demonstrálni hogy érdemes a wc papírt elfogadni, jobb átváltási aránnyal esetleg
Soós erre intett be a kgy-n, most pedig már 100-szoros hígítást emlegetett
szokása túlbecsülni a lehetőségeket
demonstrálni hogy érdemes a wc papírt elfogadni, jobb átváltási aránnyal esetleg
Soós erre intett be a kgy-n, most pedig már 100-szoros hígítást emlegetett
szokása túlbecsülni a lehetőségeket
mert szerintem utolsó mentsvár a nagy hígítás
és azt akarják elfogadtatni
Mindentől elvonatkoztatva, van valami tipped, hogy ki és miért húzzák az árfolyamot?
Vagy csak a brokik utolsó próbálkozásai?
"oda rakják az árfolyamot, ahova akarják, majd egy szép töméssel vége lesz a bulinak"
ez majd pár hét/hónap múlva pár ezer ft-os árfolyamnál... netán 10k felett...
új tulaj, új projektek, új vezetés, ohne higitás, kifosztott kötvényesek, kifosztott részvényesek, gazdag bennfentesek... :))
Hát igen, a kisbüfik már rég eladták bukóban, még egyszer nem vesznek bele néhány forintozó spekin kívül. De többnapos limit után már a spekik sem vesznek bele, mint ahogy én sem merek. Nincs szinte senkinek részvénye, nagyobb mennyiségben pláne (1-2 még beragadt csodavárón kívül), így oda rakják az árfolyamot, ahova akarják, majd egy szép töméssel vége lesz a bulinak, a bennfentesek persze még itt is összeszednek ezzel pár száz milliót vagy mittomén mennyit.
Pszáf meg asszisztál.
szerintem is.. S.Cs azt nyilatkozza, hogy nagyon nagy csalódás is lehet, próbál ledumálni, de csak emelkedik naponta 15%-ot. most már sajnálom, hogy eladtam... nem lesz itt nyomozás, sitt, felszámolás. 10 milliárdot loptak el, nem fogják veszni hagyni. Kisemmizik a kötvényeseket, a részvényt meg esés közben felszívták a haverok, eladó meg alig van, néha beöntik, de semmi... nincs akkora pakk szabadon amivel rajtuk kívül alsó limitre lehetne tenni...
az lesz a csavar, hogy a részvényesek nyernek, akik pedig zömében a bennfentesek lesznek. Ez kéne a phylben is, de ott még nem jött el az idő.
Van olyan vki aki 10k óta tartja, és még nem adta el?? hol vannak a kitömött kisbüfik??
Nyilvánvalóan igen, egy lemondással nem évülnek el a múltbeli tettek és a felelősség.
Ahogy látom, hírzárlat van, minden klón visszavonulva, teljes a csend itt.:-))
a lelépett IT tagok felelőssége visszamenőleg firtatható?
Mindenhol azt olvasni, hogy "csőd, nyomozás, sitt, nulla, felszámolás", de a részvényt miért veszik?
Itt valami nagy ellentmondás van és olyan végkifejlet, meglepi lesz, amire lehet senki nem gondol.
A Humet volt egymást követő napokon ennyiszer limiten.
De itt valaki veszi a visszaöntésekben is rendesen.
Valami elméletet azért szívesen olvasnék, hogy ki veszi és miért, mikor nullát ér.
Senkinek semmi ötlete?
ha S.Cs is lemond, akkor új ATH-ra ugrik heteken belül... re: 15000 :)
LIMITEN!
miért nem várta meg a hétfő estét? :)
ennek örömére, újabb 150%-os emelkedés kezdődik ma.... :))
Na ex mindjárt beindul!
Az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. „cs.a.” („Táraság”) tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy a mai napon a Társaság egyik Igazgatósági tagja, George E. Pataki lemondott tisztségéről.