És mi a megoldás? Kíváncsi vagyok rá komolyan!
Nem kezdek én bekattanni :)
Csak kíváncsi vagyok, hogy mire számítanak pl. egy 50m db-os emelés után.
Szerintem a nagy részük azt sem tudja, hogy mi az a szűk a kijárat effektus.. Azt hiszi hogy teletexten megnézi, hogy 100Ft az Estar, felhívja a brokit, hogy adja el a 100ezer db-ját.
Hidd el!
ezen ráérnek akkor aggódni a hitelezőből tulajdonossá avanzsált befektetők, ha már megkapták a részvényeiket, egyébként meg felvetődött megoldás az általad vázolt problémára
Hidd el menekülni fognak ész nélkül..
Az meg spirált gerjeszt majd a mélybe. Ki lesz aki visszahúzza, ki lesz a grál lovag?
Nagyok ebbe pénzt ölni nem fognak.
Most komolyan kérdezem, tegyük fel kapsz 50ezer db rv-t, mire megkapod a számládra 50Ft alatt lesz az árfolyam.
Sok hasonló kv-es megkapja a db-ját ugyanígy.
Mi a terv?
Mert lesz jó pár tulaj, aki alsó limitre fogja nyomni, egymással versenyezve napokig, és vevő ugyanúgy nem lesz, mint ahogy ma sem volt.
ha lapátra kerül a jelenlegi menedzsment, akkor nem biztos, hogy mindenki önteni fogja
Sávot kell majd szélesíteni 6 huffon, hogy tovább tudják a Szabó urak önteni :)
Sok vevő lesz majd, mindenki olcsó Estart akar venni, még a Mari nénik is azért fognak sorban állni hisztérikusan :D
Csereklei Gábor úr majd tud tanácsot adni, hogyan kell újra lehetőséget teremteni arra, hogy minden Mariska részvényhez jusson :)
Szép javaslat.
Kb. 200-300 millió db részvényt kell csak kinyomni majd :)
Mádi-Szabó úr meg önti majd a pijacra 15 huffé.
Jajj lesz akkor Neki, mert jön Ex néni, és megkövezi a sunyi kitömő, leöntő bennfentest! :)
Az egyik első javaslat csődegyezségre, Mádi-Szabó úr jóvoltából. Aki ott volt hétfőn, az hallotta, aki nem az pedig itt olvashatja:
http://www.facebook.com/pages/E-star-k%C3%B6tv%C3%A9nyesek-klubja/503557186361240
a tudást mindenhol megbecsülik
Ha úgy nézzük 261 környéke a 190 is, csak ekkor nem vagyunk nagyon szigorúak :)
http://tozsdeforum.hu/tozsde/ujra-az-e-star-higitasat-arazza-a-piac/
Farago ismét kamuzik a 261 fel sem tünt neki(((((((((
(x)???
Mikor fog az a 62000 eladásra váró részvény el is adva ??? Lehet megint csak 100 nál
izgalmas kereskedés zajlik benne