Ha osztalékig nem megy 420 fölé,akkor tényleg új mélypont lesz...(((
Ha Feb 28 után is esik,akkor is.....
Ha osztalékig nem megy 420 fölé,akkor tényleg új mélypont lesz...(((
Ha Feb 28 után is esik,akkor is.....
azért vannak itt ilyen vélemények is:
a "lengyel matáv", a TPSA árfolyama. Három nap alatt kábé felezett.
"A rossz gyorsjelentés, a gyenge menedzsment-prognózis, illetve egy osztalékcsökkentés kombója vezetett a borzalomhoz." Erre a chartra tekintve nyugodtan feladhatjuk a Magyar Telekom osztalékrally-hoz fűzött várakozásainkat..."
Rosszul emlékeztem.
2012.05.03 záró:537
2012.05.04 Nyitó:494 Záró:490
ki emléxik tavaly osztalék után lement osztaléknyit? és mennyi idő alatt ment fel?
Egy kevés deviza,unalmamban, és semmi index-chart fogadás.
Osztalékfizetés mikor is lesz, május eleje? A közgyűlés április közepén v végén szokott lenni?
Devizapárokkal foglalkozol, JP? Indexekkel, pl DAX, US Stock30?
A Telekom akár 60Ft-os osztalékot is ki tudna fizetni, nyereségesen működik, stabilak a számszaki mutatók. A Deutsche Telekom csakis magas osztalékkal tudja kivinni a profitot, és ugyebár intézményi befektetőként nem fizetnek árfnyereségadót, tehát nettó osztalékként min 50-et visznek majd ki, ha akarnának 60-at is tudnának, ugye az előző évek eredményeiből van az eredménytartalékban, amely a saját tőke része. Ez számvitel, tehát amennyit megszavaznak, annyit visznek ki, elvégre fejlesztésekre ebben a szektorban nincs szükség, szóval a mérleg szerinti eredményt kiutalják a részvényeseknek, a 60-as osztaléknak nincs realitása, hisz vmennyit egész biztosan hagynak a saját tőkében.
Na akkor épp a hegyekben leszek. Egyétek itt egymást, vérmedvék meg magbikák.
Én 393-on kaptam ma, ez az árfolyam lassan már egy 35 FT-os osztaléknál is rendben lenne. Mondjuk az 500-as vételeimnek nem annyira.. :S
Indi. 394
Beraktam egy vételt 395-re.
Indi 395
Kivettem a vételt
Indi 394
A mérleg nyelve :))))