Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

HUF fórum

Re: nincs cím

#596956 rbbj11 Előzmény: #596760

nekem nagyon jó a huf erősödés, csak előtte menjen el 300 fölé. És ez meg is lesz. Ahogy tegnap még az erősödésnek örültél, úgy ma már szomorkodhatsz, hogy pillanatnyilag 3 nap erősödését törölte le egyszerre

#596832 cédrus Előzmény: #596777

Az, pl. igen tanulságos volt a mai reggeli duma után egy másik topikban olvasni, hogy "E-starból ki, ide be". Persze ezt az E-star topikba nem írtad be, furcsa lett volna a mindennapos szövegelésed után. Ja, és ne kérdezd meg, hogy "mi ezzel a baj?", mert úgysem érted meg. Nincs vele semmi baj! Kellett a pénz pufira a másikban!

#596786 Margaretta Előzmény: #596777

A PF-en egyetlenegy normális topik van, a BUX1312 (nem a 1312-13).

Nem is értem, hogyan állhatsz le velük! Ne keveredj korpa közé!

#596777 Hathor Előzmény: #596769

Jajj Margaretta drága.

Olvasol Te E-star, KEG topikot? ,-)

Egy haddsereg is kevés, amivel dobálnak engem az árfolyam emelkedés ellen játszók :D

Ajánlom neked PF: KEG, E-star topikot. Csak egy hetet olvass vissza.

tanulságos.

#596776 Hathor Előzmény: #596764

Én nem gondoltam rád.

Általánosságban beszéltem.

Rossz az aki rosszra gondol.

Előbujt a szög a zsákból :D

#596769 Margaretta Előzmény: #596760

Nem igaz, hogy senki sem szereti az erősödést.

Csak nem írják annyian, mint a shortot.

Az sem igaz, hogy le vagy szabályozva minden topikban:)

Nem kell mindent magadra venni.

Mindenki írja a magáét. Egyszer nincs reagálás, másszor meg van.

Ha valaki nemtetszést ír a hozzászólásodra, lehetnek többen is, akiknek viszont tetszik, csak nem írják ide.

Úgyhogy, fel a fejjel:)

A legtöbb chartos elemzést is te tetted fel.

A levegőbe beszélők elmehetnek a sunyiba.

#596764 JP Előzmény: #596760

:-)

AZ attól függ, hogy meddig ér vissza az emlékezeted. Ha csak kicsit, akkor valóban idegeskedtem egy pi-cit. Na de az nem sok.

Igazából 400 fölött már én is idegeskednék.

Egyébként mit csináljak, ha 5 lejt nem adok a portfoliós cikkekért, úgy ahogy vannak.

#596760 Hathor Előzmény: #596757

Nyugodt vagyok még mindig.

Nincs okom idegeskedni, arra megy, amerre várom.

Az lehet ideges, aki 300fölé várta.

Nem? :D

Eddig is PF linkeket tettek be forint cikk során.

Kérésedre nem teszek be ezután ide PF-es EUR/HUF chartot.

Lassan le vagyok szabályozva minden topikban :D

senki nem szereti az erősödést, sem buxban, sem forintban, sem kis papírban.

Ezt is megtanultam mára.

Sőt, hogy a fityesz is mondjon le, ezt is, meg az udvari bolond is mondjon le.. ezt is megtanultam, annyiszor olvasom.

#596757 JP Előzmény: #596719

Csak nyugalom. Az ilyen portfóliós hintős cikkektől itt senki nem indúl gerjedésnek. Ócska reklám, úgy ahogy van.

#596719 Hathor Előzmény: #596703

Veszik, viszik tovább a forintot

2013. február 13. | 14:11

Az összességében sikeres tegnapi magyar dollárkötvény kibocsátás estig már nem tudta érdemben tovább erõsíteni a forintot, a pozitív piaci következmények azonban kitartanak, hiszen ma már lefelé átjutott a 290-es szinten az euró jegyzése. Kora délután egészen 289 közelébe jutott, így újabb egyhavi csúcsra ért a magyar fizetõeszköz.

http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/veszik_viszik_tovabb_a_forintot.179669.html

#596662 Kissherceg Előzmény: #596622

Szűk sávban mozgott a forint délelőtt a bankközi devizapiacon, az eurót 290,04 forinton jegyezték nem sokkal 11 óra után, a reggeli 290,12 forint és a kedd esti 289,92 forint után.

Devizapiaci kereskedők az MTI-nek elmondták: a keddi dollárkötvény-kibocsátás kedvező hatása még érződik, szerdán délelőtt átmenetileg 290 forint alatt is volt az euró. Komolyabb technikai szint 289,70 forintnál van, ezt egyelőre nem tudta áttörni a hazai fizetőeszköz. A kötvénykibocsátást egyébként már korábban beárazta a piac, ezért nem okozott jelentősebb mozgást.

A kereskedők szerint alapvetően jó a hangulat, de a befektetők már azokra a fontos makrogazdasági adatokra várnak - tavalyi negyedik negyedéves GDP, decemberi ipari termelés, januári fogyasztói árak - amelyeket csütörtökön közöl a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

A dollárt 215,28 forinton jegyezték délelőtt, míg reggel 215,89 forinton, kedd este pedig 215,41 forinton állt a jegyzése.

A svájci frank árfolyama 234,48 forint volt délelőtt, a reggeli 235,27 forinttal, illetve a kedd esti 235,07 forinttal szemben.

A japán jennel 2,3068 forinton kereskedtek, a reggeli 2,3171 és a kedd esti 2,3041 forintos árfolyamot követően.

#596442 Sumér harcos Előzmény: #596433

na,ha törik a 290-en,mindenki 284-286-ot kiabál az elemzők közül.

erre azért nagyon kiváncsi leszek...

ha igy halad,akkor márc eleji libikoka is max 290 visszatesztet hozhat,végén xarban maradnak még a 310-es elemző házak is.