Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

HUF fórum

Re: nincs cím

#596980 Boby. Előzmény: #596967

"ez nem a huf-hoz tartozik..."

Annyiban azt gondolom, mindenképpen van köze a forinthoz, hogy mint a gdp adat is mutatja nagyon nem jó felé mennek a dolgok az országban, Az emberek sokaságának lehetetlenedik el az élete Mo.-on, amiről a politikusok tudomást sem hajlandók venni. Amikor ez a sokaság el fogja érni a kritikus tömeget, akkor a parlamentet bele fogják borítani a Dunába....,nna az nyomot fog hagyni a forint árfolyamán is! Ez csak egy lehetőség, nem állítom, hogy holnapután így lesz, de a valószínűsége szerintem egyre nő.

#596967 Euroman Előzmény: #596958

ez örvendetes, hogy úgy érzed nincs bajod....nekme sajnos másom sincs, csak bajom...a helyzetet kilátástalannak látom, és megoldást sem tudok...bár ez nem a huf-hoz tartozik...

#596966 banyaiz Előzmény: #596958

Gazdaságélénkítési szempontból egy gyenge Ft nem rossz eszköz (elméletben). Csak nekünk spéci a helyzetünk, infláció, és devizaadósság miatt. Nézd meg pl japcsik yen gyengítés tőzsde kilő, csak ott a magas államadósság szinte mind belföldi. Nálunk minimális a belföldi részarány, és az államadósság kb fele deviza, és akkor még a chf lakossági hitel témáról és infláról nem is beszéltünk.

Így ez az eszköz, hogy Ft-ot gyengíteni tudatosan nagyon behatárolt.

Persze elmehetnek a falig vele, hogy ezzel próbáljanak idénre egy picit pörgetni a gazdaságot, kockázatos egy lépés lenne vsz. Kíváncsi vagyok nagyon mi lesz a gyakorlat. :)

#596959 banyaiz Előzmény: #596760

Nagyon rövid távra ez a jegybankelnöki téma és , EU-s véleményezés jövő héten a költségvetésről ami nagyon fontos jelzés túlzott d. ügyben.

Messzebb nézve pedig vsz az a kérdés, hogy mit tartanak ideális Ft árfolyamnak majd a jegybanki váltás után, mert ahogy lépegettek itt a kamatvágásokkal nem nagyon tartotta vissza külső tagokat a 300 körüli eur legutóbb. Eszetlenül gyengíteni nem tudják Ft-ot devizakitettség és infláció miatt, de az vsz benne van a kalapban, hogy vágják tovább a kamatot és közben egy-két jegybanki eszközt bedobnak és máris 310-320-at nézegetjük, akkor jön a gonosz spekulánsozás egyebek. Vmi ilyet sanszosnak érzek a következő időszakban.

Aztán lehet rámennek a Ft stabilitásra és semmi hasonló nem lesz az is benne van a kalapban. Mondjuk ha Mato lesz, vsz a neve 300 fölé viszi.

#596958 Hathor Előzmény: #596956

Én nem szomorkodom semminek.

Örülök ha erősödik a forint, és erősödik bux.

Ezt várom továbbra is, ha gyengül is átmenetileg, akkor is.

Szomorú a társadalom, meg a befektetői kör, nekem nincs semmi bajom jelenleg, irány fel Magyarország! :D

#596956 rbbj11 Előzmény: #596760

nekem nagyon jó a huf erősödés, csak előtte menjen el 300 fölé. És ez meg is lesz. Ahogy tegnap még az erősödésnek örültél, úgy ma már szomorkodhatsz, hogy pillanatnyilag 3 nap erősödését törölte le egyszerre

#596832 cédrus Előzmény: #596777

Az, pl. igen tanulságos volt a mai reggeli duma után egy másik topikban olvasni, hogy "E-starból ki, ide be". Persze ezt az E-star topikba nem írtad be, furcsa lett volna a mindennapos szövegelésed után. Ja, és ne kérdezd meg, hogy "mi ezzel a baj?", mert úgysem érted meg. Nincs vele semmi baj! Kellett a pénz pufira a másikban!

#596786 Margaretta Előzmény: #596777

A PF-en egyetlenegy normális topik van, a BUX1312 (nem a 1312-13).

Nem is értem, hogyan állhatsz le velük! Ne keveredj korpa közé!

#596777 Hathor Előzmény: #596769

Jajj Margaretta drága.

Olvasol Te E-star, KEG topikot? ,-)

Egy haddsereg is kevés, amivel dobálnak engem az árfolyam emelkedés ellen játszók :D

Ajánlom neked PF: KEG, E-star topikot. Csak egy hetet olvass vissza.

tanulságos.

#596776 Hathor Előzmény: #596764

Én nem gondoltam rád.

Általánosságban beszéltem.

Rossz az aki rosszra gondol.

Előbujt a szög a zsákból :D

#596769 Margaretta Előzmény: #596760

Nem igaz, hogy senki sem szereti az erősödést.

Csak nem írják annyian, mint a shortot.

Az sem igaz, hogy le vagy szabályozva minden topikban:)

Nem kell mindent magadra venni.

Mindenki írja a magáét. Egyszer nincs reagálás, másszor meg van.

Ha valaki nemtetszést ír a hozzászólásodra, lehetnek többen is, akiknek viszont tetszik, csak nem írják ide.

Úgyhogy, fel a fejjel:)

A legtöbb chartos elemzést is te tetted fel.

A levegőbe beszélők elmehetnek a sunyiba.

#596764 JP Előzmény: #596760

:-)

AZ attól függ, hogy meddig ér vissza az emlékezeted. Ha csak kicsit, akkor valóban idegeskedtem egy pi-cit. Na de az nem sok.

Igazából 400 fölött már én is idegeskednék.

Egyébként mit csináljak, ha 5 lejt nem adok a portfoliós cikkekért, úgy ahogy vannak.

#596760 Hathor Előzmény: #596757

Nyugodt vagyok még mindig.

Nincs okom idegeskedni, arra megy, amerre várom.

Az lehet ideges, aki 300fölé várta.

Nem? :D

Eddig is PF linkeket tettek be forint cikk során.

Kérésedre nem teszek be ezután ide PF-es EUR/HUF chartot.

Lassan le vagyok szabályozva minden topikban :D

senki nem szereti az erősödést, sem buxban, sem forintban, sem kis papírban.

Ezt is megtanultam mára.

Sőt, hogy a fityesz is mondjon le, ezt is, meg az udvari bolond is mondjon le.. ezt is megtanultam, annyiszor olvasom.

#596757 JP Előzmény: #596719

Csak nyugalom. Az ilyen portfóliós hintős cikkektől itt senki nem indúl gerjedésnek. Ócska reklám, úgy ahogy van.

#596719 Hathor Előzmény: #596703

Veszik, viszik tovább a forintot

2013. február 13. | 14:11

Az összességében sikeres tegnapi magyar dollárkötvény kibocsátás estig már nem tudta érdemben tovább erõsíteni a forintot, a pozitív piaci következmények azonban kitartanak, hiszen ma már lefelé átjutott a 290-es szinten az euró jegyzése. Kora délután egészen 289 közelébe jutott, így újabb egyhavi csúcsra ért a magyar fizetõeszköz.

http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/veszik_viszik_tovabb_a_forintot.179669.html