Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Re: nincs cím

#59391 Hathor Előzmény: #59375

ezért is várjál a pozival szerintem!

nálunk meg holnap és hétfőn teljes munkaidős áramszünet lesz, szuper kilátások pozi nyitáshoz, két tőzsdenap kiesik, vagy megyek internet szalonba, de nincs kedvem ott ülni..

Nálatok nem lesz?, egy kerületben vagyunk..

#59387 raymundka Előzmény: #59375

remélem ez már ellenállás.

innen lehet egy napot jól longolni.

engem is kiütött tegnap a stoppom.

#59375 hosszhuszár Előzmény: #59359

Sziasztok.

Savanyú a reggel, indultam volna munkába, és a kocsim betojt..........

Leeresztett légrogó, a bal eleje a földön........

Az a legszebb, hogy a feleségen kocsija 3 napja a szervízben van, nem tudnak rájönni mi a baja, így azzal sem tudtam dolgozni menni..........

Jól indul ez a nap, irgum-burgum........

Tegnap kivették a stoppomat is, áhhhh...

#59331 Bakiba Előzmény: #59318

Azt tudom, hogy egy feszülő sort jól néz ki egy női hátsón, de mi az a long, milyen ruhadarab?

#59318 Ibiza Előzmény: #59315

én nem..te vagy a TA-s szerintem megcsinálnád a kitörési szinteket

nekem valami résbetöltés rémlik szigoruan funda alapon...mindig is longos voltam a shortot nem harapták :)

#59315 Kissherceg Előzmény: #59302

és csajokkal mit csináltál, körberajzoltad? :)))) vannak korlátai az embernek :D

usa pedig baszódjon meg....

#59304 Ibiza Előzmény: #59295

egy barátom csinált tökéletes vilmoskörtét celldömölkön.. pesti kocsmáros vette töle nagyon drágán..kérdezte töle neki ebben mi a bolt.. mondta madár... 1literhez tesz 2liter szeszt és még akkor is finom körtepálesz van a kocsmában.

#59302 Ibiza Előzmény: #59293

ez igaz de félig van a pohár..szto gramm.. (1dl) bizalmasabb viszonyban általában 1pohár van az megy körbe.. nem lehet summantani..

fiatal voltam jól bírtam,,, pedig kóstolgattak kiittunk nyers tojást is hozzá minden kör után,,,én még olyan halízü tojást még életemben nem ettem(ittam) :)

pia 120fokos szauna majd bele a 3fokos vízbe... utána csajok...

#59295 Kitano Előzmény: #59275

Éppen most szereztem be 5 liter tiszta körtét. Rendkívüli. De azért a barack a nagy kedvenc. (Persze a pálinka és nem az amerikai elnök...)

#59293 Kitano Előzmény: #59253

Vannak cégek, akik ha tárgyalni mennek hozzájuk külön ivóembereket visznek, mert két napig érdemi tárgyalás nincs, csak ivás. 2 decis vizespohárból vodkát húzóra. :-)))