rossz szót választottam
február 04 -re a csődtárgyalásra gondoltam
rossz szót választottam
február 04 -re a csődtárgyalásra gondoltam
elég világos az ábra
raffi bekeményített immár sokadszor
kgy-re már múltkor sem ment el
Sajna én nem mertem belevenni,mert már"csak egy életem maradt"neked szorítok,74 pont nyerő
néhány nap alatt azért nem rossz bolt!:)
lesz kgy?
mert annak csak egy napirendi pontja van ha jól tudom, az meg állítólag már nem aktuális
nem vagyok csabron barátja
helyében ," amíg senki nem tud semmit" limitekkel 2-3 milkás forgalmat generálnék
a közgyűlésre próbálnám a pofámat fényezni
Majd kérhetek 4-én egy rövid szöveges üzenetet a mobilomra, hogy mi történt a cs.a tárgyaláson, illetve van-e felszámolás? bár már nincs, de érdekelnek a fejlemények. Köszi :)
Én minden nap beteszem limitre a 99-est, aztán a sok birkát látva ki is veszem. Holnap eladom, akármi lesz.
Külön köszönet a vételért Neked, téged olvasva tettem be vételt a 99-es pszichológiai szintre és léptem be a kaszinóba, mivel épp nem állt ott senki, mikor ránéztem.
Na akkor a holnapi reggel érdekes lesz,173-ra felteszik szerinted?
"A fizetési megállapodásokhoz
szükséges biztosítékokat alapvetően Soós Csaba, a Társaság vezérigazgatója bocsátotta a Társaság rendelkezésére."
síbérlet))))))
rv pakk?
nem tudom, de van egy olyan érzésem hogy ebből felszámolás lesz
de ez csak egy megérzés
remélem nem lesz
"Az átszervezés
refinanszírozására a Társaság 2011 novemberének végén az OTP Bank Nyrt.-től kötelező érvényű ajánlatott kapott.
Azonban a hitelszerződés aláírására nem kerülhetett sor, mivel a bank az általa korábban adott kötelező érvényű
ajánlat feltételrendszerét utólag többször is megváltoztatta és az eredeti feltételrendszerhez képest a Társaság által
elfogadhatatlan feltételekkel (kisebb hitelösszeg, rövidebb futamidő, magasabb kamat, indokolatlanul kiterjesztett
biztosítékrendszer) lett volna hajlandó csak a hitelszerződést megkötni és a Társaság számára a hitelt folyósítani."
mik ki nem derültek????
érdekes lesz a cs.a tárgyalás
mert a követelési oldal ezzel egységesebb lett
engedményezte ....
jajjajj.................. most nem tudok uj Audi-t ingyen beszerezni:-)))
a többi életszerű ??
vagy rémálom lesz igaz?
nekem rémálomban az jött le:
1. )Raiff. megegyezett a Magyar Állammal ( OTP Lizing Rt ) , mely ugy szavazz , hogy E-OS Energy átveszi( alias KÖZGÉP) tud üzemeltetni , pl Hódmezővásárhelyen . Ott sem kell Lázárnak 4,5 milliárddal elszámolni - huss , volt adsság , nincs adósság - , ja és győri Ipartelepen Audi energia ellátása is kié lesz?
2.)felébredtem és kiderült csabron és raiffeisen is rám ruházta át a felelősséget
most nem tudom mit csionáljak:-)))
a követeléskezelő cégek, más néven behajtók, nem szoktak finomkodni, pláne nem egyezkedni szerencsevadászokkal. Uh. jobb lett volna a rv-seknek, ha marad Raffi. Legkésőbb most jobb kifarolni mindenkinek...
szvsz ez az engedményezés nem jött nekik jól, ki is állt 40K a vevőiről(((((
Holnap jöhet a borítás.
Avval nincs semmi gond(elvégre évszázados csúcsokat döntöget a hóvastagság Eplénybe). Viszont mikor a kacsanovát beindította Csabron (mert már egy jó ideje állt ugye szegény, oszt valaki meg kölcsön akarta venni, valami Pann Erzsi vagy ki a fene) na akkor elkövetődött egy kis baki, aztán villany el. Gondolom hallotátok, hogy volt egy kis probléma az árammal Eplényben!?(No akkort már az oka is megvan ugye, ezek meg kacsáztak mindenfélét...) Egyébként hiba elhárítva, kacsanova működik rendesen , sőt ez a Csabrom gyerek( a kis rezes) leporolta a régi kacsanováját is, azt meg az Ekakinál használja... (Kisebb teljesítményű ugyan, de működik...)