-)

Egyéb kecsegtetéseket még nem is számoltam bele...

#598248 banyaiz Előzmény: #598245

Van bő egy hét jelentésig , és osztalékjavaslatig.

Ott kb el is dől sok minden.

Külföld nem akar esni, de a papír mégis esegetett. Hmm fene se érti miért. Gondolom megint a szokásos félelmek nem lesz tartható az osztalékszint stb.

Hű de jó lenne most tudni mi is van abban a jelentésben és mit javasolnak kifizetni. :)

#598242 Racional Előzmény: #598239

Getronics nettó 34 milliárdos ajánlattal elnyerte a magyar állam által kiírt útdíjtendert.

A Getronics mellett egyedül a T-Systems ajánlata volt érvényes, a céget azonban, mint írtuk, nem nevezték meg a pályázat második helyezettjének. Az NFM szerint ennek az volt az oka, hogy a T-Systems magasabb árajánlatot tett a kormány által a projektre félretett 42 milliárd forintnál (a cég valamivel több mint ötvenmilliárdért vállalta volna a munkát). Budafoki Róbert, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója az Indexnek azt mondta: általában minden tender esetében – de az újdítender esetén, különösen annak volumene, illetve komoly műszaki tartalma miatt –, cége olyan jogi dokumentumokat várt el az alvállalkozóktól, amely kötelezte a feleket az esetleges tendergyőzelem után.

#598239 Racional Előzmény: #598166

Csupán ezért kérdem!

http://www.t-systems.hu/static/sw/download/TSM_allasfoglalas_eutdij_20130103.pdf

A T-Systems Magyarország Zrt. állásfoglalása

2013. 01. 03.

Az Elektronikus útdíj rendszer (UD) teljes körű implementációját célzó közbeszerzési kiírásának

bírálata során az ajánlatkérő Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK Zrt.) a Getronics Magyarország Kft. nyertes ajánlata mellett egyedül a T-Systems Magyarország Zrt. ajánlatát tartotta érvényesnek.........

Több, mint 1800 magyar munkavállalót foglalkoztató cégünk rendelkezik az e-útdíj kiépítéséhez

szükséges kompetenciákkal, az alkalmazható technológiával és az ajánlatkérő által megkövetelt

referenciákkal is, így az általa ajánlott technológiai megoldás szállítását továbbra is vállalni tudja,

amennyiben a körülmények szükségessé tennék azt. Mint ismeretes, a T-Systems International

szállította és alkalmazta Németországban azt a GNSS technológián alapuló útdíjfizetési rendszert, a

Toll Collect-et, amelynek eredményessége az eddigi tapasztalatok alapján is meghaladja a

megrendelő által elvárt 99%-os szintet.

#598090 Ibiza Előzmény: #598086

nem lesz osztalék..ha lesz akkor sem sok című ijesztegetést láthatunk..valakik már valamit tudnak című játék.

be is jöhet a kormány kezében is van tán egy nagy pakk..esetleg nem akarnak "ezeknek" fizetni..

egyelőre nem veszek többet..ha fizet akkor kellemes összeg ha nem..akkor 360 köröl veszek még..esetleg egy aqvizíciót sem lehet kizárni..és elötte jólárasítják..

az állami mobil is tekergeti..