Itt most az eső esik ezerrel.. helyes, menjen csak a hó a hómarósok felé. :-)
Itt most az eső esik ezerrel.. helyes, menjen csak a hó a hómarósok felé. :-)
amúgy amíg nem voltam arbeitslos, addig napközben egyáltalán nem tudtam hazajönni, néha több napra is el kellett mennem...a 80 éves apám már nem tud lapátolni, viszont a gépet a garázsból ő is ki tudja tolni, és azzal takarított...egyébként full gépesített a kertem a fűnyírótól a láncfűrészen át a lombszívóig, gyepszellőztetőig minden van...
persze, hogy az...már 2006 januárja óta az van...van hólapát is, kis hóra, de nem tescos, hanem osztrák minőségi:))
Hófaló gééép?? Na, akkor ezentúl minden hó oda menjen, ahol ilyen luxus van.. én meg tegnap itt javítgattam a Tescos hólapátot, mert szétnyílt a műanyag hátulja.. :-)
itt is elállt....szerencsére már nem kell lapátolni, csak a múltkori hó lepett meg úgy, hogy nem volt benzin a hófaló gépben...ma csak berántottam, és 15 perc alatt készen is voltam az utósöpréssel együtt....
Nézd, mindenki jobban jár, ha felétek megy, már úgyis van lapátolási gyakorlatod.. :-))
Itt csak szállingózik, a vasárnapira nem esett megmaradó még.
ha ez vigasztal Nekem ezen a télern már harmadik hátsó lökhárítomat kellett felszerelnem
nekem téligumim és jó az ABS , a mögöttem jövöknél valami híbádzott .....
Plusz 1.4C van kint.
Itt hiába erőlködik, sok minden nem lesz ebből már. Csütörtökig 5fokokat mond a metero.
Sajna ez csak az "előjáték" volt,késő délutántól jön az igazi!Holnap K.O közlekedés!
De nem akarok ám időjárási EX lenni!:)
Tegnap azért szépen olvadt!
Nálunk csöpögött minden, és felszáradtak az utcák is.
Felső hórétegen nem láttad. Lefele csordogált.
A füvön azért 10cm biztosan megmaradt. Most jön rá az új hó.
Vége lehetne már.
Sípályák kaszálnak!
Már állítólag külföldről is ide járnak hozzánk síelni, mert itt olcsóbb :D
Jövőre kiemelt síterep leszünk már :D
Eplény fejlődik..
Sopron 15 cm porhó, és továbbra is szakad, bár a kis időjárásállomásom kijelzőjéről eltűnt a hópehely, úghogy talán alábbhagy....
Nem Vas!
Hogy párologna, mikor kimarad a folyékony halmazállapot?:)
Nálunk rendesen beindult és -3,4 fok van.
Rákérdezek: Zala megye?:)
Ja,statisztikailag nálunk!!!