Kitiltották?
Azt hittem csak valami 4 hónapos áramszünet van salakszentmotoroson, vagy a sártól járhatatlanok a bevezető utak. :)
Kitiltották?
Azt hittem csak valami 4 hónapos áramszünet van salakszentmotoroson, vagy a sártól járhatatlanok a bevezető utak. :)
Én a gyorsítottra szavazok tulajként is,menjenek börtönbe,túl sok embernek okoztak túl sok álmatlan éjszakát.
Vettél ma? :)
nem tudom, de a bankok egy problémás hitelnél mindig köv.képp gondolkoznak: ha lehet belőle hamar pénzt csinálni, mindenképp pénz kell. Mert ők bank, nem felszámoló, nem ingatlanértékesítők stb. Úgyhogy ha ér egy követelésük reálisan 80-at, akkor is odaadják akár 60-ért, ha az cash, és nincs többet gondjuk vele.
Vagy nagyon rövid lesz ez a történet, vagy hosszabb mint a szomszédok....
A biztosítékok (eszközök) nem értek meg 70%-ot vajon? Sajnos már tényleg nem vagyok annyira képben, szándékosan nem foglalkozom vele igazán úgy fél éve, elég volt belőle.
Bezony! Többet is adtam 5 liter kannás vodkánál :-)
ugyan, 70% körül szoktak faktorálni. Vki olyan vette meg raffitól, akinek sokpénzt megért Csabron szivatása
:-)) Hát hányszor adta el ez a rafi a követelését??(Na azok sem különbek a rezesnél...)
Állítólag megvette a raffitól a követelést egy 5literes kannás vodkáért,most csabronnal szavaz,mint az összes kötvényes! :)
Mit csinált az a szegény gyerek? Valami nagy kópéság lehetett, ha kitiltották!
Szegény TTT-t kitiltották, de én tartom a frontot,told át nekem is :D
Skyrocket van vazzeg!! A tolyik készenléti üzemmódban.
Az a baj, hogy a kollégák felülnek mindenféle provokációnak, oszt próbálnak szakmázni ugye...
Kaptam egy nagyon izgalmas pü-t!
Köszönjük! :-)
Hogy menedzseli kend eztet a topikot,minden okostojás a szakmaiban lúzerkedik :-)
Most, hogy éhségsztrájkba kezdtem , hááát nem biztos.
Hogy a pics@ba lennénk? Lassan tisztelt tag beosztásban leszünk! xD Már ha megérjük )
Egyébként rájöttem, mi nem is vagyunk klónok!
Kicsit?? Pü nem gyütt, gyanús...
Na majd ha jön TTT meg RFVPlayer (ezek egyébként elpárologtak...milyen érdekes)
Én nem piszkálom E-kakit még bottal sem!