Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#596925 Ibiza Előzmény: #596893

tudtommal azt visznek amit látnak..vagy tudják ott van..blinkre nem törnek fel autót..

Mielött kiszálltál lehet beraktál valamit a csomagtartóba.. vagy megnézted biztosan zárva van e..ha úgy szállsz ki mint egy foximaxi..és úgy nézel ki mint egy HMCS.. (helyi menő csávó) akkor lehet bepróbálkoznak..

az "életét" az ember nem hagyja a kocsiban.. a fontos adatokat infókat mentegetni kell.. 20k-ért már vannak 1T-s külső winyók.. egy laptop estleg egy GPS, fényképező, telefon.. nem az életünk.. remélem pénzt nem hagytál benne..

sztem dobd el dolgozd fel..ha jelentkezne valaki csak újra lehúznának..azt mondják add oda a zsetont és ők megmondják hol lesz..de hüjeség..senki nem vállalja be ott legyen egy raklap rendőr..

#596914 hosszhuszár Előzmény: #596893

nem tudom mi volt a csomagtartóban, de az már rég gazdát cserélt szerintem...

Ha esetleg nem, és tényleg nélkülözhetetlen ami eltünt, magas jutalmat ígérj, és a nagy, kereskedelmi rádiókba mondasd be...egy ötlet

a te autóddal, egy márkás óra szervíz előtt megállni.....ingerlő....

Az a szervíz, meg nem csak az említett órákat szervizeli, hanem szinte az összes komolyabb órát.

sziasztok. segítséget sz…

#596893 Kriszti@n

sziasztok. segítséget szeretnék kérni(egyben figyelmeztetésnek sem utolsó) tegnap 1 óra körül Bp 14.ker.-ben edison utcában a rolex szervíz előtt (3perc alatt kinyitották a csomagtartómat és elvitték belőle kb az életem(laptop stb)

a csomagtartó (autó) zárva volt,véletlenszerű lehetett a dolog(előtte 150km-rel álltam meg utóljára), és nem is vettem észre csak otthon...

ha valakinek van valami ötlete szívesen venném(ki tudja ki kit ismer) .

#594820 taresz Előzmény: #594758

Nincs mit.

Azt üzeni, hogy hivalkodó cuccok mellőzendőek. Jó táska, jó telefon és egyebek. Egyébként nincsen gond.

Sziasztok. Nincs véletl…

#594555 hosszhuszár

Sziasztok.

Nincs véletlenül valakinek ismerőse, rokona, Cipruson, Nicosiában?

Köszönöm.

Sziasztok. Nincs véletl…

#594551 hosszhuszár

Sziasztok.

Nincs véletlenül valakinek ismerőse, rokona, Cipruson, Nicosiában?

Köszönöm.

Vennék könnyűfém felnit,…

#591421 hosszhuszár

Vennék könnyűfém felnit, 5x112 osztókörrel, 17-es méretben, lehetőleg nyári gumival....

piaci áron én is tudok jeligére..)))