Regisztráció Elfelejtett jelszó

Közel-Kelet (Izrael, Palesztína, Irán stb)

Re: nincs cím

#593848 Fornit Előzmény: #593779

Ez egy új-zélandi-nak például igen komoly büntetés lenne. Gondolj bele, csak a repjegyek.... :)

#593802 Grizzly Géza Előzmény: #593791

Letöltendőt kap. A következőnél meg 3 csapás alapján tényleges életfogytot a tolerancia jegyében :))

Az a vicc az egészben hogy ez megtörtént...

#593791 Előzmény: #593779

Nekem az jutott eszembe, hogy mi lesz akkor, ha ezen látogatások után (egyáltalán, hogyan lehet ilyenre valakit kötelezni???) azt írja le, hogy most már meggyőződéssel tudja, hogy nem történt meg a holokauszt. Akkor mit csinálnak vele?

#593779 Csusza Előzmény: #593778

Ez nagyon komoly, amolyan "átnevelős" ítélet.

Mintha már ismerős lenne ez a fogalom a közelmúlt történelméből...

"zsidózás"..nem nagyon é…

#593132 Ibiza

"zsidózás"..nem nagyon értem miről beszélnek itt a sok álhumanista..mi az hogy zsidózás?

magyarozni lehet cigányozni is de zsidózni nem?

mostanában mozgalmak vannak..mentsük meg a bálnákat óvjuk a zsidókat..mert aki azt mondja zsidó az zsidózó..meg antiszemita..akkor már legyen fasiszta..ha már van olyan cimke..a szavak értelme nem érdekes de jól hangzik..jólesően humanista lehet tőle az ember..meg még cimborákra is lehet lelni.

álljon már meg a menet..

akkor ez azt jelenti a zsidó szó az pejoratív?..ki tette azzá?..gondolom Én..

Mazsihisz oldalán nem lehet tudni mennyi zsidó él M.O.-on..gondolom ez jó..mindig annyi amennyi éppen kell..

Ki a zsidó? és honnan tudjuk az vagy sem? ők honnan tudják?..hiszen nincsenek rassz jegyek? elkérik a zsidó igazolványt..vagymi?

Amerikai képviselők vagy szinészek önéletrajzában benne van ki honnan jött..mert a teljesítmény számít..a tettek..a többi az duma..ótvaros duma.

tehát magyarozni azt lehet.."...ilyenek vagyunk mi magyarok" erre azt szoktam mondani..hát mi magyarok nem olyanok..ha ti magyarok olyanok akkor miért nem változtattok rajta..

Ha olvasom és látom a híreket időseket vernek agyon 1000Ft alatti pénzekért..vagy jelentős nemzeti vagyonelemet játszanak át fillérekért..vagy euban "hazája" ellen uszít egy magyarországi felhatalmazású képviselő..miközben az országom zászlajára koronájára esküdött fel "értem"..akkor bizony én behúzom a strigulát a megfelelő kisebbségnek..

mert..na miért? Mert a teljesítmény számít..a tettek..a többi az duma..ótvaros duma.

#593130 matgab Előzmény: #593126

ez egy kicsit szerecsenmosdatásnak tűnt... Ennél azért nívósabban megfogalmazott dolgokhoz vagyunk tőled szokva! :-)

#593126 Netmaster Előzmény: #592870

Ott már megáll a tudomány, ha a zsidóság egyaránt jelent vallást és etnikumot is, és a kettő nem feltétlenül fedi egymást, ugye? Vagy ott, hogy Izrael erősen nacionalista állam, és nem a jó értelemben véve.

#593123 Netmaster Előzmény: #592871

Azok után, hogy itt a fórumon egyesek hosszú oldalakat képesek megtölteni burkolt/kevésbé burkolt zsidózással, cigányozással, majd ugyanazok elsőként háborodnak fel a rasszizmus és antiszemitizmus szavak hallatán, én már semmin nem lepődök meg. :)

#592870 Előzmény: #592858

A legszebb a cikkben az, hogy sokat gondolkodtak a zsidók azon, hogy elfogadják-e zsidónak azokat, akik külön voltak zsidók.

#592858 Grizzly Géza Előzmény: #592850

Tehát a rasszisták állandóan felháborodnak hogy rasszisták és antiszemiták vannak a világban. Érthető :))))

#592850 Netmaster Előzmény: #592826

Oh, a korábbi linket nem vettem észre. :)

Nem kell túlkomplikálni, kb. úgy lehetnek ott az etiópokkal mint itt a cigányokkal.

#592826 Előzmény: #592724

Ez engem másra emlékeztet:

"Azt, hogy a ki a zsidó, azt én mondom meg".

Megtiltották az etióp bevándorlók kötelező fogamzásgátlását Izraelben

#592796 Netmaster

"Rendeletet adott ki hétfőn az izraeli egészségügyi minisztérium arról, hogy az országba érkező etióp bevándorlóknak a jövőben beleegyezésük nélkül nem adható be hosszú hatású fogamzásgátló injekció. Jogvédők szerint a szaktárca ezzel burkoltan elismerte, hogy mostanáig bevett gyakorlat volt ennek az ellenkezője."

http://hvg.hu/vilag/20130128_etiop_bevandorlok_izrael

#592778 Ibiza Előzmény: #592400

amúgy van neked elég bajod..kukába dobták a begyüjtött aláírásaidat..pedig áztál-fáztál miattuk ..elmaradt a vacsid az lmp-s nagyemberrel.. most szakadás van..

tényleg te kivel vagy..szakadárok vagy a megkövesedettek..???