Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#595327 Hathor Előzmény: #595324

nem fórumot hozott létre, mert az origoé, ha jól tudom.

Topikot nyitott, két saját hozzászólással, szokásos sitt, börtön, elkobzás, verőlegény mondatokkal.

Az árfolyam meg megint reagált rá egy -15%ból +13%kal a múlt heti 160%os emelkedésre, meg novemberi duplázásra.

Sajnos nem tudok olyan papírt a BÉTen ami tudott volna duplázni mostanában.

Remélem KEg lesz a következő :D

Aki elbukta pénzét, nem tud már keresni a papírral, kemény sokk hatás érte a mindennapos 16órás félemlítéssel.

-15-ben mentem ki kávézn…

#595321 Kiss Zoltán

-15-ben mentem ki kávézni és +8-ban jöttem vissza!De lesz ez még ma -15!

#595305 prfecó Előzmény: #595304

a három név mind Vezérigazgató és elég ismertek magukvilágában. Főleg lengyel-magyar Bróker világban kibocsátói oldalról.

#595304 prfecó Előzmény: #595291

Pete Krawczyk E-STAR Polska), Alfredo Gonzales ( EETEK- Ciprus),Gereben András ( Equilor )

is már belekeveredett igy vagy úgy . Büntetőeljárásban bíztos utána néznek a kever-kavarban.

Politikusok , akik valahogyan belekeveredtek: Fidesz részvényes , MSZP -s kötvényes , Jobbikos kötvényes, LMP -s részvényes.

Gyurcsányt , Bajnait nem találtam sehol , de van DK újságíró, MTVA televiziós a kötvényesi pozicióban.

#595291 matgab Előzmény: #595281

Papcsákkal kapcsolatban:

Erre mondom, hogy az Estar gondosan ügyelt arra, hogy a megfelelő politikai körök is meg legyenek kenve -> Ha lesz is itt bármiféle vizsgálat is csődbüntett, számviteli fegyelem megsértése, csalás, okirathamisítás, stb.stb miatt, annak célja csak az lesz, hogy kimondják, hogy

- nincs felelős,

- nem bizonyítható a bűnösség

- az adott körülmények között elváthatóan viselkedett....

#595280 exmnbs1 Előzmény: #595276

dehogynem

volt ugyebár a 50+100+50K db puffer csütörtök reggel

pénteken majd egész nap ott volt eladői felett 1 huffal 50K

#595276 macika Előzmény: #595272

nem volt ott nagy pakk,

emlékszel a genya teljes rv mennyisége is megfordult 1 nap alatt a tőzsdén )))

ezek ilyen dolgok...

#595272 exmnbs1 Előzmény: #595268

nekik szervezték, de volt ott némi pufferos besegítés akkora pakkokkal amely egyiknek sincs

#595265 macika Előzmény: #595261

csabron sztem rég nem lesz már addigra

ekkora rv pakkal (ha megcsinálják) simán lenyomják pikk pakk, de már előtte lemond mint tp

ez így illik

#595263 exmnbs1 Előzmény: #595258

sok-sok új tulajdonos

a helyzet hasonló pl a kárpótlási jegyhez, illetve a kárpótlási jegyért kapott részvényekhez, pl Forrás

#595261 exmnbs1 Előzmény: #595258

nem, majd pont várnak a sült galambra hogy Soósék méltóztatnak-e profitot termelni hogy majd 2025-ben megkapják a 19%-át azaz kb a kv kamatát sem((((((