Az Stiv a pf-ről, beírta, hogy betesz egy kisebb vételt, és lássuk van-e shortos... :)
én is beálltam mellé 16k-val 33-ra :)
Az Stiv a pf-ről, beírta, hogy betesz egy kisebb vételt, és lássuk van-e shortos... :)
én is beálltam mellé 16k-val 33-ra :)
A vevő az, aki vesz.
A kamupufferod nem vevő, állj vele 40-re.
250.000darabos vevő érkezett.
Tegnap meg Visonkába 4500darabos 17%os pluszra.
gáz lett, az biztos, csak nem olyan, amire SJ számított. re: pb
Igen, ott követte a legnagyobb hibát, hogy szóba állt velük.
De hát kellett a pénz gázra, a többit meg tudjuk...:-((
igen, 4000 köbméter, gyanús volt valami
de azért messze nem 120 ezer, csak a mese ment arról, aztán rájöttek, hogy az apportozás jobb buli
amúgy amíg az ál-angol-amerikai befektető nem lépett be, még nyereséges volt a cég, és az árbevétele is milliárdos volt... a gázból... szóval SJ-nek kellene vhogy visszavásárolnia a cégét, és újra életet vinni bele.
annál picit nagyobb :))
http://www.mfor.hu/cikkek/Angol_es_amerikai_tulajdonosokhoz_kerult_a_KEG_Zrt_.html
"A Közép-Európai Gázterminál rendelkezik Európa legnagyobb, négymillió literes gáztartályával, amelybe egyszerre két, ezertonnás vasúti szerelvény tartalma fér el. "
ja, már javítottad :)
Ezt a 2003-as közleményt jó, hogy bemásoltad, legalább mindenki látja, hogy mekkora kamu volt.
Egy darab 4000 köbméteres tartályuk van. Még hogy 120ezer köbméter....
Ozone Networkon autó gáz terjedéséről műsor most.
Környezetbarát autózás.
Meg kell támogatnunk szavazatokkal gondolom majd közgyűlésen Steier úrat, ha előtte nem csaklizza le valaki a bizniszt.. :D
Orbán minden gáztárolót magyar kézben szeretne látni
Orbán Viktor napirend előtti felszólalásában szó volt az uniós költségvetésről, Paksról, az E.On-ról és a gáztárolókról is.
http://www.mfor.hu/cikkek/Orban_beszedevel_indul_a_tavaszi_ulesszak.html
ezek után retro hírt talátam 2003ból.:
KEG Rt.: Gáztároló Dunaalmáson
2003.05.22
A térségben egyedülálló, földalatti gáztárolót épít Dunaalmáson a Közép-európai Gázterminál (KEG) Rt. A szükséges geológiai kutatásokat végző francia cég arra az eredményre jutott, hogy a terület alkalmas a 140 méter mélységben kialakítandó, 120 ezer köbméter PB-gáz elhelyezésére alkalmas tározó megépítésére. A 9 milliárd forintos beruházás 2004-ben kezdődik és várhatóan három év alatt készül el - tájékoztatott Steier József, a KEG vezérigazgatója.
erre céloztam... amint SJ visszavenné a céget, sikerre vihetné.. vannak ötletei, dolgozna, míg a mostaniaknak büdös a meló...
Egyébként még írt Steier úr macikának, ezt lehagyta :D
"Bár a nemzeti energia-portfólióban a PB-gáz aránya az ingerküszöböt nem éri el szociális megfontolásból a falugáz programban mégis volt már a földgázhoz hasonló támogatása. Most az árcsökkentése lehetséges ,de ehhez speciális adottságok kellenek, ami a KEG-be be van épitve. Hozzuk ki belőle , a forgatókönyvem megvan hozzá ! A magyar fogyasztó meg nagyon hálás lesz érte.Dr Steier József"
Tőkeszegény? Most. De egy befektető kell, aki nem MGY, meg nem epeh. És egy szaki is kell, aki lehetne SJ.
ez egy kis tőkeszegény cég
csodák nincsenek
csak apportok, akik jól beszórták mihelyst megkapták a phylel együtt
Zotya! Nem osztok én senkit, már olvastam előbb a másikon. Mondtam, hogy csak a rám mért hozzászólásaikra válaszoltam. Nem nekem írt, nincs mit mondanom. Én tisztában vagyok a fejleményekkel, nem volt újdonság. Üdv.
Amúgy tavaly PR azt mondta, még 50 körül, hogy őszre névértéken szeretné látni. Hát nem így lett. Meg kéne egyezniük SJ-vel, egy szárnyaló keg mindenkinek haszon lenne...