Regisztráció Elfelejtett jelszó

AAPL - Apple Inc.

Re: Blackberry Z10

#593647 Roberrtto Előzmény: #593644

Meglátjuk.

Én a véleményemet főleg az újdonság varázsára alapozom és arra, hogy a BB10 és a WP8 jó rendszerek.

#593644 Janicroft Előzmény: #593623

Nekem van egy olyan érzésem hogy ezek a "kicsik" egymás elől fogják csak elszipkázni a piaci részesedést. Ha megnézed az Apple és a Samsung számait, ők mindketten a többiek kárára növekednek.

#593623 Roberrtto Előzmény: #593461

Szerintem nem.

Söt, a BB lehet aki az iphone trónjára tör. Igencsak jó kis készülék lett, ráadásul van érintős és fizikai billentyűs is.

Én a nokia, BB és talán a HTC erősödését várom idén, samsung és apple pedig a csúcsról elindul lefelé.

Re: nincs cím

#593535 Bendeguz Előzmény: #593530

Kövezzetek meg, de a váll fej váll nem épp a fényes jövőt mutatja technikailag. vannak még a közelben rések.

#593524 Joker Előzmény: #593111

Én is beszálltam APPLE-ba, ha lejjebb megy folytatom a pozíció építést...

#593459 Janicroft Előzmény: #593111

Még a tegnapi témához, érdemes ezt megnézni:

Apple vs. Amazon: Bizzaro valuations revisited

http://tech.fortune.cnn.com/2013/01/29/apple-vs-amazon-aapl-amzn-apple-inc/

Idézet a cikkből: "To illustrate the absurdity of the current situation -- in which Amazon's (AMZN) shares are valued at 3,099 times trailing earnings and Apple's (AAPL) are valued at 10.39 -- reader Jeffrey Forsberg has prepared this helpful set of charts."

Apple-Samsung csata

#593236 Janicroft

A tavalyi ítéletet a Samsung ellen érintetlenül hagyták, 1 milliárd dollárt kell a cégnek az Apple számára fizetnie, mert a bíróság szerint a Samsung nem szándékosan sértette meg az Apple szabadalmait. Ha ezt tette volna akkor akár 3 milliárd dollárra is nőhetett volna a bírság. Emellett az Apple és a Samsung újratárgyalás iránti kérelmét is elutasította:

Samsung (SSNLF.PK) has won the latest round in its global IP battle with Apple (AAPL) after Judge Lucy Koh ruled that the Korean company didn't willfully breach some Apple patents and therefore left last summer's $1.05B jury verdict intact. Koh could have tripled the amount Samsung would have had to pay if she had found Samsung's actions to be willful, as the jury actually did. Koh also denied Apple and Samsung requests for a new trial.

#593158 Janicroft Előzmény: #593111

Időközben a Marketwatchon is -5.89 lett a záró, de az hogy a gyatra eredmények ellenére after hoursban már a napi átlagot meghaladó forgalommal áll +9%-ban az hihetetlen. Eddig is szörnyülködtem az Amazon P/E értékein, ami most már 3254!, tehát a valós, normális értékeltséghez semmi köze ennek az árfolyamnak, de akkor miért veszik? ÉS miért van az hogy egy olyan papírt mint az Apple lealáznak egy jó gyj után, ezt meg az egekbe emelik?

Picit offtopic, de mivel…

#593101 Janicroft

Picit offtopic, de mivel egyes területeken konkurens, ezért beírom ide. Hogy a fészkes fenébe lehet hogy az Amazon bevételei 45%-kal estek, elemzői várakozásokat messze alulmúlta, erre a részvényt plusz 7%-ba húzzák? Nem értem.

Amazon.com Inc. AMZN +7.24% on Tuesday reported a fourth-quarter profit of $97 million, or 21 cents a share, on revenue of $21.27 billion. During the same period a year ago, the online retailing giant earned $177 million, or 38 cents a share, on $17.43 billion in sales. Analysts surveyed by FactSet had forecast Amazon to earn 28 cents a share on revenue of $22.26 billion. Operating income, considered a key measure of Amazon's business performance, came in at $405 million, compared with $260 million in the year-ago period. The company forecast first-quarter revenue in a range of $15 billion to $16.6 billion, and expects operational results to be between a loss of $285 million and a profit of $65 million.

#592704 Janicroft Előzmény: #592677

Az sem lenne rossz ha valamit kezdenének a KP-val, mondjuk emelhetnék az osztalékot vagyx ezeken a szinteken már agresszívabban is vásárolhatná a saját részvényeit a cég. Ha nem vesznek ezen az árfolyamon (a bejelentett buyback ellenére sem), az azt mutatja a piacnak hogy saját maguk is lefelé várják még. (Vagy egyáltalán nem is foglalkoznak ezzel)

#592354 Janicroft Előzmény: #592345

Ez így van, sokszor találni alul és túlértékelt cégeket, és ez az állapot évekig is tarthat.

Itt a cikk, mégsem másolom be mert nagyon hosszú:

http://seekingalpha.com/article/1132401-in-defense-of-apple-battling-the-mounting-hysteria?source=email_rt_article_readmore

Nekem most megéri hígítani ezeken a szinteken, mert az 550-től lefelé vásárolt pakkjaimat nem adtam el és továbbra is bízom abban hogy kijönnek új termékkel az idén, azért abban reménykedem hogy nem utoljára láttuk a részvényt a 700-as szintnél.