Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#593881 banyaiz Előzmény: #593874

Valahogy fel tudom dolgozni a negatív kritkád, nehezen, komoly lelki törésekkel de sikerülni fog szerintem, szóval ne kímélj. :)

Lehet, hogy több gondolat fut át az agyán a jóembernek 1 óra alatt mint nekem egész életemben, de meg kell mondanom akkor ezt nagyon ügyesen titkolja.

Persze politika részben, de vannak menthetetlen dolgai szerintem.

#593878 Ibiza Előzmény: #593876

írtam párszor..mato sztem zseni..kb mint bokros..fejben megvan nekik az összes sarokszám és adat..fidesznek a kommunikáció soha nem ment.. igen látom különböző politikusok kihasználják a nyilatkozataik piaci hatását.. sztem egyrészt ezzel fizetnek a spanoknak..másrészt sztem ha kapnak egy jelzést valamilyen külföldi lépésre..akkor a nyilatkozatokat kihasználják ellenhullám vagy erősítő hullámkeltésre..esetleg egy-egy piaci teszt..egy jelentősebb és sarkított politikusi nyilatkozat nem csak ellenségeket hanem szövetségeseket is generál..titkosat és nyiltat is..soxor szinvallásra kényszerít...ez jó.Az sem rossz ha van egy állóvíz..benne brekegnek a békák..leosztott zsugákkal..ilyenkor nincs más lehetőség be kell baszni egy kézigránátot..felkeveredjen az állóvíz..

én élvezem a gondolat szabadságát..függetlenül az irányától..a lényeg a saját gondolatmenetét igazolni tudja..logikus (a maga szemszögéből) és érvekkel alátámasztható legyen...

nehezem viselem az eszetlen, saját gondolat nélküli embereket.

#593876 gufoo Előzmény: #593874

Tapasztalatom szerint az emberek nem annyira hülyék, mint amilyennek látszanak, illetve tartják őket, és ez igaz a politikusokra is. Hiba lebecsülni őket. Szerintem a kommunikáció jelentős része vezérelt, mérik a reakciókat. Most azt kellene kitalálnunk igy mit céloznak, aztán megvárni, míg bekövetkezik az ellenkezője és végül beállni remélhetőleg nem sokkal lemaradva tőlük az irányukba. Addig is, míg ez kiderül, vettem egy minilongot.

#593874 Ibiza Előzmény: #593829

nem unod magad?..

" Részben ízlés kérdése is, de speciel én inkább el tudnám képzelni kecskepásztornak ezekkel a kvalitásokkal. :)"

jól megmondtad neki....de neki egy óra alatt több gondolat suhan át az agyán mint neked egész életedben..mondom ezt úgy, hogy nem kedvelem a pasit.. nálad fárasztóbb (hogy finom legyek) ürgét én még nem láttam..

bocs csak jelzem.. hátha elgondolkodsz kicsit a világ dolgain.

#593829 banyaiz Előzmény: #593577

Részben ízlés kérdése is, de speciel én inkább el tudnám képzelni kecskepásztornak ezekkel a kvalitásokkal. :)

Szépet erősödött a Ft, a fene sem tudja mi lesz vele. Azt gondoltam, hogy Ft erősödésre elég kis tér van amíg a jegybankelnök személye ki nem derül. De azzal, hogy eltolták a bejelentést márciusra, és mellette jöttek ezek a piacnyugtató nyilatkozatok monetáris tanácstól, de még a nem ortodox gurutól is, és a világban nagy öröm boldogság van, hát így már bármit el tudok képzelni.

Re: eddig

#593795 ikszf Előzmény: #593603

wow, van még ember, aki eurchf-ezik? :))

merre látod?

nálam egy erőteljesebb korrekcióra még short, aztán átmegyünk szerintem az 1,2470-es szinten felfelé

#593631 Dr. ursi Előzmény: #593627

hááát erre csak valami olyasmit tudnék írni, mint spadénak egy hsz-ére :O)))

mármint hsz-ed első részére.

kép ugye letörte 295-né…

#593630 Sumér harcos

kép

ugye letörte 295-nél az emelkedő trendet....

átvágtatott 2 mozgon 293.7-en és 293 alatt egy picivel...

az ,amely eddig bő 1honapig állando fordulatra sarkallta ,a trendvonal,mozgo együttes,csúnyán letört,nyekk.

technikailag ugye az mutatkozik,hogy a következő zóna,

mely masszivabban megállásra késztetheti az 288-290 helyezkedik el,

ahol megint van vonalunk és mozgonk is.

viszont itt 291-292-őn is már az RSI pl. óráson durván 20-at,4óráson majd 30-at mutatott.

a beszorult longosok egyben bizhatnak első körben,hogy esetleg ugyanugy visszateszteli a 295 letört vonalat,vagy a 293.7 mozgot...mint ahogyan tette a 284 szükülő 3szög kitörésénél is,ugye decemberben.

jelenleg ezt látom a forintról,aztán jövőhéten már lehet megint egészen mást.:)

#593627 Ibiza Előzmény: #593616

Orbán simorka szavatosságának lejárta elött egy nappal nevezi meg a jelöltjét..addig belefér egy 320-350es csúcs..ekkor nem zárható ki simorka utoljára jófiúskodik..és interveniál..sztem sokan fektetnek Ft-ba..és vásárolnak is 300körül..ez is stabilizál..

ezt szeretném is lekereskedni.. de elötte jóárasítanak általában..most tán pont ezt látjuk..sajna nem a jövőheti újságot olvasom..

275 alatt veszek..298 felett meg eladogatok fizikai eurt..

#593616 Dr. ursi Előzmény: #593612

:o) kérlek :o)

de a forintot most akkor sem látom teljes biztonsággal hogy merre fog menni.

most scak 3-at tudok, az eurót, a jent, és a frankot.

#593612 Ibiza Előzmény: #593605

lehettemvolnával tele a padlás (meg a kocsma)..akinek lehettem volnája sem nincsen..az a lúzer.