Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: afl

#59455 balacy Előzmény: #59353

Sok boldogságot!

Akkor nem is zavarok, készülj erőteljesen a boldogító igenre :)

Tipp:

- igazolvány, gyűrű, pót tanúd legyen, ne viccelődjetek azzal előtte, hogy nemet is lehet mondani, mert azután véletlenül azt mondotol(hülyeségeknek tünnek, de hidd el nem az, mindegyik előfordult már)

- ha menet közben elhibázol szöveget, ne kezd el javítgatni, az anyakönyvvezető átsegít rajta

- lassan írj alá, hogy a fotós nyugodtan tudjon képet csinálni

- ne idegeskedj, minden simán fog menni

Sok boldogságot!

#59418 Zabás Előzmény: #59353

Na akkor szana szét lesz most OFF-olva a topik!

De kit érdekel, ha egy BARÁT nősül!

SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Csak, hogy tudd:

A házasság olyan, mintha aláírnánk egy 356 oldalas szerződést anélkül, hogy, hogy tudnánk, mi áll benne.

Re: forrasok

#59354 Ozzy_ Előzmény: #59268

Nekem 5.2-vel megy simán a legújabb verzió. Kettővel alattam a szerző megadta a linket.

#59353 Ozzy_ Előzmény: #59286

Asszem tudom a megoldást, de jövő héten kell emlékeztetned, mert a héten nősülök. =)

Ne felejts el hétfőn vagy kedden szólni és kitalálok rá valamit.

afl

#59286 balacy

Lenne pár kérdésem:

hogyan tudom megoldani, hogy egy optimizálásnál ne adjam meg a sell= értéket, hanem csak a belépést és a kilépést követő stoppal oldjam meg?

hogyan tudom megoldani, hogy egy optimizálásnál megadjam azt a pár idősíkot, aminél le akarom optimizálni a paramétereket?

Köszi a segítséget előre is!

forrasok

#59268 lukit

Clownfish! Először is köszönöm a munkásságodat! Ami 5.2-vel tesztelted már az export dll-edet? Nekem sajnos behomokórázik és úgymarad az ami, ki kell utána lőnöm. Megkaphatom a legutóbbi verzió forrását? Hátha ki tudok nyomozni valamit belőle.

Re: nincs cím

#58908 Zabás Előzmény: #58902

Akkor nem csak engem tiltottak le! :)

Néha sajnos van ott ilyen és ehhez hasonló fennakadások! De folyamatosan fejlesztik!

most meghalt ez a data r…

#58902 Tibeee

most meghalt ez a data rendszer mert nem hoz be semmit?

Oké! köszi egyelőre enny…

#58846 Tibeee

Oké! köszi egyelőre ennyi! Mostmár ugynézki megvan minden! Nem is gondoltam, hogy ennyivel jobb lesz ez a KBC, de most hogy ilyen lehetőségek is vannak, még jó hogy otthagytam azt a szar e-brokit :)

Köszi mindent!