A rutin! Olvastad már a virtuális elemzés topikot?
Egyszer sem, csak sok esküvőn voltam (500+) 20 évig fényképész voltam.
Sok boldogságot!
Akkor nem is zavarok, készülj erőteljesen a boldogító igenre :)
Tipp:
- igazolvány, gyűrű, pót tanúd legyen, ne viccelődjetek azzal előtte, hogy nemet is lehet mondani, mert azután véletlenül azt mondotol(hülyeségeknek tünnek, de hidd el nem az, mindegyik előfordult már)
- ha menet közben elhibázol szöveget, ne kezd el javítgatni, az anyakönyvvezető átsegít rajta
- lassan írj alá, hogy a fotós nyugodtan tudjon képet csinálni
- ne idegeskedj, minden simán fog menni
Sok boldogságot!
Na akkor szana szét lesz most OFF-olva a topik!
De kit érdekel, ha egy BARÁT nősül!
SOK BOLDOGSÁGOT!!!
Csak, hogy tudd:
A házasság olyan, mintha aláírnánk egy 356 oldalas szerződést anélkül, hogy, hogy tudnánk, mi áll benne.
íjjjha, gratulálok :D Akkor élvezd ki ezt a néhány napot, ne itten amibrokerezzél :D
Nekem 5.2-vel megy simán a legújabb verzió. Kettővel alattam a szerző megadta a linket.
Asszem tudom a megoldást, de jövő héten kell emlékeztetned, mert a héten nősülök. =)
Ne felejts el hétfőn vagy kedden szólni és kitalálok rá valamit.
Szia, nekem 5.1-es AMI van, ha küldesz 5.2-est kipróbálom én is.
A legutóbbi verzió itt van:
Lenne pár kérdésem:
hogyan tudom megoldani, hogy egy optimizálásnál ne adjam meg a sell= értéket, hanem csak a belépést és a kilépést követő stoppal oldjam meg?
hogyan tudom megoldani, hogy egy optimizálásnál megadjam azt a pár idősíkot, aminél le akarom optimizálni a paramétereket?
Köszi a segítséget előre is!
Clownfish! Először is köszönöm a munkásságodat! Ami 5.2-vel tesztelted már az export dll-edet? Nekem sajnos behomokórázik és úgymarad az ami, ki kell utána lőnöm. Megkaphatom a legutóbbi verzió forrását? Hátha ki tudok nyomozni valamit belőle.
Akkor nem csak engem tiltottak le! :)
Néha sajnos van ott ilyen és ehhez hasonló fennakadások! De folyamatosan fejlesztik!
Ez a legjobb kereskedési rendszer, még a hibái ellenére is!
Oké! köszi egyelőre ennyi! Mostmár ugynézki megvan minden! Nem is gondoltam, hogy ennyivel jobb lesz ez a KBC, de most hogy ilyen lehetőségek is vannak, még jó hogy otthagytam azt a szar e-brokit :)
Köszi mindent!