Azt hittem,hogy mára elég lesz a 395,de szvsz tévedtem,már 90-91-re is beálltak a korábbi eladók....
Azt hittem,hogy mára elég lesz a 395,de szvsz tévedtem,már 90-91-re is beálltak a korábbi eladók....
Nincs gááááz!
Egyébként ezzel a vétellel szelvényvágás előttig tartod, vagy nem tudom meddig gondoltad, de ha addig, nehezen tudom elképzelni veszíts rajta. Egy világösszeomlás, vagy egy nagyon szar osztalékjavaslat esetén max
Óvatosan duhajkodok mert van részvénykitettségem .
Viszont ezt az osztalékspekit most idén szeretném megjátszani a papírban. Egy lombardot nem vszínű fel merek vállalni mert jön vmi előre nem kalkulált nagy meglepetés negatív akkor szopás májusig sok idő van még azért.
De vhol belecsippentek még várok egy kicsit. Csak aztán nehogy gyenge osztalékjavaslat jöjjön mint nemrég a lengyeleknél az betenne az egésznek.
sokan ezért nem keresnek..
én a részemről meghatározok egy belépési pontot és felette már sávosan veszem.. a céláramnál többet..ha lejjebb megy akkor ott is egy pakkot..
Alakul alakul a beszálló, azért nem veszek még mert külföldön nincs egy normális korrekció főleg Usában amit esélyesnek érzek pár% és belföldön elő fogják venni ezt a jegybankelnök témát úgy gondolom márc eleje előtt.
Osztalék előtt vsz ez az ár jó amin most van, de pár %-al talán jobb áron is be lehetne szállni. Várok még . De nagyon csábító, ha minden jól alakulna még mielőtt az osztalék javaslat nyilvánosságra kerül jönne egy esés usában, és kicsit megszórnák ezt. Megvenni , 50 Ft-os javaslat , tartani szelvényvágás előttig. Így képzelném el a tündérmesét. :)
Meg lehetne várni a javaslatot is, és akkor megvenni biztos ami biztos, bár ha 50 Ft-ot javasolnak arra megtépik azonnal .
köszi
február végén pontosan mikor van ennél az a bejelentés?
azt lehet tudni?
bocs,ha láma a kérdés,magyar piacra évente 5ször nézek
otp ma nálam is mind elment, ráadásul úgy, hogy 15.30-kor adtam be megbízásokat 4770-re és afölé, pedig az nem nézett ki belőle...19.15-kor kerültem gép elé, és örültem az otp-nek...sajnos nem volt sok belőle, nemúgy, mint a tkomból...ebből sok van...
nekem is van pár német papírom
de azt még tavaly tavasszal vettem a nagy görög parában ))
Jól beszélsz! (főleg, hogy nekem ez az egy papírom van a bétről, ráadásul lehetett evvel már keresni idén....otp-ből most kimaradtam)
Harcra fel, győzni kell! (Holnap meg tovább dobálják a remegő kezüek :-)
otp repül nincs ))
nem 1 papírba bele mindent
nemde ))
nincs gáááááz :-)