megijedt, hogy agyonöntik fizu előtt... :)
ha phyl ár alá megy, lehet most tényleg átváltok ide. hamarabb lesz 60, mint a főtolvaj.
megijedt, hogy agyonöntik fizu előtt... :)
ha phyl ár alá megy, lehet most tényleg átváltok ide. hamarabb lesz 60, mint a főtolvaj.
Én nem szólok, beszéljetek magatokban :D
Minden nap hiányolsz látom, és ez olyan jó nekem :DD
Nagyon ügyesek az emberek képesek voltak 1100darabbal, 38000Ft-tal leönteni 2.8%ot :DDD
Mondtam, hogy ez megy lefele, nulla forgalommal esés.
Gyökerek nem látják, nekem nyolc.
Én várok, olcsóbban még jobban járok, ha emelkedik, akkor is.
Nekem minden jó.
:D
Változtattunk két nap múlva, mondtam.
azóta inkább veszem olcsóbban, ha már ezt támogatjátok, hogy olcsóbb legyen.
legyen! Nekem jobb 30on venni, mint 40en.
Nem vagyok magam ellensége.
Ami van, az meg jó nekem.
Mindegy, hogy lent veszek alján, és felfele bővítek, vagy veszek 34-43között, és lefele bővítek.
Kérek még egy kis PB hírt mackó úr!
Ma még csak háromszor másolta be, miután én írtam be először.
Kedves Decorum! A helyzet azért Makón valamivel jobb ,hiszen már gázt termel a TXM ,azaz nem a technológia gátolja...
Sajnos a vezető szerepet viszont Lengyelország és Ukrajna veszi át , ahol nem tudálékoskodnak ,hanem kiadják az engedélyeket! Egyébként Magyarországon négy nagyobb , a makóihoz hasonló árok van, ahol bőséges palagázkészlet van !
Üdv Dr SJ
pedig enélkül csak felesleges időtöltés az ötletelés a fórumon
Tisztelt Dr. SJ!
többség kell a közgyűlésen, és akkor átveheti a hatalmat... ehhez szükséges lépések hogy haladnak??? sajnos a pf fórumon keresztül nem lehet leváltani a tolvajokat...
Tisztelt KEG Topikosok! Ma volt a megismételt munkaügyi tárgyalásom és március 11-én lesz az itélethozatal.A tét 20 millió a kamataival és a járulékaival.
A PB ár csökkentésre - akár a kormány felé is - komoly javaslataim vannak , meg lehet csinálni. Egyébként a PB piacon több minden készülődik a nagyoknál ( Total és Primagáz ) ,amit jól meg lehetne lovagolni.Dr SJ.
sunwo
A fideszes Németh Szilárd azt mondta, elsőként a PB-gáz-palackok és a tartályos gáz díja csökkenhet, amellyel kapcsolatban hatósági ár bevezetését mérlegelik.
Elkezdték előkészíteni a rezsicsökkentést
Megtartotta első ülését az újabb rezsicsökkentést, a víz-, a csatorna-, a szemétszállítási és a kéményseprési díjak, valamint a PB-gáz-palackok árának mérséklését előkészítő munkacsoport. A keddi tanácskozás utáni sajtótájékoztatón kiderült, hogy jelentősen csökkenhet a vízszolgáltatók száma, és az is, hogy elsőként a gázpalackok ára csökkenhet.
http://atv.hu/cikk/20130219_elkezdtek_elokesziteni_a_rezsicsokkentest
"Sokszor átgondolom, hogy hány ilyen cég van, ahol a befektetők bukták a befektetett pénzüket.
Lehetne itt sok részvényt sorolni: Humet, Phyl, Genesis, Csepel, Estmédia, Hybrid, Keg, Cig..
és még sorolhatnám.
Ebben a papírban ennek ellenére nagyon nagy a gyűlölet, itt mindenki haragszik mindenre. Többi papír ugyanezt csinálta, még sincs ekkora "őrjöngés" körülötte (hogy már kedves fórumos társaimat idézzem). "
Dehegy nincs.... csak sajnos nincs hozzá egy ilyen felkészült ember, mint PrFecó, aki képes összefogni, kiharcolni, elindítani és végig vinni ellenük egy eljárást.