Re: Búcsú
Spade Előzmény: #592413Kedves Arsen Lupin,
Mondja inkább azt h megpihen kicsit az e-star győzelem után :). Nagyon sokan, sokat köszönhetnek önnek és Exnek is, h jó előre felhívta a figyelmet a várható fejleményekre meg a csődre. Biztos vagyok benne h sokan ön miatt álltak el a belevételtől a 4 számjegyű tartományokban, és kímélték meg magukat egy bazi nagy buksitól.
.
Ami a megnevezett okot illeti, engem is figyelmeztetett az estarban 2x is kissherceg, de nem gondolom h ettől neonáci lenne. Én elfogadtam h az estar egy szakmai topik és ha állandóan f@szságokat kell ott olvasni meg offolást akkor mindenkinek elmegy a kedve a topic olvasásától akit csak az estar vélemények hírek érdekelnek és arról szeretne informálódni. A neonácizás meg sztem mára elvesztette a tartalmát legalább is a fiatalabb korosztályokban kb. annyit jelent mintha bazdmegolna. A tartalmát pedig sztem egyrészt azért vesztette el mert történelemmé vált, senki nem gyülöli az osztrákokat ,mert leverték a 48-t, másrészt mert lejáratódott olyanok neonáciznak akik legalább olyan sárosak, harmadrészt pedig már régen nem ez az erőtér a világban, régen nem igazán az történik amit a nyugati világ akar. Emléxik ön azt mondta h Egyiptomban kézben tartják a dolgokat én azt mondtam h persze lesz ott majd egy iszlám állam. És mára éppenhogy nem a sharijéát vezették be. de még eljöhet az is,
Még az index is kiröhögte Gyurci megélhetési én is cigány vagyokozását, mert ez csak májerkodás, amikor ott volt lóf@szt nem tett értük ahogy az emberjogvédő szdsz se, Aztán ahogy végezett a sató a fotózásokkal, ők is hazamentek a rózsadombra véletlenül se Ózdra, ez meg csak szánalmas és a legkevésbé sem hiteles, inkább árt.