Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#596885 Grizzly Géza Előzmény: #596879

Ja és szakszervezeteknek kuss,nincs beszélgetős reggeli műsor stb.,mert... Le sem írom,mert még lenyomoznak :)

Csak érdekességképp:1200-an dolgoztak itt,mikor idejöttem kb a gengszterváltás idején. Abból kb. 1k rendszeres alkoholfogyasztó volt,ebből legalább 800fő a munkahelyen is fogyasztott... Nem kis mennyiségeket :)

Ezt kb úgy kell elképzelni,hogy pl Józsi behozott két megrakott Szíj Melinda szatyor becsomagolt kétdekást és ha valaki leszólt az állványról hogy: Józsi!Kettő! Akkor már röppent is fel a két üvegcse... :)

Volt olyan kolléga is,aki nekidőlt a salgópolcnak a székkel,ami előtt egy függöny volt rendszeresítve és ha buddhai nyugalomba szívta magát,akkor behúzta az arca előtt a függönyt és annyit láttál hogy kifigyel két bakancs a függöny alól+horkolás!!! Tökéletes álcázás!! :)))

#596879 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #596877

TTT-nek valszeg az ágyneműje is olyan Nagy-Magyarország mintás lehet :-) Azért a 25%-os elbocsátási arány az nem semmi! Éljen a munkahelyvédelmi akcióterv!!

#596877 Grizzly Géza Előzmény: #596874

200-ból,de engem nem fenyegetnek egyelőre végkielégítéssel,így megnyílt az esély hogy 10 év alatt összegályázzam 3 műszakban az e-star buktát :)

Habár,amilyen szerencsém van majd csődöt jelent a cég,oszt még végkit sem kapok :)) No,akkor vidám leszek,mint TTT az első VH után! :)

#596876 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #596872

Jaja, Muskátli annyira lehetett bennfentes mint én, aki azt sem tudja, hogy hol van a Székács utca(pedig Budapesten élek születésem óta), persze nem Budán nőttem fel (de ez gondolom látszik is:-)

#596874 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #596870

No akkor Te is adsz annak a k@rva GDP-nek rendesen... :-)) De nem a 49-ből? Mert akkor elég sz@rok lennének az esélyeid ugye !

#596873 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #596864

Ha most századolnák a rv mennyiséget még meg is lehetne az a 17K :-) Mondjuk arra nagyobb az esély, hogy én leszek az új pápa ugye (pedig azt úgy tudnám csinálni, lenne egy kis reform, de f@sza lenne minden)

#596872 cédrus Előzmény: #596861

Jaja, Muskátli nyilván követ fog törni, amiért kb. többet bukott mint Grizzly meg én együtt. Olyan marha nagy bennfentes volt.

#596870 Grizzly Géza Előzmény: #596865

Nem,én most dolgozom! :) Este 21.30-ig

Nem biztos hogy sokáig,mert a NER éppen az energiarendszert védi meg a spekulánsoktól,ennek következtében idén 50 kolléga kerül nálunk lapátra.

#596865 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #596831

Jut eszembe. Te napközben hol voltál? Csak nem dolgoztál? Mondjuk valakinek csak kell tenni már valamit ahhoz, hogy az a GDP izé növekedjen. (igény az volna rá). Figyuzz! ha nagyon belefáradnál a melóba, oszt a GDP ennek ellenére továbbra is "negatívan növekedne" .... akkor sincs gáááááz!! Majd importálunk egy kis GDP-t onnan ahol a növekedés előtt nincs az a negatív előjel ugye, most úgy is sok pénz állt a házhoz, lesz itt habzsi-dőzsi, tejben-vajban, fűvel-fával.

#596864 Grizzly Géza Előzmény: #596861

Muskátli egy károsult,aki dumával védte (próbálta védeni) a poziját.Amikor elfogyott, elment. Én azért maradtam,mert jó a társaság és kitartóan várom a 17k-s céláramat )))

#596861 Bendeguz Előzmény: #596825

Vagy Muskátli, vagy Retek, vagy maga Gump nagyúr, nekem 8. Remélem a díszes társaság együtt töri majd a követ.