Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: nincs cím

#627068 Tapasz Előzmény: #627059

Én nem. Olyan magas jutalékkal dolgoznak, ami elviszi a hasznot, hacsak nem 500-1000 ft nyereséggel adsz túl az oti darabján :-)

#626015 Margaretta Előzmény: #620512

Az új portfolio pro-val én is kínlódok.

Pl.: az OTP kötési ára más a Részvény adatoknál, a BUX kötéslistán, az ajánlati könyvben.

Percek telnek el, mire valamelyik is frissül.

A DAX index és az egyes részvények esetén még lassúbb.

Szörnyű.

ERstének sz új rendszere…

#620512 Ibiza

ERstének sz új rendszere egy nagy lószaar, ilyet gagyit még nem láttam...

szánalmas fekete fehér felület..infópanelben csak a cég profilja ezerszer leírva.. ha kötéslistára kattintasz akkor nem tudsz végig görgetni nyitásig...és kb 10 perc alatt jön be..kb négy gépről nyitom..szánalmas..lecserélem az biztos..legalább lonának a pf-tól..

IT szakemberek itt a lehetőség..aki tud ilyet bombázza meg vele erstét..

#595751 Ricsi Előzmény: #595743

Nekem tetszik az 1 pont 75 eur, 5 pontot fogsz naponta, és meg is lesz az évi 40K usd :)

#595743 Fornit Előzmény: #595742

Bevallottam, hogy nincs évi 40k$ jövedelmem, nem is cfd-zhetek :) De a tőkeáttétes kereskedés nem érdekel. 1 pont 75 pont.... így meg főleg nem :))

Csak részvények érdekelnek (tek volna, ha nem mentek volna +28% 23%-ot...)

#595742 Ricsi Előzmény: #595732

Nem, arra célzok, a daxnál pl 1 konti letétje pont az érték, tehát most 7 600 Eur, és 1 pont elmozdulás 75 Eur. Ez menne neked?

#595732 Fornit Előzmény: #595559

Célzol arra, hogy új aknamezők nyílnak meg előttem? :))

Amúgy máris idegesítő a téma, miután kiderült h nem tudok kereskedni a kinézett papírjaimmal a brokimnál, kinéztem egy jó céget, tegnap beregisztráltam, csak mára ez a 3 rv jan közepe óta +25%, +21% +18%. Teljesen feleslegessé téve a nagy tervet, hogy majd veszek....

Interactive brokers. Vé…

#595514 Fornit

Interactive brokers.

Vélemények? Használja valaki?

Jónak tűnik....

Kedvező kondíció

#572342 Joker

Januártól ismét amerikai papírokkal is kívánok kereskedni, jelenleg kutatom a legoptimálisabb kondíciókat nyújtó kereskedelmi platformot. Jelenleg két szolgáltató vetélkedik egymással:

-Saxo Bank kondíciók 0,1 százalék minimum díj 12 dollár (a minimum díj a szűk keresztmetszet)

-KBC kondíciók 0,35% minimum díj 6.99 dollár (a jutalék mértéke tradeléshez elég magas)

Tud valaki javasolni kedvezőbb kondíciókkal szolgáltatót? Segítségetek előre is megköszönöm!

Re: MIND tipusu megbizas

#572023 Kissherceg Előzmény: #572012

jobban elmondtad, mint Én, itthon cseszheted a mind ajánlatot. Ezért fiktív az egész sztm. OTP-n kívül értelmetlen. Én pl úgy tudtam, hogy 25 misis ajánlatra kötést kérhetsz könyven kívüli kötést, mert brókered keres rá eladó/vevőt. Ezt nem mind ajánlatnak hívták

#572012 xmann Előzmény: #571991

MIND ajánlat természetesen létezik, bármelyik brókercég be tud ilyet rakni neked ha kéred. a probléma a mérettel szokott lenni: 25 M Ft.

MIND ajánlatnál csak a kkor van teljesülés ha a teljes mennyiséget odaadnák neked vagy megvennék tőled, így előfordulhat akár az is, hogy te MIND eladásban vany 10 000 darabbal mondjuk 3000 forinton, és eközben vevő van 3100 forinton 1000 darab meg 3000 forinton 1000 darab és nem kötnek rád.

nagy csodák ezek :)

#571993 Ricsi Előzmény: #571991

És milyen illikvid lesz az adóbevezetés után. Nem is értem ezt az adót. Az angolok a tőzsdevilág nagy szereplői, ahol hallani sem akarnak ilyen adóról. Ahol meg bevezetik, onnan majd átmennek angol cégekhez. Én már egy éve ott vagyok, tök kényelmes, internet mellett nincsenek távolságok.

#571991 Kissherceg Előzmény: #571990

az nem mind ajánlat, hanem egyedi megállapodás alapján piacon kívüli kötés :) Azért kell, mert illikvid a piac

#571970 Kissherceg Előzmény: #571969

Szia, szerintem rosszul értelmezed. Részteljesülés mindig lehet, hiszen nem várhatod a piactól, hogy az ajánlatodnak megfelelő mennyiséget adjanak neked. Bármelyik brókercég jó, de ha egy ajáánlattal kiakarod védeni, akkor állítsd be:

- piaci és akkor azonnal megveszed

- visszavonásig, és akkor várhatóan előbb utóbb leteljesül, ha az ajánlat napján nem sikerült.

Erstenél is így megy.