Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arsene Lupin

Re: nincs cím

#594921 Euroman Előzmény: #594919

nyugdíjas közalkalmazotól a gyógyszerészen át mindenkinek bizonytalanná teszik az életét, mindent elveszenk, csak a seggnyalóknak osztogatnak...

#594920 Ibiza Előzmény: #594915

a lényeg magatokkal csesztek ki.. marad a kocsma, a fujj fujj hajrá.. a politikus meg kiröhög.. de így van rendjén.."neem leeesz gááázáááremelééés".. értik..majd 2 hónap múlva.."nem azt mondtuk soha" :) Tompika meg elhiszi.

#594919 Euroman Előzmény: #594918

euro-ról én most egy szót sem írtam...az ország összedőlt, és nem kellene a fityesz propaganda arról, mhogy minden faxa...be kellene ismerni, hogy xar volt, és még a maradékot is elkúrták, mert dilettánsok..

#594918 Hathor Előzmény: #594915

Miért jó neked mocsokban élned itthon 350es EUR/HUFfal?

Összeomló magyar gazdasággal.

Ne csináld már tényleg.

Az utált fityeszed, szépen hozza vissza azt amit más eltapsolt.

Kormányzati negyedet nem felejtem el, ami meghiúsult a nyugatinál, már csak ingatlanpiaci szemszögből sem, nem hogy mennyi pénzt vertek el azzal.

De azt sem, hogy majdnem csődbe ment az ország, és alamizsnáért kellett menni IMFhez.

Fidesz meg fizeti vissza a hitelt, meg kamatait idő előtt.

Továbbra sem érdekelnek a pártok, politika. De a gazdaság fellendülése célom nekem is!

#594915 Euroman Előzmény: #594912

akkor költözzenek el az optimisták:)...de a fijjukat se felejtsétek itt, őket mindenképpen vigyétek a büdös francba!

#594912 Hathor Előzmény: #594905

Jaja..

azt is fel kell írni, szándékos népbutítás van :D

Mindenki csak sírni tud.

Miért nem örülünk az életnek.

Bele kell csak olvasnom a fórumokba, és harakiri kerülget, ami megy itt az összes fórumon.

Minden kampec, csőd, halál, 350es HUF kell, dögöljön meg a szomszéd lova, menj csődbe, menjen a cég csődbe, rohadj meg alapon megy minden.

Már elmenekülnek az emberek a szomszédjuk elől, nehogy beszélni kelljen vele.

Osztják a hírekkel az embereket.

A kereskedelmi adók hírei csak a halál, cunami, katasztrófa, összeomlás, leszúr, ledöf, felnyársalról szól.

Este megint betámadták a forintot piaci pletykával, amikor már elérte a 290es EUR/HUF szintet 300ról lejövet, letörve az emelkedő trendvonalat éppen, akkor bedobnak egy piaci pletykát. Támadják fideszt, mert az a legkönnyebb, a másikra mutogatás. Bezzeg mi vagyunk a jók, a menők, tévedhetetlenek.

Kicsit sok ez nekem már..

Nikkei meg ment ma is 3.8%ot fel.

USA töri fel 1500at.

BUX tapad 20K alá, ehhez szedik a sok pesszimista shortost, aki majd szépen visszazár, és elszállunk.

A leduma meg megy minden topikban mellette.

Összes piac felfele tart.

DAX shortban is ülnek 5800-6000ről,. hogy majd visszamegy oda..

aha..

Euro összeomlást várnak: erre 1.2ről 1.37re reppent EUR/USD

#594907 macika Előzmény: #594904

nem erről van szó továbbra se érted!!!!

hogy mit csinálsz azt a kutyát se érdekli, kamu ekakis abc))

#594905 Ibiza Előzmény: #594892

Csak okulásul..rengeteg emberben látom a végtelen gyűlöletet.. a valami elleni indulatot.. a haragvást a világra..

Keményebb lett a világ..aki nem alkalmazkodik aki rossz döntéseket hoz az belerokkanhat..jó esetben tanul belőle..a hüjék meg u.azt teszik..de más más eredményt várnak..

Az emberek zöme semmilyen tartalékot nem képzett amikor még megtehették..a hitel thm-et nem nézték csak a megszerzendő javakat látták..és a plusz havi 5ezres törlesztést "áá azt ki tudom fizetni"..igen..csak abból indultak ki minden marad a régiben.. elég ha az egyik munkahely elveszik már borul a rendszer..és ha már krízis volt akkor is a végletekig húzzák..hátha..

