Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#596704 prfecó Előzmény: #596697

ad .1)"izgalmakat gerjesztett a totyikban "

Talán izgalmakat gerjesztett a gatyákban a pontosabb megnevezés

ad.2)"chartelemzés "

Leányzó bal első domborulattól húzott 30 napos , valamint erősen túladott RSI azt feltételezi Csabron már levetette - ruháit - elnézést szakmai tudását. Másrészt állítólagosan hónalj szőrzete- vagy hónalj szőrzet hiány - további éles szakmai vitát gerjeszt az alsó medence irányából a lenti chart lábáig és között.

ez nem elemzés felületes , csatlakozom azon véleményhez "végső eredményt csak közelebbi és tartósabb elemzés után tudnék mondani "

viszont "öreg medve is megnyalja a sót " legalább két hetes elemzést igényel szorosan fogva a chartot és a szoknyát is o;

#596702 exmnbs1 Előzmény: #596699

238 HUF, 10 db

látom((((

"műkereskedés"

mindent próbálnak elkövetni hogy beültessenek népeket

#596699 Kiss Zoltán Előzmény: #596691

Ex,élek egy hasonlattal: Képzeld van egy fiad,akinek a feleségéről már jó ideje megmontad,hogy egy jó nagy k...a,a fiad hitte is meg nem is,de egy ídő után belátta igazad van,és ezért elválltak!Most viszont nem érted,hogy időnként miért is találkozgat a

volt feleségével,pedig ő csak akar egy jó nagyot,a régi szép idők emlékére!Ex a fiúk csak

kereskedni járnak vissza,tudják,hogy mi az ábra a céggel,ennyi!!!

#596697 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #596682

Köszi! Bár ezt a képet én is megtaláltam a neten, csak nem voltam teljesen biztos, hogy Ő az a leányzó, aki ma ilyen izgalmakat gerjesztett a totyikban és egyben szakmailag is képes volt a totyik fényét jelentősen emelni ugye. Első ránézésre valóban nem tűnik rossznak a leányzó (bár ez a beállított fénykép még nem győzött meg teljesen) szóval végső eredményt csak közelebbi és tartósabb elemzés után tudnék csak mondani. Egy hetes chart-ot valószínűleg megérne a dolog....

#596687 prfecó Előzmény: #596683

nem ilyen ruhában volt Csabron mellett!!!!!!!!!!!!!!!

sőt a ruhára sem emlékszem!!!!!!!!

Az öt napos chartot egy …

#596686 Kiss Zoltán

Az öt napos chartot egy kardiológussal kellene elemeztetni,szép ritmusos.Nagy lerántás

aztán szinte azonnal utána fel!!!

#596683 Fornit Előzmény: #596682

Ja..... jut eszembe, mintha nem láttad volna eleget a Székács utcában :)))))

#596680 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #596670

Akkor oszd meg léccci a képet, mert sötétben tapogatózom, és már nagyon kíváncsi vagyok a hölgyre! Leccsekolnám végre! (nincs nekem ilyen fészbuk izém..sem)

Csak nehogy azt kelljen mondanom a végén, hogy inkább kutya...(a vadkanról nem is beszélve ugye)

#596677 Zotya32 Előzmény: #596675

... azért neked sokkal jobbak a megérzéseid... re: 99 ft-os vétel... akkor is vettem 100-ért, csak én el is adtam másnap :(

Találtam képet. Sunázná…

#596670 Fornit

Találtam képet.

Sunáznám! :-D

(klónok mindjárt le is jelentik neki) :))

#596666 prfecó Előzmény: #596663

Fecó vagyok

inkább Pék Timea izgat ))

egyébként Titkársági dolgozó volt ..........szvsz.