hát igen, én pontosan ezt írtam, mikor megvették raffi követelését. Még aznap írtam, hogy lefogadom, hogy olyan vehette meg, aki be akar fűteni Csabronnak, különben nem költ el ennyi pénzt.
hát igen, én pontosan ezt írtam, mikor megvették raffi követelését. Még aznap írtam, hogy lefogadom, hogy olyan vehette meg, aki be akar fűteni Csabronnak, különben nem költ el ennyi pénzt.
nevetséges!
fogadjunk a végén átpasszolják ezek is a pakkot
de akkor ebből talán feljelentés is lesz (végre)
dehogynem
kiderült hogy egy 0.5milcsis tőkéjű 0 bevételű kft a strőman
valamint az, hogy a kvesek nem húlyék megtámadják a kijátszást
és még így sincs többségük
ha játék sok ember pénze ... akkor igen
vagy inkább jogi út lesz a vége ahogy tippelem
Most akkor holnaptól hányadik évad jön?
Köszi, már láttam a híreket... Akkor ahogy már írtam, nem történt semmi... teleregény folytatódik, mehet tovább a játék a budipapírral...
Ja, és kis hazánk tényleg egy következmények nélküli ország, lehet lopni, csalni, hazudni (sőt, az a hülye aki nem teszi) Csak nehogy valami balgának eszébe jusson egy sportszeletet lopni, mert akkor az sitt...
a lényeget értem felszámolás elmarad várjuk a következő ajánlatot..így pár hétig tolhatod még ...
..és a lényeg hosszú cécó lesz míg bárki is érvényesíti amit szeretne..
te aki egy büdös szót sem lrtesz az egészből???((((((
Leírom egy mondatban..
folyt köv következő alkalommal ..a többi színházi cirkusz
:)
Leírom egy mondatban..
folyt köv következő alkalommal ..a többi színházi cirkusz
:)
Azok csak akkor vezetők amikor a pénzt kell felvenni, amúgy mindenki monnnnyon le (a végén úgy is csak egy maradhat)
Oszt ki lenne a másik aláíró? Van ott még másik vezető? Mondjuk én mint takarítónő esetleg segíthetnék... Amúgy ahogy látom nem nagyon történt semmi... teleregény folytatódik... lehet tovább szarakodni a budipapírral!
igen de az a max.
estére kiderül mikor lesz a köv menet
"A Társaság már most kéri a Cstv. 18. § (7) bekezdése alapján a moratórium 120 (egyszázhúsz) nappal történő
meghosszabbítását (különös tekintettel a hitelezői igények rendkívül nagy darabszámára, a hitelezői igények
feldolgozásának és besorolásának időigényére és elhúzódására) abban az esetben, ha a Társaság hitelezői az
egyezségi javaslat átdolgozását kérik."
46.oldal
http://bet.hu/newkibdata/113000140/E_STAR_reorganiz_ci_s_terv.pdf