A hangulatért a gazdasági helyzet az emberek rossz döntései és az ezt meglovagló politikusok által generált hangulat a felelős.

Ne feledjük a negatív a valami elleni energia az a saját előrejutás energiáját emészti fel..és mérgezi a lelket.

Meg kell tanulni döntéseket hozni..racionális döntéseket..kockásfüzet..felírni ami most van..és amit ebből ki lehet hozni..

#594904 Hathor Előzmény: #594903

Most is vettem a múlt heti duplázásom után..

Ennek ellenére senkinek nem ajánlom, hogy vegyen, mondtam.

Limittel esik, sokan állnak limit eladáson, 270es előző aljról lepattant, mint azt aznap mutattam charton 260nál.

Bukóban megint az azóta vett pakkom.

#594892 Ibiza Előzmény: #594879

nagy űrt hagyott maga mögött :)

de sztem ez olyan mint amikor valaki megrendezi a saját temetését..kiváncsi a reakciókra..közben újjáéled mint a főnixmadár..egy új nickkel..

#594879 Hathor Előzmény: #594835

A topik gazdája Kissherceg, aki meghívta Lupin úrat a fórumra.

Az itteni Lupin már nem a TF-es Lupin volt, amit én is sajnálok.

Direkt provokációk mentek Lupin úrtól már régóta több fórumossal szemben.

Persze van véleménye, lehet is, nézete is lehet.

Többen megkérték hagyja abba ezeket a fórum romboló kötekedő hozzászólásokat, nem tette, makacskodott. Ez már korral jár, meg van emögött más is, de nem megyek mélyen bele.

Lehet nehéz volt azt is feldolgozni a nácizás mellett, hogy az E-star is 150%ot emelkedett pár nap alatt megint a napi 16órás fórumos munkája mellett.

Nekem két napja tűnt fel hogy nincs, mert el voltam utazva egy hétre, és visszatérve beleolvastam E-star topikba, és teljes nyugalom-béke honolt benne.

Teljesen meglepődtem.... utána jöttem rá, hogy valaki hiányzik onnan.

Utána néztem be ide, hogy mi is történt...

Előhúztam már a topikot,…

#594835 taresz

Előhúztam már a topikot, hogy ne merüljön feledésbe. Hátha a gazdája is használatba veszi.....

Arsen Lupin Úr! Nekem …

#592679 net91

Arsen Lupin Úr!

Nekem hiányozni fognak a hozzászólásai.

Re: Búcsú

#592442 Spade Előzmény: #592413

Kedves Arsen Lupin,

Mondja inkább azt h megpihen kicsit az e-star győzelem után :). Nagyon sokan, sokat köszönhetnek önnek és Exnek is, h jó előre felhívta a figyelmet a várható fejleményekre meg a csődre. Biztos vagyok benne h sokan ön miatt álltak el a belevételtől a 4 számjegyű tartományokban, és kímélték meg magukat egy bazi nagy buksitól.

.

Ami a megnevezett okot illeti, engem is figyelmeztetett az estarban 2x is kissherceg, de nem gondolom h ettől neonáci lenne. Én elfogadtam h az estar egy szakmai topik és ha állandóan f@szságokat kell ott olvasni meg offolást akkor mindenkinek elmegy a kedve a topic olvasásától akit csak az estar vélemények hírek érdekelnek és arról szeretne informálódni. A neonácizás meg sztem mára elvesztette a tartalmát legalább is a fiatalabb korosztályokban kb. annyit jelent mintha bazdmegolna. A tartalmát pedig sztem egyrészt azért vesztette el mert történelemmé vált, senki nem gyülöli az osztrákokat ,mert leverték a 48-t, másrészt mert lejáratódott olyanok neonáciznak akik legalább olyan sárosak, harmadrészt pedig már régen nem ez az erőtér a világban, régen nem igazán az történik amit a nyugati világ akar. Emléxik ön azt mondta h Egyiptomban kézben tartják a dolgokat én azt mondtam h persze lesz ott majd egy iszlám állam. És mára éppenhogy nem a sharijéát vezették be. de még eljöhet az is,

Még az index is kiröhögte Gyurci megélhetési én is cigány vagyokozását, mert ez csak májerkodás, amikor ott volt lóf@szt nem tett értük ahogy az emberjogvédő szdsz se, Aztán ahogy végezett a sató a fotózásokkal, ők is hazamentek a rózsadombra véletlenül se Ózdra, ez meg csak szánalmas és a legkevésbé sem hiteles, inkább árt.