Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#595661 banyaiz Előzmény: #595646

Nem vagyok ellenére emelkedjen, csak itt töketlenkedünk 3 hete, bejártuk már ezerszer 500-at 600-at örülök neki, jobb mintha 3 k környékén művelnénk ezt.

Csak pl ma is ha Molban nincs 4% esés akkor vsz 4550-4560-4530 ez menne egész nap.

#595659 banyaiz Előzmény: #595647

Amíg 4400-4450 nem esik el lefelé vsz teljesen mindegy, hogy 4500-on, 600-on van. Nagyon nagy pénzek mentek alapokba és most játszogatnak vele keresik a helyét az egész világon. Németeket megöntik közben amcsik stagnálnak másnap amcsit megöntik de persze zárásra megveszik. Molt megöntik 4%-al Otp -t felhúzzák 4%-al stb.

Menjünk fel 6 k-ra ne pöcsöljünk itt a mocsárba amondó vagyok. Vagy csináljunk egy rendes korrekciót aztán tűz felfelé. De ez a 0 forgalommal tengés lengés.

#595658 Oszol Előzmény: #595648

:)

ja, nem is gondoltam ra.

tenyleg nevetnem kellett....nem, rohognom.

valoban nincs ekezetem.

csak ilyen: ä

meg ilyen ß

mondjuk ez utobbit akar meg hasznalhatnam is, a f.ßom, pl.

#595630 banyaiz Előzmény: #595578

Mol eladás jól jött ma a papírnak.

De amit összeszenved itt ebben a sávban az nem hétköznapi. Mondjuk most külföldön is hasonló zajlik . Egy-két piacot kivéve.

#595406 banyaiz Előzmény: #595385

Vsz ez a devizakötvény kibocsátás megmozgathatja bármelyik nap várható kimegyünk vele. Ilyen hangulatban megfelelő hozam mellett biztosan lejegyzik, kérdés a mennyiség milyen hozzammal, de vsz ez pozitív lesz a papírnak.

Ez a jegybankelnök téma , és egy-két hungarikum bekavarhat még idén, de bizakodó vagyok , hogy ezeket a 2 k, 3 k szinteket meghagyjuk a történészeknek , hogy volt ilyen egyszer régen, tán igaz sem volt. :) Meglátjuk.

#595385 Csusza Előzmény: #595378

Annyira azért nem xar ez. Forgalom ugyan gyakorlatilag nincsen, viszont nem adják a TA rajzolók, szerintem ez is valami.

Egyébként én most egy ~4500-4700(~4750) között oldalazó csatornában tötyögésre szavazok, eszerint is próbálok valamit tenni.

#594884 Euroman Előzmény: #594876

Varga is csak ovi bábja...faxtolcsy magától hülye, ovi meg még bátorítja is...világmegváltó ötletekben nem lesz hiány.....

Kocsis Máté valótlanságn…

#594876 Lenthor

Kocsis Máté valótlanságnak nevezte a VG. hírét. Mondjuk Kocsis Máté szavai engem minden nap megnyugtatnak. Nála is nem azt kell nézni, amit mond, hanem amit cselekszik. Szerintem is tesztelik a piacot, a szokás szerint. Érdekes még az, hogy ez a hír komoly károkat is okozhat a piacon, de egy szó nem hangzott el az újság ellen indítandó kártérítési perről. A hírben van pozitívum is. Vargával talán vége lenne az unortodoxiának.

#594843 banyaiz Előzmény: #594840

Aztán milyen jegybankelnök az akinek a nevét is kínos egy devizakötvény kibocsátás előtt teregetni mert rontja a lehetőségeket? Baromi jó ez egyértelmű, jobbat kívánni sem lehetne.

Na kíváncsi vagyok Otp mit lép erre a hírre.

#594840 banyaiz Előzmény: #594817

:D Mindig jót nevetek ezeken a hsz-eiden, olyan érzelmek vannak benne amikkel tudok rokonszenvezni. :)

Vsz ha logikát probálunk keresni abban, hogy 1 nappal távozás előtt közli (nem biztos, hogy ezt érdemes keresni benne , már csak olyan alapon ami nincs azt feltétlenül ne keressük:), de ha mégis megpróbálom akkor azt üzeni, hogy olyan a jelölt akinek a neve a piacon zavart okozhat a devizakötvény kibocsátásunk előtt. Más értelme nincs annak , hogy egy nappal előbb közli.

Mert ha piacnyugtató jelölt lenne akkor a devizakötvény kibocsátás előtt hozamesést hozhatna, tehát üzletileg is előnyös lenne minél előbb közölni .

#594817 Euroman Előzmény: #594806

na a geczigány megint betartotta a szavát....majd március elején 1 nappal előtte közli...na persze....fletó tanulhat tőle hazudni...