Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#594288 prfecó Előzmény: #594273

-ha már olvassa kötelezettsége mára felfüggeszteni a részvények kereskedését a BÉT-en.

#594273 matgab Előzmény: #594219

Ha már úgyis olvas Csabron, akkor én azt kívánom neki, hogy legyen rengeteg pénze...!

És azt költse el mind gyógyszerekre és kezelésekre magának és a szeretteinek!

Sajna jön a B terv,erede…

#594269 Kiss Zoltán

Sajna jön a B terv,eredetileg ennek a papírnak a hasznából akartam El Classikokra járnia a fiaimmal,kárpótlásul tegnap végre örülhettem egy Ronaldo gólnak:)

#594268 exmnbs1 Előzmény: #594264

volt néhány kötvény amely nagyon későn kelt el a tőzsdén

talán majd annak a tulajai

#594266 exmnbs1 Előzmény: #594217

a pénteki 74K-s öntőt nem érdekli a jövő

3 napig visszarángatta aztán lelépett

ő sem vevő a hantádra

klón dumát negligálni kell, és az ellenkezőjére kell számítani

#594245 Pyxis Előzmény: #594219

Csabron haverod találkozott néhány kétajtós szekrénnyel? és ezért nem fog holnap megjelenni?

A fehér garbóhoz nem passzol a hupikék szemgödör, ezért nem tudja vállalni majd a fellépést?

#594239 Kiss Zoltán Előzmény: #594226

Ex,nekem az a gyanús,hogy most annyira félti a kis befektetőket,csalódás fogja őket érni,legalább is ilyesmiket mondott az interjúban,szerinted mi lehet az oka?

#594226 exmnbs1 Előzmény: #594217

múltkor e rádióriportban rendesen be volt .......

Teleki???

hallott már erről a cégről?

bennfentes kamuralli lesz megint???

#594219 Kénes_Dénes Előzmény: #594180

A Csabron gyorsan értesül mindenről. Ezt eddig is tudhattátok volna. Napi jelentést kap az itt történtekről. Néha én is beleolvasgatok.

Holnap jön a nagy ütköze…

#594217 Kénes_Dénes

Holnap jön a nagy ütközet a kötvényesekkel. Mindenféle nevű kötvényes csoportok alakultak, pl a KF (kötvényes front) meg valami tökösök klubbja stb...

Majd jól a tökükre lép a Csabron a töketleneknek, amíg tökörésznek a kis töklincek.

Vesztett ügyük van a csoportoknak, minden lépésükről tudunk. Itt például egy pesti kocsmában gyűltek a KF-esek a stratégijájikról tárgyalni. A jelentés már a Csabron íróasztalán van róla. Hogy szivároghatott ki, hehehe.

http://i.imgur.com/0LtjmuJ.png

A töketleneknél is megvannak az embereink. A Csabron már mindenről tud. Nevek, taktika, satöbbi.

Hétfőn lefejezzük őket, nekem megkönnyebbülés, a néhány álruha-dezinformáció-megtévesztés-beépülés-paróka-fenyegetés-lehallgatás-maszkírozás-zsarolással töltött hét után. Végre mehetek síelni Eplénybe!

Pataki lelépésével kiesett egy projekt a csőből, de nincs gááááz, tele vagyunk új ötletekkel, Teleki már tárgyal Londonban. A tőzsdecápák meg kitartóan, több mint egy hete limiten tartva veszik. Ez így lesz 1600-2000-ig, ott esetleg beszállhat, aki gyors, mert jön a 10.000!