Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#598086 Hibaz Előzmény: #598083

Ha osztalékig nem megy 420 fölé,akkor tényleg új mélypont lesz...(((

Ha Feb 28 után is esik,akkor is.....

akkor ezt letolták..vett…

#598083 Ibiza

akkor ezt letolták..vettem egy pakkot..

azért vannak itt ilyen v…

#597834 Sumér harcos

azért vannak itt ilyen vélemények is:

a "lengyel matáv", a TPSA árfolyama. Három nap alatt kábé felezett.

"A rossz gyorsjelentés, a gyenge menedzsment-prognózis, illetve egy osztalékcsökkentés kombója vezetett a borzalomhoz." Erre a chartra tekintve nyugodtan feladhatjuk a Magyar Telekom osztalékrally-hoz fűzött várakozásainkat..."

http://stooq.pl/c/?s=tps&c=10d&t=l&a=lg

ki emléxik tavaly osztal…

#597704 Ibiza

ki emléxik tavaly osztalék után lement osztaléknyit? és mennyi idő alatt ment fel?

Osztalékfizetés mikor is…

#597689 wnprt

Osztalékfizetés mikor is lesz, május eleje? A közgyűlés április közepén v végén szokott lenni?

A Telekom akár 60Ft-os o…

#597685 wnprt

A Telekom akár 60Ft-os osztalékot is ki tudna fizetni, nyereségesen működik, stabilak a számszaki mutatók. A Deutsche Telekom csakis magas osztalékkal tudja kivinni a profitot, és ugyebár intézményi befektetőként nem fizetnek árfnyereségadót, tehát nettó osztalékként min 50-et visznek majd ki, ha akarnának 60-at is tudnának, ugye az előző évek eredményeiből van az eredménytartalékban, amely a saját tőke része. Ez számvitel, tehát amennyit megszavaznak, annyit visznek ki, elvégre fejlesztésekre ebben a szektorban nincs szükség, szóval a mérleg szerinti eredményt kiutalják a részvényeseknek, a 60-as osztaléknak nincs realitása, hisz vmennyit egész biztosan hagynak a saját tőkében.

#597584 JP Előzmény: #597577

Na akkor épp a hegyekben leszek. Egyétek itt egymást, vérmedvék meg magbikák.

#597578 Janicroft Előzmény: #597182

Én 393-on kaptam ma, ez az árfolyam lassan már egy 35 FT-os osztaléknál is rendben lenne. Mondjuk az 500-as vételeimnek nem annyira.. :S

Senki nem veszi már? Me…

#597575 JP

Senki nem veszi már?

Medig eshet ez még, NagyBrumm?

#597182 Fornit Előzmény: #597165

Indi. 394

Beraktam egy vételt 395-re.

Indi 395

Kivettem a vételt

Indi 394

A mérleg nyelve :))))

#597165 Hibaz Előzmény: #597160

Én bízom benne,hogy már nem lesz újabb mélypont,és akkor jöhet egy hosszabb 1-2 év kifeneklés majd......4-5 év pedig 600....