talán mert vannak olyan ellenségek akik sokkal többet ajánlottak?
talán mert vannak olyan ellenségek akik sokkal többet ajánlottak?
Most, hogy lett haszon télire, gondoltam egy részét igazán odadobhatom ennek a rafi gyereknek, hogy ne röfögjön. Tiszta durci volt..(nemtom mért)
Főnökötök a saját pakkját is ki akarja szórni? Tán csapágyas lett a hóágyú?
former inkább a vevőről hadoválj
Raffi nem valami nagy haver a felmondásáival
jó félmrd , a biztosított zöme
-10mrd-os cégben érdekelt lenni?????
elég világos hogy nem lesz ígért kifizetés 2 éven át
A végén még csak újra nyitja a kapuit 300-nál a klón totyik (a franc se gondolta volna).
Lupin bától kérdezném , hogy lesz-e még ez a f@s 500?
Soós ilyen rövideket nagy bukcsikor szokott bejelenteni
lásd pl csődeljárás.......
Mennyi volt a raffinál? Minek adná el 100% alatt a követelést ha ők amúgy is megkapták volna? Vagy nem akarták a nevüket egy f.a. mellé adni?
szvsz megjött a mai és valamelyik kötvényes is elintézhette a tutti felszámoltatást
Jelenthet rosszat is, ha pl. a teljes összeget kifizette Rafinak, akkor febr. 4-én tuti nem fog az ajánlat mellett szavazni.
vagy egy kv-es akit bosszant a mai közreadott "tervezet"
-10mrd-os cégnek kukában a helye, ezt a raffi is tudja
Jót is jelenthet, rosszat is.
Ex persze egyből azt írta, hogy rosszat :D
Engedményezte azt jelenti, hogy gyakorlatilag ennek a cégnek tartozik az E-Star.
A céggel egyezett meg valahogy a Rafi. Lehet kifizette Rafit, és megpróbál most olyan feltételt kicsikarni E-Starból, hogy nyerjen az ügyeleten.
egy cégnak adta oda amely lehet Soós oldali vagy épp az ellensége
A faktorás szó jelentését ismerem,de most a cégnek adta oda ezt a jogot,vagy mi van-nemértem!!!
Nekem a goggle a faktorálás szót is beadta,de az engedményeztetés szót sem igen hallottam még,majd ex elmagyarázza,ha ez rosszat jelent!:)
"követeléskezelő pénzügyi társaság"ez mit jelent az esetükben?