reggeli "vevők" már adják is vissza
Látom jól esett ez az egy forint a KEG papírnak köszönhetően, kerestél egy ezrest magadnak.
Mellette lefele hadováltok. :D
Én ráérek továbbra is.
42-43nál a 450ezer darabos vevő hatására vettem, ami ritka pillanat volt a papír életében.
Azóta is 100-2000darabokkal csorgott le ide.
Nem volt az esésben talán még 100.000darabos nap sem, amióta jön le.
TA 31től kezdődik nálam, azóta folytatódik az a folyamat 31-46,48=50%emelkedés.
Maguk még adják a 2000-31re.
ta már meg volt 42-43-nál
most a radírozás újrarajzolás (higítás) van ))
Mint írtam, a következő alig 2 hónapban látványos mozgásnak kellene lennie... Speki jöhet. Nem biztos, én így érzem. Majd a TA rád marad. :-)
ezzel is azt csinálja mint az ekakival
esésben pánikhigításokat csinál
engem nem zavar, de ne a kamu csártokat mutogassa
meg is volt az 1 Ft-om megint :DD
ettől függetlenül nem történik itt semmi, akármennyire is szeretnéd
előbb még 35ön adtak, azóta kiszedték 35eladói oldalt, meg 36os könyvet, meg 36on vétel és 37be kis kötés.
ja és beállt 50K vételre 35re.
RE: 10darabos vevő.
jaj istenem.. nehéz gyerekkorotok lehetett, de amint látom most sem lett könnyebb :D
lassan már az összes topikot telenyomja mindenhol csakhogy bepalizzon pár kicsit (
10 db.-os komoly vevők
csak hogy lehessen írni a kamuzást
Na megjöttek a vevők Zotya.
37en már ,-)
Nyomják csak a ledumát a többiek egymásnak..
hagyjuk Őket.
Azért jogos a tolvajozásuk, de néha kis időre nagyot lehet kaszálni ezekkel.
A kegnél most változás jöhetne, ha elmarad, akkor a 10ft sem lehetetlen. Én spec. azt várom, hogy idén áprilisban lesz végre asztalborogatás, hatalom át/visszavétel. Túl régóta megy a 'szájkarate' tényleges lépések kellenek. Itt a lehetőség...
Neked meg a belemagyarázása.
Elég visszaolvasni Titeket!
Leéneklitek a madarat is a fáról.
Erre napi 18órát áldozni van időtök.
Csináljátok nélkülem, nekem unalmas a játékotok.
atombiztos nem adjuk, a kötvény buli előtt volt, szó nem volt nem fizetésről.
Vegyen mackó úrt leírtam.
A kiszórásod, 500-300közötti vételek eladása 544-566on.
Ja 99FT. A kötvényes parátok, lebeszélésetek eredménye.
Ja: 99-267es árfolyam.
Tudom az nem érdekes.
Meg a 270-575 sem
meg a mostani 137-210sem.
Tegnap, 12:07
A Visonka a KEG nyrt többségi tulajdona ( legalábbis tulajdonosi megfeleltetés nélkül ez feltételezhető), igy zuhanása az "anyára" is súlyos következményeket generál.Érthetetlen ,hogy egy olyan cég ,ahol DG-nek évtizedre szóló koncepciója volt/van(?) igy csúszik lefele.Egy biztos ,ha a KEg tulajdon 50 % alá esik az egy lavinát generálhat ,amiből egyedül a "karmester" profitálhat.DrSJ.
sunwo
Július 1-jétől meg kell valósulnia a víz-, a csatorna-, a szennyvízelvezetési, a szemétszállítási, a palackosgáz- és a kéményseprési díjak csökkentésének - jelentette be Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője a gyulai Fidesz-KDNP-frakcióülés utáni sajtótájékoztatón csütörtökön.