Most miért? Egyébként, most, hogy a férfiak kimentek akarsz beszélni róla? :-)
Most miért? Egyébként, most, hogy a férfiak kimentek akarsz beszélni róla? :-)
megnéztem
különösen a hüvelyszárazság , hüvelygomba és egyéb izgalmas témák nyügöztek le ))
2012 - ben nagyon sok embert kirúgtak, pl a részvényesekkel kapcsolattartó Wilhelm Gábort se nagyon fogjátok megtalálni , helyette Soós Csaba szórja az információt
Viszont a RFV Józsefvárosnál dolgozhat az inkriminált dolgozó - jó bőr - és ezáltal pl. lehet , hogy szavazott a hitelezői eljárásnál.
Kérem a TV felvételt végignézni ill. a fotókat.
Arra azért ne igyál mérget...amilyen sok perverz állat van
Ime: nagyon bejött neki az a dögös volvo...
http://www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/volvo-szex-vaddiszno-120256
Pedig nem ártana fent lenni,látnád,mikor a diákod óra helyett fészezik :)
Egyébként vsz nem közösségépítő oldalnak kellene nevezni hanem pont fordított a helyzet... Valamelyik nap írta egy ismi,hogy gyerünk szánkózni! Én meg válszoltam hogy dobjon egy linket egy szánkós játékról,mert én fel nem állok;))
Szerintem a hónalja még szűz!!!
Nekem sincs,mondtam is a diákjaimnak én rólam nem fogtok fényképet látni a bukon,azt maga csak hiszi jött a válasz!
Szeretnél vele tőkét emelni mi,akár 50 milliószor is!:))
talált egy másik, ha nem is szép, de gazdag fickót, és dobbantott a süllyedő hajóról :)
"Dugdosták" a nyilvánosság elől. :)))
Az E-star dolgozói nagy részéről sztem nem hallottunk, vagy nem is fogunk.
2012 végéig az estarnál dolgozott, most pedig - jajj de érdekes - Józsefvárosban az önkorinál. tök véletlen találtam rá, és meglepődtem mennyire fincsi kis bőr, valahogy sose hallottunk róla idáig :)
amúgy van bent 3450 db eladó 399 ft-on... korábban volt (01.09-én) 18000 is 250-en, vszínű az is elment már.
működik az. de semmi köze az ekakihoz, egy szép, fiatal lány mutogatja a magáról készült képeket.
Az lehet, de ha lenne más 10% tulajdonos, arról tudnunk kéne. Viszont mi, szimpla halandók nem tudunk róla. Persze nem lepne meg, ha mások már tudnának ilyesmiről, kissé túl magabiztosan veszik másik topikban, ugye.
A régi 360 ezres felhatalmazás tőkeemelésre él még? Azzal ugyanis tud védekezni SCs, ha szükség van rá.
sok pontatlanság van itt
kezdjük főoldal
5. sor nem igaz
6.sor nem igaz
7. sor kivizsgálás alatt
miért pont más adat pontos??????
ilyen 1 van, Soós
http://bet.hu/magyar_egyeb/dinportl/companyprofile?company=3191