Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#596058 Zotya32 Előzmény: #596056

a pápá névérték szerintem nem kérdés... főleg, ha nem történik semmi az idei éves rendes közgyűlésen, mert az a gyengeség jele lesz, és a bűvész ezt követően pikk-pakk lerendezi a sonkát, és jöhet nyár végére az 50 ft-os névérték.

#596057 Hathor Előzmény: #596054

DAX, SP fel, EUR/USD is,

BUXot is alig tudják visszafogni, RE: reggeli +0.9%, Huf egy havi csúcs

Még megy a hal fárasztása ,-)

És a rövidnadrágosok felvétele, mert a vízben elázna a gatya szára :D

#596056 macika Előzmény: #596054

de nem itt

pápá sonkánál pápá névérték lehet ((

+

+

Július 1-jétől meg kell valósulnia a víz-, a csatorna-, a szennyvízelvezetési, a szemétszállítási, a palackosgáz- és a kéményseprési díjak csökkentésének - jelentette be Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője a gyulai Fidesz-KDNP-frakcióülés utáni sajtótájékoztatón csütörtökön.

#596052 macika Előzmény: #596051

hahahaha

amikor ezt én mondta 1 hónapja akkor meg károgó voltam

szép kis kamuszöveg

#596051 Hathor Előzmény: #596038

31-32ön tökéletes kettős alj lenne, ott csak egy tüske lehetne szerintem, amit azonnal felhúznának.

Így tök mindegy fölötte mennyiért veszi az ember ezen szinten (szerintem).

Így is csak a 3szög szűkülésben mozgunk Leading diagonálként.

A papírt már kinézték maguknak egyesek, addig saját pihentető játék van.

Tudod hogyan fárasztják a Horgászok a halat!

Horgász majd elmondja neked! :DD

Érted! Horgász KEGet akar fogni, és fárasztja a halat! :D

Na de Mackó is szereti a pisztrángot! :DD

#596038 Zotya32 Előzmény: #596037

2x próbáltak rendkívüli közgyűlést összehívni... 2x nem sikerült... pedig az első alkalommal minden megvolt hozzá, csak ugye az utolsó pillanatban vki "megijedt" és visszalépett...

Itt az alkalom, hogy ha nem csak a "duma" megy, akkor lépni kell.. ez a közgyűlés biztosan meg lesz tartva, aki komolyan gondolja, az most léphet... ha most sem, akkor felejtős.

#596037 Hathor Előzmény: #596028

Így van Zotya..

Te legalább nem vagy kamus a fórumon.

Közgyülin felül meg, háttérben mennek a szervezkedések.

Kanyhaló eladók pörgetik az eladói könyv 33333, 44444,55555,66666os oldalát.

Több éves megfigyelés alapján tudjuk mit jelent ez.

Aki el akar adni, nem a könyvet pörgeti, hanem borít.

Ennek hiányában mást nem tud tenni, mint játszani, hátha valaki beijed, hogy mekkora pakkot adnak el.

Feltöltögetik a maradék kisbüfivel az eladói oldalt és majd kikapják egyben, mint három hónapja 38-43ig 450.000darabbal.

Lassan felvásárolható áron a cég összes részvénye.

500MFT körül ezen az áron.

Nálam ennyiért keresgélnek ipari ingatlanokat befektetési céllal a válságban.

:D

Ha meg olcsóbb az ár, az már sz@rért hugyért van.

Elindult a gáztározók, EON, MOL körül a variálás.

Más országokban terjed a gázüzemű autók iránti kereslet, környezetbarátabb, meg takarékosabb üzemmód is.

#596034 Hathor Előzmény: #596023

Kamu mester!!

Az anyám úristenit mekkora kamusok vagytok :DD

Hogy erre eddig nem jöttem rá

Jó, hogy elkezdtem kispapírozni :D

Te vagy aki papíron vezeti, hogy 42nél jelentem meg vétellel a papírban.

De még azt a 38-43as felhúzást is akkor azt írtad én csináltam az egész felhúzást, hogy chartom teljesüljön.

Aztán a legmagasabb vételemiet beírtam 43on, ezt jól tudod.

Azóta végig veszem le.

Múlt héten feltöltöttem 35re a könyvet senki nem volt képes egy hétig rámadni, senki!!!

Most lejjebb mentünk 31re, hogy csak 25K álljon vételen, hátha valaki megszánja a 35ös szintet leborítással, de nem és nem.

Zoli jól mondja, nincs eladó ezen a szinten! De ezt már régóta mondom!

Minek is lenne. Még pár forintot lemegy, és egy közepes befektető felvásárolja a cég 400FTos névértékű 15Milka darabszámú papírját :D

Kamusok!

42-43tól indítottam a vételeimet 3hónapja, azóta szívom fel.

minden nap leírják PFen, hogy csak én veszem a papírt azóta, tehát 34-40es szinten, és azt kamuzzák 45ös pakkom.

Pfuj..

de azért 30alatt vennének már elmondásuk szerint, és 50et megér a papír, szintén elmondásuk szerint.

Édesanyám segíts! Honnan szakítják ezeket az embereket a fórumokra? Ki fizeti a hivatalos lebeszélőket?

#596028 Zotya32 Előzmény: #596023

nem hinném... a közgyűlés miatt a 40 ft nem lesz akadály. Április 30-ig kell megtartani, tehát vmikor március 15-e után jön a meghívó, április közepéig lehetnek jó eséllyel vásárlások. kb még 1 hónap "csendes" időszak következik, esetleg 1-2 nagyobbnak tűnő kilengéssel. re: 30ft vagy 40+

#596023 Sly-- Előzmény: #596020

Fog mozogni, de nem 50 Ft-ig, a blogos már 40-nél tömni fog és tapsikol örömében, hogy milyen jól kijött az agyonhigított 45-ös vételeiből is.

#596020 Zotya32 Előzmény: #596018

hol van az még... :)

régóta 50 alatt rohad, szerintem hamarosan itt vkik elkezdik venni. megérzés. az a tippem, hamarabb lesz ez 50 mint a fuso-m.

#596014 Zotya32 Előzmény: #595749

nagyon kínkeservesen megy az árfolyamlenyomás.... vmiért úgy tűnik, nincs a zsebben annyi papír, amivel sikeresen tudná leönteni a bűvész...

ebből még egy nagy fel is lehet a közgyűlésig...

alig van vevő, a puffer is kamu, és mégsem nyomják le.

Egyhónapos csúcsra ért a…

#595736 Hathor

Egyhónapos csúcsra ért a forint!

2013. február 8. | 16:39

Bár tegnap kora este óta egyértelmûen javult a nemzetközi befektetõi hangulat, ez a gyengélkedõ eurót annak ellenére sem segítette, hogy ma reggelre megszületett az EU-csúcson a következõ hétéves költségvetés keretösszegérõl szóló megállapodás. Közben a forint fokozatosan erõsödött ma az euróval szemben, és lefelé átjutott a 291-es szinten, azaz egyhavi csúcsra ért.

EUR/HUF: 290.5

Re: Keg jövő

#595642 macika Előzmény: #595560

a kamu blogos jól szétverte odaát a kreg topikot

jöhetne ide is szinkronban verni szét mindent