Regisztráció Elfelejtett jelszó

Síelés, téli sportok

Re: síelés

#668161 Csusza Előzmény: #592740

Basszus, valahogy nem is vettem észre, hogy belém kötöttél :-), nem olvastam a topikot. (Mér' is tettem volna, hisz én nyitottam?)

Tényleg szarok az ilyen pályák, igazad van, nem is érdemes kimenni rájuk! ;-)

Meredek, fák között, buckák? Benne vagyok, olyat is lehet találni mindenhol!

"Mit lehet csinálni egy ilyen leratrakolt pályán ami izgalmat okoz a 3. lecsúszás után?"

Például síelni, de azt hatalmasat! :-)

A szálláson meg maradjon a nebulólány egyedül! Amíg én síelek, addig elmosogathat, moshat kicsit, készíthet valami meglepetést, hogy mire kellemesen elfáradva az egész napos sízésből megérkezem, azzal várjon. Így is jó lesz? ;-)

#592794 Bendeguz Előzmény: #592782

Na bakker, csak legyen rendes hó végre! Köcsög Budapest minden egyes frontból csak 2 cm latyakot képes leképzeni. Fúj!

#592785 Zotya32 Előzmény: #592782

erre még én is emlékszem (35), mennyire utáltam azokat a pályákat... buckák közt jég, fordulni a "buckaktetőn", ha ügyes voltál :))

#592782 matgab Előzmény: #592779

majd ha átjösz havat lapátolni mutatok egy-két régi fényképet abból az időből, amikor te még terv sem voltál én meg már Lomnicon csúztam lefelé a csúcsról! :-)

Na Csehszlovákiában lehetett anno gyakorolni a buckasíelést, ott aztán nem volt rakrak...

Erről az időről biztos Csusza is tudna mesélni! :-)

#592779 Bendeguz Előzmény: #592740

Most nagyon viccelsz!!! Nem tudlak elképzelni egyáltalán sílécen, nemhogy freeride-ban a fák között 2 méter porhóban... :D bocs! :D

#592740 matgab Előzmény: #592445

Csusza,

Ezek a pályák unalmasak nekem... Én azt szeretem amikor az erdőben a fák között kell letipródni, vagy a baromi meredeken kell úgy bevenni a kanyarokat, hogy az ember szinte nem is megy lefele, vagy legalább legyenek nagy buckák, jeges pályák...

Mit lehet csinálni egy ilyen leratrakolt pályán ami izgalmat okoz a 3. lecsúszás után?

Max ha a szálláson maradsz az egyik nebulólánnyal! :-)

#592493 Bendeguz Előzmény: #592445

Pénteken indulok Val d'Allos-Pra Loup terepre 1 hétre. Gyönyörű vidék, széles, jól kezelt pályák és 2 méter hó vár. A héten 10 fok lesz, de érkezésünkkor újra fagy és havazás jön. Remélem lavinaveszély miatt nem szívunk. Van tapasztalat erről a pályarendeszerről?

#592445 Csusza Előzmény: #592408

Már hogy a fenébe ne lettem volna! :-) Két napja jöttünk vissza a Dolomitokból, szokásosan "szarul" sikerült síelés volt. ;-) Ilyesmi: http://s7.postimage.org/k6bwy9ci3/DSCF5222_retus_900x600.jpg

Nagyvillám? Holnap este megyünk újra. (A világ legjobb pályája! Na jó, nem a legjobb, csak az egyik legjobb... :-) )

Mondjuk hét közepétől melegedést ígérnek, kicsit féltem a pályát.

Inzelli hó jelentést maj…

#567683 katika64

Inzelli hó jelentést majd tudok adni ha valakit érdekel. Biatlont és a gyorskori vb ítt rendezik. Duisburgiban nincs hó csak vízi sí ,hegyekse max a rajna gát .

Re: nincs cím

#565523 Csusza Előzmény: #565504

Kicsit érdekes is volt nekem, hogy ilyen sok ott a negatív vélemény.

Persze, mint minden jó síeléshez, ehhez is rendes időt és havat kell kifogni. Onnantól nagy baj nem lehet.

Én eddig kétszer voltam franciáknál, mindig tökéletes volt szerencsére. Reméljük nektek is lesz.

#565480 Csusza Előzmény: #565467

Állítólag tényleg jó, de még nem voltam sajnos.

Mátraszentistvánban viszont nagyon kellemeset csalódtam, tényleg profi lett a hely az utóbbi években.

#565422 Csusza Előzmény: #565273

Á, Olaszországba kell járni síelni, az a tuti! Gyönyörű helyek, kib.jó pályák.

(Na jó, Ausztria is rendben van, bár szerintem Itália jobb.)

Franciák messze vannak, gyakran sok a baj velük.

Szerintem... ;-)