Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#592196 macika Előzmény: #592194

de ehhez nyithatnának egy külön topikot

mert előbb utóbb ez a topik is bezárásra kerül mint a másik - amit támogatok

.

vagy én nyissak egy új ekaki topikot?

naaa ott aztán lesz moderálás rendesen, pl pepe alapból ))))

#592191 Pyxis

A neonáci annyira spongyola.

A marinénik és a populistáktól még elmegy.

Na de mi köze a E-starhoz?

SCS. kitiltotta a sípályáról a karvalytőkét?

#592178 Zotya32

nyugtass meg, hogy éjszaka nem álmodsz masírozó, német egyenruhába öltözött Matgabokról. :)

#592168 rbbj11 Előzmény: #592150

engem meg az irritál, hogy a fórumos konzervatívok és jobbosok rendszerint ezzel sértik liberális beállítottságom: "Na mindegy ilyenek ezek a liberálisok... Mindenki írhat bármit amit ők gondolnak és a demokrácia is csak addig szokott tartani náluk, amíg az ő jogaikról és a mások kötelességeiről van szó."

A liberális keret épp az, hogy nagyon-nagyon súlyos esetektől eltekintve semmi sem tilos!!! Megoldja a rendszer magának a legtöbb dolgot, így a társadalom is. Még meg is védtelek, hogy nyugodtan írhatsz olyanokat, sőt, felőlem létezhetne neonáci párt is, hibának tartom a tiltását. Olyan tájékozottnak és értelmesnek kell lennie (és persze egy állam feladata, hogy ezt elősegítse maximálisan) egy nemzetnek, hogy tudja, mi a jó neki, és akkor maga fogja elfojtani a szélsőségeket. A probléma mindig ott kezdődik, mikor bizonyos csoportok a közjót tűzik ki zászlajukra, és meghatározzák hogy mi a rossz és mi a jó, mások nevében is.

#592150 matgab Előzmény: #592146

bár nem tudom mi dől el... Vagy mit akar egyáltalán elérni? Azt akarja, vajon, hogy gondoljam másképp, amit úgy gondolok (Azaz Lupin egy gondolatrendőr valójában), vagy azt akarja, hogy ne írjam le -ráadásul nagyon kulturált és vitára alkalmas formában- amit gondolok (tehát akkor egy cenzor.)

Na mindegy ilyenek ezek a liberálisok... Mindenki írhat bármit amit ők gondolnak és a demokrácia is csak addig szokott tartani náluk, amíg az ő jogaikról és a mások kötelességeiről van szó.

Abban a pillanatban, hogy valaki felveti, hogy ennek nem így kellene lennie, akkor az illető már fúj-fúj kategóriába tartozik...

Én csak annyit akarok, hogy ez a topik maradjon meg E-star témájúnak és a hozzászólok lehetőleg ne egymást minősítgessék, hanem a részvényt, amíg van ilyen részvény.

Lehet, ha már nem lesz Estar, akkor ráhagyom Lupinra a moderátor gombot és feltölti az egész topikot az én beírásaimmal (értelmetlenné téve a politika és társadalom ahogy én látom topikomat)...

Ja Lupin úr, a régi portfoliós "politika és társadalom ahogy én látom" topikomban találna még egy csomó Ön, mint judeofób részére érdekes írást és nagyon hálás lennék ha vissza tudná bányászni őket valahonnan, mert a hülye PF-en valami hasonló kretén egyszer törölte...:-)

Na jó, megpróbálok ontopic lenne, rendes topikgazda módjára Lupinról/Lupinnak nem írni többet, csak moderálgatni...:-)

#592146 matgab Előzmény: #592144

Lupin megírta ez itt dől el...Aki tovább tud írni, vagy moderál gombot nyomni az nyer.

Ha összeomlik az internet, akkor döntetlen.

#592144 Zotya32 Előzmény: #592139

ez egy 100 éves háború lesz... :))

ha már felszámolták az ekakit akkor hol fog folytatódni? marad itt, és átnevezik a topikot?

törölve

#592141 Arsene Lupin Előzmény: #592139

Rosszal kezdett, neonáci. Minden nap be fogom linkelni a mocskait. A neonáci elvbarátainak beírásait valamiért nem törölgeti.

#592139 matgab Előzmény: #592123

Lupinkám el fog kopni a billenytűzeted...:-) Nem állok le veled vitatkozni mert egy komoly pszichiátriai eset vagy.

Eddig is vállaltam amiket írtam mondtam, de nem ebbe a topikba való.

Na mindegy, te írogatsz és látom, hogy belehülyülsz én meg ha mással vagy nem a témával foglalkozol , akkor nyomok egy diktatórikus moderál gombot...

Neked nincs ilyen??!

Hát ez bizony nagy pech...:-)

RÁjöttem amúgy neked igazából júdeofóbiád van, de nem én foglak kikezelni belőle...

Júdeofóóóóób! Bibibi!

Re: törölve

#592131 Arsene Lupin Előzmény: #592121

"vagy más eljárás keretében"

Ha ez privát keretek között fog történni, azt hiszem, kissé durva lesz. Én előre elítélem, de kizárni nem tudom. Komoly magánvagyonokat fosztott ki Csabika.

Re: törölve

#592129 Arsene Lupin Előzmény: #592126

Én nem babrálok, de biztos vagyok abban, hogy megfelelő helyen gyűjtik az adatokat, és nekik már sokkal több mgvan. Az a dolguk. Az "alvó" szélsőségeseket az egész világon szemmel tartják.