:)
A korszerű dízel pedig mocsok drága ha elromlik! :D
Amúgy ha nem romlik el nem kell javítani,ha nem nyomod neki nem fogyaszt sokat...
Jó képben voltak a kis turbós autó hívők ha azt tippelték hogy kis fogyasztással is jól megy,pedig a turbo egyszerűen működik:még több levegőhöz még több üzemanyagot,így lesz meg a teljesítmény.
mindig is mondtam,a benzines az zabál:)
Hétfőn. Most szedtem össze. :-) Kár, h nincs olyan kép, ahol te is benne ülsz, az is kint lehetne a címlapon.. :-)
What the fuck??????:))))
mikor irtad ezt???késtek néhány évet:)
:) mert közben ide kalandoztam és írtam amit egy másik topikba akartam.. nagyon off lett volna ide...
Hoppáka! Balázs bácsi autója a Heti merítésben! Sumér tesó, megismered? :-))
És a költségtérítés miatt előre tekertette a km órát, ezért valójában az óra által mutatott 80e helyett valójában csak 20e-t futott. :)
nem hiszem. Nagyon bejön nekem ez a 6-os, vannak biztos sokkal jobb autók is, de nekem bőven megfelelne minden szempontból.
Csak használt érdekel ami kevesett futott és egy nyugdíjas orvosnő volt a gazdája aki nem dohányzott, garázsban volt. :)
annyira nem használnám ki jelenleg. 3-as is jó most végülis. Szóval azért rajta tartom a szemem. :)
otp-t becseréled rá, Én már látom :)
Az nagyon kemény, hát nekem ami van 3-om nem eszküszöm meg rá de mintha 1150 vagy 1180 kiló lenne. 6-os 30 centivel szélesebb, fél méterrel hosszabb és nagyobb motor stb 150 kilóval nehezebb csak.
Nagyon tetszik nekem ez a gép.
A fogyasztási tesztre kíváncsi leszek. Főleg a benzinesnél.
Hússzoros áron kelt el az első új Corvette
1,1 millió dollárig licitáltak a Corvette Stingray első példányáért
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/husszoros_aron_kelt_el_az_elso_uj_corvette-9371
Már hogy lenne az? :o Meg van a közigazgatási bírság táblázata és abban világosan benne van, hogy lakott területen belül 15km/h a tűréshatár, autopályán pedig 20km/h, és mint tudjuk, az autok km órája jellemzően még felfelé csal is. Ennek megfelelően az óra szerinti 149km/h-s haladás bizonyosan nem von magával bűntetést, egyebekben még akkor sem, ha ez szabálytalan.
Amivel meg szokták keverni az az, amikor ELKAPNAK a helyszínen gyorshajtásért, mert akkor igaz az, hogy HELYSZÍNI bírságolás van és nem közigazgatási bírságolás. Ilyenkor kell olyan gyorsan menni, hogy ne tudjanak megállítani ;) Viccet félretéve tehát: ha megállítanak, akkor 131 km/h-ért is jár a bűnti, de ha csak lefényképeznek, akkor az a 15/20 km/h-s tűrés túllépése után jár pénzjutalommal.
erre már olyat is olvastam,hogy urban legend-ez a 150 ig nem büntetnek.
Hát nem tudom, óra szerint 149-ig nem bűntetnek, valójában úgy 155-ig nem bűntetnek óra szerint - szerinted mi ebben a betarthatatlan? Egyébként, mondok egy érdekességet, amire a cikk írója nem is gondol: Azért is kell végigkamerázni mindent, mert azzal lehet az útdíjfizetést is ellenőrizni majd a későbbiekben. Merthogy ~700 km autopályánk van jelenleg, amire 15 km-enként 6 db/helyszínnel (sávonként) számolva is elég lenne ~300 darab. Szóval ez inkább általában mindennek a kamerázása, vagy éppen ez "burkoltan" valójában az e-útdíjrendszer beszerzése.