kommunizmust épp a jelenlegi magyar kormány csinál, államosításokkal, különadókkal, amivel a gazdagabb vállalkozási réteget igyekszik annyira megsarcolni, hogy egyforma legyen a profitja az alacsony profitú ágazatokkal.
kommunizmust épp a jelenlegi magyar kormány csinál, államosításokkal, különadókkal, amivel a gazdagabb vállalkozási réteget igyekszik annyira megsarcolni, hogy egyforma legyen a profitja az alacsony profitú ágazatokkal.
és igen.
összenő ami összetartozik.
egy a tő.
sztem anno marxot egy rótsíld pénzelte ...
Ursikám, most gondolj bele: vannak azok a holocaust megemlékezések amik x számú emberről szól - nyugodjanak békében - , és néha milyen fárasztó ezt látni, hogy a médiából ilyenkor mást sem látni. Hát ha még az ennél több áldozatot követelő Sztálin-rezsim áldozatairól is ugyanez lenne, csupa gyász volna a mindennapjaink. Aztán jönnének az indiánok, az afró-amerikaiak, a maják... a dákok sem maradnának ki.
nem tudtad ezeket ?
sajnos sokkal több embert ölt meg sztálin és reszime mint hitler és rezsime, de rájuk senki sem emlékszik, nemhogy hivatalos emléknapjuk lenne vagy hivatalosan bűnné nyilvánítanák ahogy a holokausztot ...
Megjelent közben a hír a Portfolion is, szó szerint így:
http://www.portfolio.hu/gazdasag/oecd_magas_a_magyar_szegenyek_adoeke.179837.html
"Az OECD szerint a szociális hozzájárulás mértékének csökkentésével kellene mérsékelni az adóéket, valamint újra be kell vezetni az adójóváírást, jóllehet egy szűkebb célközönségre tervezve. Ezeket az intézkedéseket a magas jövedelműekre kivetett energia- és ingatlanadóval lehetne finanszírozni - teszi hozzá a szervezet."
Ezt hívják kommunizmusnak teszem hozzá én.
Ha pedig mindehhez hozzáteszem, hogy számottevő adócsökkentéshez irreálisan nagy energia és ingatlanadót kellene kivetni (a lúdmilla által elfogadott adónem "csak" ~50 milliárddal számolt), akkor méginkább látható lesz, hogy valójában szó sincs elméletben sem ezekről a célokról, hiszen ahhoz, hogy számottevő adóátrendezés legyen, ahhoz a tervezett ingatlanadó tízszeresét kellene kivetni az adóterhelésen felül MINDENKIRE(!), és azt visszaosztani.
Amiből - ha valaki felismeri a kommunista logikát - éppen az következne, hogy a középosztályt lesüllyesztik a proletariátus szintjére, ahol az elkobzott javakból már eltartják őket, természetesen annak az árán, hogy előtte megfosztják őket minden javuktól, hiszen VAGY fel kell adniuk az ingatlanaikat, VAGY az uzsoramaffiától kell egyre jobban eladósodniuk, hogy ne kelljen feladniuk.
És itt jön be az az igazi svédcsavar, hogy pont a legalsóbb osztály esetében ez a módszertan még véletlenül sem tudna akkora tehercsökkenést okozni, amely kompenzálni lenne képes a rendszer költségeit.
Mondhatni, teljességgel világos, hogy a jól kereső, felhalmozni vágyó dolgói rétegektől akarnak elvonni a FELHALMOZNI NEM IS AKARÓ, egyik napról a másikra élő proletariátus jómódjára, hiszen pontosan tudja a liberálkommunista agit propaganda, hogy azok hamar elisszák a pénzt, elpocsékolják és máris kiumtatható lesz a "gazdasági növekedés" egyrészt a "növekvő fogyasztásból", másrészt a "növekvő hitelállományból".
Nomeg persze, jönne is a forradalom, amivel szépen a padlóra lehetne küldeni az országot. Nem mellesleg, agyon is lennének b*szva azok a nyugdíjasok, akik egy élet munkáját ölték a házukba, hiszen egyszer lennének burzsujok a nyugdíj adóztatással, egyszer meg a nagyértékű ingatlannal burzsujosítva. És ezt valaki még le is írja... és valakik még az zászlójukra is tűzik... és még vannak, akik ebben hisznek is. És talán ez utóbbi a legnagyobb baj ebben az országban. Épeszű ember ugyanis ezt nem láthatja megoldásnak, csakis a magyarság endlösungjának.
Na ezért nem szabad a liberálkommunista uszításnak felülni.
csak a sok süti szoci nyögdíjas aki tapsol ezeknek meg puszilgatja annyira süti h még akkor sem hiszi el a valóságot ha maga gordi menne beszedni tőle a nyögdíj adót .
ezt használják ki ezek.
sajnos nemcsak az időskorúak ilyen vegetatív agyúak, sok középkorú és sok fiatal is ennyire hülye.
persze mind proli aki beéri az ingyen ebéddel v a zsákmányból hasznot szerző v eltartott v csiliárdos.
Az biztos, de azért csendben megjegyzem, hogy a nyögdíjasok megadóztatásának programjával Magyarországon bizonyosan nem lehet választásokat nyerni. Szóval, ahogy ma már írtam, ezeket a mocskokat hagyni kell beszélni, minél nagyobb nyilvánosságot adni nekik, hadd gyűlölje meg végre szívből őket mindenki.
