"Csak maga lefele beszéli, hogy kisbüfi eladja olcsón élete összespórolt pénzét."
Hm. És mi lenne a jó javaslat a kisbüfi részére? Tartás, növelés?
"Csak maga lefele beszéli, hogy kisbüfi eladja olcsón élete összespórolt pénzét."
Hm. És mi lenne a jó javaslat a kisbüfi részére? Tartás, növelés?
hathornak mennyország: simán lehet vele duplázni a pénzt egy nap alatt!!
Találomra ráböktem egy Pink Sheet-es cégre (Puda coal) Ohhh..... Megajunk :))
Tegnap 6 kötése volt 0,02 és 0,04 között. :) Duplázás/felezés napon belül! :)) 2 éve meg volt vagy 16$.
a véleményemet írom le
te meg aljaskodsz mint mindig ott is pl
mellesleg a vélemény az nem árfüggő
mint nálad
beragadt, wc papírba nem nyúlkálunk
különösen nem felszámolás vagy több százszoros hígítás előtt
222től az első limites napon, meg másnap nyitó limiten (amik bukóban ezidáig), meg ma (ami pluszban egyelőre).
na de tényleg ne szaporítsuk a szót, maguk intézzék a cég felszámolását, nem akadályozom ezen munkát.
A kereskedés folyik, többen adnak vesznek, tiltani nem tiltja a BÉT, nem büncselekmény venni, vagy eladni jelenleg a cég papírjait nyitott kereskedési időben, működő kereskedés mellett.
Szép napot!
Dehogy nem "pofázik"
szerintem itt jóval több a hozzászólása, mint nekem.
Nézze meg a hozzászólásokat E-star topikokban az utóbbi hetekben.
Csak maga lefele beszéli, hogy kisbüfi eladja olcsón élete összespórolt pénzét.
Megveszi lejjebb, és kiszórja rájuk.
Sokan nem jöttek rá, hogy azért vagyok akadály, mert maguk nem kapnak olcsóbban, ha felfele megy a papír, na de ilyen az élet.
Elég olcsó ez a papír így is.
megint beültetnél a kamura?
mit is írt dicsák? 500m új rv jön????
nézd, értelek én, hogy 2 millás forgalomnál szerencsevadász spekik 100e ft-tal tudnak hasznot csípni ezen a wc papíron. De ettől még ez egy csa. cég csa papírja marad, ami finom hasonlattal is pink sheetnek felel meg USA-ban. Ott is kereshetsz pink sheeten, de túl sok értelmes ember nem nyúkál pink sheetbe, pláne nem befektető. TA-t húzni ilyenre, finoman szólva is szakmaiatlan. De ettől még elmondhatod minden héten, hogy ez a legjobb pénzforrás, ami eteti a spekiket, engem nem zavar
röhej a bennfentesek ismerőse
megszivatja a wall-street
röhej a bennfentesek ismerőse
megszivatja a wall-street
Hagyjuk már a tavaly szeptemberi hozzászólásaimat, akkor még maga is vette mackó úr velem együtt 450es tartományban. Azóta minden nap fordul a kocka, és a fejlemények.
Jó hogy nem hozzuk elő a 12.000en vettek hozzászólásait a KBC 15K célárával, amikor én már 8Kra mutattam csökkenő háromszöggel.
Én amit vettem pluszban adtam el mindig.
Mutattam maguknak a 116os vételeim átlagát a 260as limit megbízással ami teljesült 270es ellenállásra.
Azóta hogy megint vettem saját kockázatom.
Tegnap még mindig rajtam röhögtek.
Tovább nem szaporítom a szót.
Jó kereskedést annak, aki kereskedik.