Az alábbi filmet ajánlom megnézésre, mert döbbenetes:
Különösen az, amire még várom Scipiotól a választ, hogy tényleg igaz-e az, amit Marxnak tulajdonítanak a filmben. Mert ha igaz, akkor az annyit tesz, hogy MINDEN, amit a liberálkommunizmusról írtam eddig, az nemhogy igaz, hanem még csak nem is a teljes igazság, mert a teljes igazság annál szörnyűbb.
Délutánra két érdekes hír, amit itt vettem észre az RSS-ben:
"Tragikus méretű a munkanélküliség a görög fiatalok körében
Egyre nagyobb a munkanélküliség Görögországban. Leginkább a 24 éven aluli fiatalok helyzete drámai. Tavaly novemberben közel 62 százalékuknak nem volt munkája, az egy évvel korábban jelzett 50 százalékkal szemben - közölte a görög statisztikai hivatal."
Nálunk meg a hahás anarchista liberálkommunista uszító agitátorcsűrhe egyenesen ingyensörért csinálja a palávert, mert nekik minden jár. Nem a Debrecen fociszurkolóit kellene elhívni ide, hanem pár görög fiatalt, hogy addig beszéljenek a fejükkel, hogy kapjanak már magukhoz, amig még vastagabb a fejük, mint egy A4-es lap vastagsága.
Egyebekben meg a munkanélküliségről:
"A munkanélküliségi ráta pedig 27 százalékira szökött fel, az előző hónapban mért 26,8 százalékról. 2011 novemberében ez az arány még 20,8 százalékos volt, 2008 novemberében pedig csak 8 százalékos."
Ez a liberálkommunizmus, és mi is itt tartanánk már, ha a sz*rháziakra hallgatnánk, és a senkiháziakra bíznánk az országot. Pontosan itt, vagy még rosszabbul.
Ez meg az uzsoramaffia kabaréja, egyszerűen hihetetlen, ahogy marják egymást a koncért:
http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/leminositette-a-moodys-az-sp-tulajdonosat-397880
"Leminősítette a Moody’s az S&P tulajdonosát"
"A McGraw-Hillt egy héttel korábban, február 7-én a Fitch is leminősítette – egy osztályzattal, BBB+-ra –, miután a washingtoni igazságügyi minisztérium beperelte a céget; amennyiben veszít, a McGraw-Hill akár több mint 5 éves profitjának megfelelő büntetésre számíthat."
Lassan ott tartunk, hogy bóvliba vágják egymást a hitelminősítgetők is :) Be szép lesz látni, ha most angol lennék, felvésnék egy fogadást arra nézve, hogy melyik kerül először bóvliba egy másiknál :) EZEKET komolyan venni? :)
gordi nem nagyon tudta a szöveget csak tátogott :o))) jó ember ő :o))) nem érdekli őket. a birka nép mindent bevesz. főleg a proli. ha ingyen ebédet ígérnek neki az anyját-apját is képes kuláknak besúgni.
Akkor ez a sz*rházi banda énekelje el nyugodtan lúdmillával együtt a kommunista internacionálét, mert most már csont nélkül osztályharcot hirdettek Magyarországon, nevezetesen a proletariátus kitömését a többi réteg kárára.
Már csak azt nem értem, hogy a s*ggfejbanda nem olvasott még történelemkönyvet, hogy nálunk ezt "szocializmus" címszóval (egészen humánusan)már megpróbálták, és csúfos kudarcot vallott?
azóta se változott a véleménye :o) ma tette közzé legfrisebb ...
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/megadoztatnak_a_magyar_nyugdijakat.545413.html
Nem ezt, hanem a nyugdíjak adóztatását meg a vagyonadóztatást ;)
Ez nem tavalyi hír? Akkor volt erről szó, én most nem olvastam hasonlókat.
Egyebekben pedig arról, hogy mennyire hiteles ez az egész amit a liberálkommunisták művelnek, arról talán a milliárdosok klubbjának előadását küldeném az IMF, mint a szegények istápolója jeligére:
Oli ...elmondta: ha egy országban a növekedés váratlanul eltűnik, akkor az ország több időt kaphat költségvetési hiányának lefaragásához. A politikus rámutatott: tavaly ilyen engedményt kapott Spanyolország, Portugália és Görögország is.
A biztos nem említette Magyarországot, így valószínűleg mi nem számíthatunk puhább elbánásra, annak ellenére, hogy csak . Cipruson és Görögországban volt mélyebb a recesszió tavaly, mint nálunk. A magyar gazdaságpolitika egyik fő célja, hogy kikerüljünk a túlzottdeficit-eljárás alól. Ehhez Magyarországnak idén 3 százalék alatt kell tartani a költségvetési hiányt, és hitelesen be kell mutatnia, hogyan tartja ott jövőre is."
Mondjuk úgy, hogy innentől igen erős lenne a magyar túlzott deficit eljárás fenntartása, még feltételek mellett is.
Én úgy vettem észre, hogy többségében arról tárgyaltak, hogy kinek mi járjon a következő időszakban (hiszen arra nézve a korábbi felosztás irreleváns!), illetve, hogy kinek mi járjon vissza, és ehhez képest valójában csak marginális volt az az angol elvárás, hogy csökkenjen a budget.
Merthogy én úgy tudom, itt és most egy tökéletesen új költségvetés volt, ami alapjaiban is átíródott, megváltoztak fejezetek, keretszámok, irányok, és törpénetesen, ha a régi módszertan szerint jártak volna el az elosztáskor, akkor baromira rosszul jártunk volna.
Ezért nem értem.